Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Du**.gold
Czyli generalnie to jedna ekipa ale inne wersje i inne tryby działania.
Jeden czeki , drugi w pompę , trzeci frog
i tak biznes się zakręcił przez chwilę i wyjebka czyli jak planowano od początku
Ja to bym obstawiał że samo założenie sklepu, jednego czy drugiego a później innego to operacja która się kręci w kółko od lat tylko zmieniamy Pana mailowego i wysyłających
Tylko można o tym w ten sposób myśleć, coś jak to ze za ścianami lodowymi są inne "ziemie", /lądy
Co z tego że się dowiemy jak i tak korzystamy i będziemy korzystać z tego co mamy
Jeden czeki , drugi w pompę , trzeci frog
i tak biznes się zakręcił przez chwilę i wyjebka czyli jak planowano od początku
Ja to bym obstawiał że samo założenie sklepu, jednego czy drugiego a później innego to operacja która się kręci w kółko od lat tylko zmieniamy Pana mailowego i wysyłających
Tylko można o tym w ten sposób myśleć, coś jak to ze za ścianami lodowymi są inne "ziemie", /lądy
Co z tego że się dowiemy jak i tak korzystamy i będziemy korzystać z tego co mamy
26.11.2025, 07:53
(26.11.2025, 00:44)Czeslawo napisał(a): Epsiakos
Taaa… Żaba to oszust i intrygant bezsprzecznie, wątpię, aby 1 do 1 była to ta sama ekipa co "Duchownego”.
Sam sklep miał świetny asortyment i sorty, jednak, co dalej się z nimi stało na 100% to nikt z nas nie wie… pozostają spekulacje,
a złodziej Frog to drwił z ludzi i ich obrażał po zawinięciu kasy, ja bym chętnie tym szczurom "maskę wyklepał”.
No jak trochę poczytałam i gdzies jakies screeny widziałem to zachwanie na poziomie gimnazjalisty ….
26.11.2025, 08:21
Też właśnie miałem Ducha za mega ogarniętego vendora i co się z nim porobiło to chyba on sam tylko wie.
Podstawą odwagi w byciu sobą jest odwaga w byciu nielubianym.
Jeżeli przestanie mieć znaczenie, co ludzie myślą o tobie - sięgniesz po wolność
26.11.2025, 08:28
Ja to samo ziomek to co zarobiłem to moje co się ocpalem to ja pierdole a tu taki huj 😟
26.11.2025, 11:50
Wrócić nie wróci bo za dużo hajsu musiałby oddać a też wszystko stracił pewnie, chyba że już jest pod innym szyldem
Be objective and honest.
26.11.2025, 23:32
wilka z gęstego,lisciastego i iglastego lasu
1.Nie znacie zasady ? po pijaku sie nie liczy
2.Na błedach nauczka to przecierz podstawa...
2.Na błedach nauczka to przecierz podstawa...

![[Obrazek: Soviet-Union-PNG-Photos.png]](https://www.pngmart.com/files/22/Soviet-Union-PNG-Photos.png)

cykl Wilka