Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Produkty, które chciałbyś, żeby pojawiły się w sklepie EscobarStore.com
26.11.2025, 11:28
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 26.11.2025, 11:29 przez DrakoMalfoy.)
Fidel ogolnie kiedyś miałeś parę rodzajów 3cmc i każdy mógł wybrać profil pod siebie i swoich odbiorców
Gdzie 3cmc bandit był o profilu euforycznym, 3cmc ice bardziej speedujace i każdy był zadowolony
Konrad Curze
Jeszcze był 3 rodzaj gdzie był wyważony na przykład tylko zapomniałem już nazwy
Wiadomo że gdy najpewniejszy dostawca ma dużo sortów to jest lepiej
Gdzie 3cmc bandit był o profilu euforycznym, 3cmc ice bardziej speedujace i każdy był zadowolony

Konrad Curze
Jeszcze był 3 rodzaj gdzie był wyważony na przykład tylko zapomniałem już nazwy
Wiadomo że gdy najpewniejszy dostawca ma dużo sortów to jest lepiej
Be objective and honest.
26.11.2025, 12:31
@"JureKiler" tu ziemia... tu ziemia...
sdkjhfdskjfhkdj kszzzzzzzzzzzz jakieś zakłócenia somm jurek jure juuuurekkkk!!!!!!!!!!
budzimy sie [ jeb jeb jeb ] halo jurek pobudka.... wracaj do nas, no nie rób nam tego... JUREK!
....
sdkjhfdskjfhkdj kszzzzzzzzzzzz jakieś zakłócenia somm jurek jure juuuurekkkk!!!!!!!!!!
budzimy sie [ jeb jeb jeb ] halo jurek pobudka.... wracaj do nas, no nie rób nam tego... JUREK!
....
09.12.2025, 05:13
@"JureKiler" te profile dzialania wynikaly z zanieczyszczen xD pomaranczowe bandity byly zajebane metyloamina, przez ktora wydaje sie ze temat jest euforyczny, a to po prostu bol glowy i nudnosci xd
Escobar jest teraz zdecydowanie w swoim prime, nie skupia sie na dziesieciu sortach klefa, tylko sensownie poszerza oferte o klasyki ktore sa uwielbiane przez wiekszosc
osobiscie nie wyobrazam sobie zeby na sklepie pojawilo sie jakies "3cmc cola" czy inne tego rodzaju wygibasy
Escobar jest teraz zdecydowanie w swoim prime, nie skupia sie na dziesieciu sortach klefa, tylko sensownie poszerza oferte o klasyki ktore sa uwielbiane przez wiekszosc
osobiscie nie wyobrazam sobie zeby na sklepie pojawilo sie jakies "3cmc cola" czy inne tego rodzaju wygibasy
09.12.2025, 11:00
Ale właśnie były normalne czyste sorty które różniły się działaniem białe i przeźroczyste
Be objective and honest.
09.12.2025, 13:23
najlepszy sort to przezroczysty kryształ a nie beżowe szampany i cola faza apvp
1.Nie znacie zasady ? po pijaku sie nie liczy.
2.Tu,gdzie szalka zeżarła niejedną baterie
2.Tu,gdzie szalka zeżarła niejedną baterie
09.12.2025, 13:27
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 09.12.2025, 13:29 przez DrakoMalfoy.)
Caly czas duchowska cola wspominana XD
Ja tam nie wiem jak to jest ale 3cmc drugiemu 3cmc nie równe nawet jak jest czyste te białe(mleczne) u escobara zazwyczaj były euforyczne a przezroczyste speedujace.
Ja tam nie wiem jak to jest ale 3cmc drugiemu 3cmc nie równe nawet jak jest czyste te białe(mleczne) u escobara zazwyczaj były euforyczne a przezroczyste speedujace.
Be objective and honest.

![[Obrazek: Soviet-Union-PNG-Photos.png]](https://www.pngmart.com/files/22/Soviet-Union-PNG-Photos.png)