Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Psychoza, robaki inne zwidy.
Też się śmiałem z tego do czasu aż przyszło mi odcinać po kolei kabelki w komputerze szukając podsłuchu. Jak pierdolło to się cały pokój zaświecił jak by piorun strzelił i później fazka zeszła, zapomniałem co do czego było i koniec końców komputer poszedl na złom. Na początku oczywiście było grzebanie w usługach, ustawieniach, komputer prawdopodobnie i tak by już się nigdy nie uruchomił ale no
Coś jak byś myślał że Twoje figurki ukrywają w środku kamery i byś je wszystkie porozcinal nożem, wiadomo ciulowa sprawa.
Można się pośmiać i zazdrościć dopóki nie traci się na to pieniędzy
Coś jak byś myślał że Twoje figurki ukrywają w środku kamery i byś je wszystkie porozcinal nożem, wiadomo ciulowa sprawa.
Można się pośmiać i zazdrościć dopóki nie traci się na to pieniędzy
26.11.2025, 06:35
Ziiomek nie tamie rzeczy się kiedyś robiło ja to się z tefo śmieje ale to trzeba płakać jak się szukało podsłuchów i kamer w ścianach a wszyscy sąsiedzi byli w znowu z „Nimi”
26.11.2025, 07:43
Kurww to nie raz rozkrecalem konia i cos tam szukałem xD nawet rozkrecalem takie sprzęty jak tablet , lapton o konsola szukając tam podsłuchów i podejrzanych podzespołów, które utylizowalem a potem się dziwiłem czego to nie działa xD
26.11.2025, 08:01
Ja to się bym martwił wyłącznie, żeby nic mojemu zwierzowi się nie stało w wyniku jakichś omamów. Wiadomo, że droższych rzeczy też byłoby szkoda, ale wtedy to mówi się trudno.
Podstawą odwagi w byciu sobą jest odwaga w byciu nielubianym.
Jeżeli przestanie mieć znaczenie, co ludzie myślą o tobie - sięgniesz po wolność
26.11.2025, 08:18
O tak zawsze mozna sobie kupić nowe ale nie zmienia to faktu, ze trza uważać mimo to
26.11.2025, 08:23
Dokładnie tak. Wiadomo, że hajsu też szkoda w takim wypadku, ale dla mnie ważniejsze jest bezpieczeństwo mojego stworka niż czegoś materialnego.
Podstawą odwagi w byciu sobą jest odwaga w byciu nielubianym.
Jeżeli przestanie mieć znaczenie, co ludzie myślą o tobie - sięgniesz po wolność
26.11.2025, 08:26
No telewizor drugi taki sam możesz kupić a jak biedaj Boże by się stała krzywda zwierzakowi to kurwa ….. nawet nie chce targać dalej tego tematu …
26.11.2025, 14:19
(25.11.2025, 21:14)DarkSonia napisał(a): człowieku... najzwyczajniej w świecie przedawkowałeś
przy 4MMC organizm zareaguje specyficznie przy pewnych dawkach a derealizacja, psychozy itp imprezy to rzecz normalna w zależności jakie dawki i w jakim czasie sobie przetransferujesz do neuronów
zaYebałeś 4Gw 4 godziny? masz odpowiedź...
nawet dla typa z tolerancją jest to bardzo dużo.,..
oczywiście można zakładać że to nie był morfeusz, ale tak patrząc na to jakie ilości w jakim czasie zażyłeś stawiam na przedawkowanie.
+ ciesz się że nie dostałeś 3CMC/3MMC
a czemu z 3cmc/3mmc mialo by byc gorzej?

![[Obrazek: Soviet-Union-PNG-Photos.png]](https://www.pngmart.com/files/22/Soviet-Union-PNG-Photos.png)