Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
kolekcja fors
15.11.2025, 14:09
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 15.11.2025, 15:08 przez Forsik1910.)
Pan ktory mi to sprzedal czyta to forum tez,tak wiec zachowaj sie honorowo i oddaj kwit ,pojdzie dalej w eter to ze niejestes huj,myslales tak niema rangi cebulkowicz przytniemy huja na 3 paczki a tu zdziwko.
Pan Mefek z cebulki (Cebulka >Reputacja>Gdzie po 4mmc >Pan Mefek) Odradzam Odradzam Odradzam Zakupy ,proponuje ze mam wyslac towar pojebany gosciu troche jest.
DarkSonia ze ty sie jeszcze wymadrzasz po tym jak chciales ''oczyscic'' hex nie osmieszaj sie
samozwancza znawczyni mefa, a wszyscy w to wierzą
Zyje niecpam tego czekam na zwrot srodkow.
na huj to pisze? moja kolekcja to se bd pisal
Pan Mefek z cebulki (Cebulka >Reputacja>Gdzie po 4mmc >Pan Mefek) Odradzam Odradzam Odradzam Zakupy ,proponuje ze mam wyslac towar pojebany gosciu troche jest.
DarkSonia ze ty sie jeszcze wymadrzasz po tym jak chciales ''oczyscic'' hex nie osmieszaj sie
samozwancza znawczyni mefa, a wszyscy w to wierzą
Zyje niecpam tego czekam na zwrot srodkow.na huj to pisze? moja kolekcja to se bd pisal
1.Nie znacie zasady ? po pijaku sie nie liczy
2.Kasa robi kase,z ludzi kurwy szmaty
15.11.2025, 18:48
A dlaczego cię niby wychujal ? Zapłaciłeś i dostałeś zamawiany produkt więc nie powinno być mowy o wychujaniu, przytoczę tylko że identycznie wyglądał mefedron od Blacka a dokładniej te pierwsze sorty
15.11.2025, 19:33
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 15.11.2025, 19:49 przez Forsik1910.)
Powinna byc informacja zamieszczona ze produkt jest mokry i o zapachu rozpuszczalnika jakbym wiedzial to bym nie kupil.Pozatym nikt w komentarzach nienapisal ze jest mokry i smierdzacy i nie skarzyl co jest dziwne po otrzymaniu czegos takiego
23.11.2025, 13:42
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 23.11.2025, 13:43 przez Forsik1910.)
Co : Amnesia x Zkitelzz
Od:Lidl cebulka
Ile:dycha ale na zdj juz niema dychy
Pachnie ładnie jest to zapach cukierkow lodowych nie kurwi na kilometr ale dobrze ze dodatkowe sreberko owineli to , za to plus, jest to greenhouse/indoor nie wyglada na outdora, moc mysle ze 16-17 THC ma,nie jest to premium weed ale mysle mid shelf spokojnie jest.
Buh jest dobry za taka cene,polecam i brawo
Wysylka szybka,kontakt dobry,pakowanie wporządku
dodam ze sa to moje drugie zakupy tutaj i zadnych problemow jakosc dobra.
![[Obrazek: IMG-20251123-131403413-HDR.jpg]](https://i.ibb.co/ybzdRNv/IMG-20251123-131403413-HDR.jpg)
Od:Lidl cebulka
Ile:dycha ale na zdj juz niema dychy
Pachnie ładnie jest to zapach cukierkow lodowych nie kurwi na kilometr ale dobrze ze dodatkowe sreberko owineli to , za to plus, jest to greenhouse/indoor nie wyglada na outdora, moc mysle ze 16-17 THC ma,nie jest to premium weed ale mysle mid shelf spokojnie jest.
Buh jest dobry za taka cene,polecam i brawo
Wysylka szybka,kontakt dobry,pakowanie wporządku
dodam ze sa to moje drugie zakupy tutaj i zadnych problemow jakosc dobra.
![[Obrazek: IMG-20251123-131403413-HDR.jpg]](https://i.ibb.co/ybzdRNv/IMG-20251123-131403413-HDR.jpg)
23.11.2025, 14:17
Kurwa miałem cos napisać co do tej kety od Ciebie zapomniałem xD
No fajna dobra jak ktos pamięta kete od Patrona co była w tamtym roku w październiku
No fajna dobra jak ktos pamięta kete od Patrona co była w tamtym roku w październiku
29.11.2025, 21:36
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 29.11.2025, 22:08 przez Forsik1910.)
Ref, zaraz kolejna odmiana tak mi sie przypomnialo bo tu nie ma wszystkich napisze od kogo bralem i nie polecam
1,jackoutdaniels z cebulki dostalem towar , faza mocna ,krotka pierwsza skojarzenie ze to nie jest weed
2,MrBeast bralem strawebery i lemon shining nie polecam poprostu slabe to bylo i nie rozumiem zachytów nad nim
3.armadillo wziolem lemon haze dobry trym byl,widac ze zadbane bylo ale brakowalo mocy,nie moge polecic tez
kiedy to bylo ? nie tak dawno
zdjec niemam inny telefon akurat , ale mozecie wierzyc na slowo
1,jackoutdaniels z cebulki dostalem towar , faza mocna ,krotka pierwsza skojarzenie ze to nie jest weed
2,MrBeast bralem strawebery i lemon shining nie polecam poprostu slabe to bylo i nie rozumiem zachytów nad nim
3.armadillo wziolem lemon haze dobry trym byl,widac ze zadbane bylo ale brakowalo mocy,nie moge polecic tez
kiedy to bylo ? nie tak dawno
zdjec niemam inny telefon akurat , ale mozecie wierzyc na slowo