Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Psychoza, robaki inne zwidy.
26.11.2025, 14:45
Konrad Curze za kazdym razem jak czytam o schizach wywolanych przez stimy w ktorych ludzie sobie wmawiaja wlasnie ze wszyscy wiedza itp to tylko sie szyderczo usmiecham
take jedno posiedzenie ze mna bylo by chyba ostatnim dla wielu
take jedno posiedzenie ze mna bylo by chyba ostatnim dla wielu
26.11.2025, 15:42
Schizy po większych ilościach to normalka ja kiedyś się baleM teraz się śmieje
Be objective and honest.
26.11.2025, 17:37
To zależy niektóre sa takie, ze normalne tym wszystkim steruje mam nad tym kontrole S czasami się taka kurwa wjebie i głowa popsuta….
26.11.2025, 17:59
Ja to jednak żadnych schizów wolałbym nie mieć, stąd moja ostatnia przygoda przynajmniej jest dla mnie dobrą nauczką.
Podstawą odwagi w byciu sobą jest odwaga w byciu nielubianym.
Jeżeli przestanie mieć znaczenie, co ludzie myślą o tobie - sięgniesz po wolność
26.11.2025, 19:26
(26.11.2025, 14:59)JureKiler napisał(a): Epsiakos rozwin się dla czego? Bo nie rozumiem do czego dążysz a zaciekawiła mnie twoja wypowiedźOprocz tego ze mam ogolnie bardzo wytrzymala glowe, glownie z uwagi na to co widzialem w czasach sluzby wojskowe gdzie generalnie byl okres w zyciu gdzie jedyny strach jaki w sercu nosilem to zeby sie nie zesrac w spodnie jakby mnie dopadla ostra biegunka, to posiadam naturalna bariere ze tak to nazwijmy ktora generalnie uniemozliwia powstaniu takiego zjawiska jak "schiza".
Nie mowiac juz o tym ze w gruncie rzeczy mozna powiedziec ze ja nawet nie cpam, a zazywam substancje nalezace do stymulantow ktore generalnie to sprowadzaja mnie do stanu prawie ze identycznego co wy nazywacie trzezwoscia
A mowiac najprosciej, mam zespol nadpobudliwosci psychoruchowej z deficytem uwagi, inaczej ADHD.
Rzuce wam ciekawostka, jak was ogarnia lęk bo jebneliscie za duzo stima i rozne inne dziwne historie to ja tak naprawde mam stycznosc na codzien - radio w glowie to norma ogolnie ale tak jak was telepie bo za duzo, cisnienie skacze i generalnie gonitwa w glowie, mysli czy tez bzdur to sprobujcie sobie wyobrazic i pojac ze mnie stimy uspokajaja
a dawki ktore sa duzo ponizej mojego progu startowego moga sie skonczyc kurewskm bolem plecow i reszty ciala, bo nawet nie wiem kiedy zasnalem
Mimo iz tak samo wplywaja w teorii na organizm, to moj mozg inaczej to odczytuje i doszedlem do wniosku ze stimy mnie nie beda w gruncie rzeczy winne temu jak sie przekrece, tylko tego ze nie jestem w stanie fizycznie odczuc zmian miedzy pasem 150mg hexenu a 750 no moze poza tym ze przez grdyke poszlo.
Chyba wyjasnilem wszystko i odpowiedzialem na wszystkie pytania ktore mogly byc zadane