Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Zaczynasz powoli czuć klimat nadchodzących świąt? 27/11/25
27.11.2025, 23:57
Siadamy do dużej gry. Ty jesteś fascynat, więc ten dom przegrywasz. Ty jesteś przegrany – ja jestem wygrany. Ty nie masz domu – a ja? – Ja także go nie mam. Bo wygrałem tylko złotówki. I każda gra ma taką właśnie przemienność: różne wartości potrafi zamienić na złotówki. Ale odwrotnie… nie da się, niestety.
28.11.2025, 00:05
Tak, wypizgało mnie dziś jak cholera,
Spaliłam sernik dla mamy,
I wgl. nie mam pomysłu na prezent dla brata :/
Tak mi się zaczyna "świąteczne flow"
Spaliłam sernik dla mamy,
I wgl. nie mam pomysłu na prezent dla brata :/
Tak mi się zaczyna "świąteczne flow"
28.11.2025, 04:14
Ni cholery i szczerze nie znoszę tego wpychanego na siłę świątecznego klimatu (i oczywiście konieczności robienia ogromnych zakupów,b bo jedzenie, bo prezenty, bo trzeba sprzątnąć wszystko - bez sensu tyle trudów, stresu i dukatów utopionych w imię Świąt).
28.11.2025, 06:43
Jeszcze na to jest zawezwanie ale media już dawno zaczynaja nas przygotowywać .
28.11.2025, 07:10
Jedyne co lubię ze świątecznego klimatu, to muzykę i choinki. Lubię zaglądać ludziom w okna i patrzeć, jak je przystroili 🤣
Osobiście świąt nie celebruję.
Osobiście świąt nie celebruję.
Podstawą odwagi w byciu sobą jest odwaga w byciu nielubianym.
Jeżeli przestanie mieć znaczenie, co ludzie myślą o tobie - sięgniesz po wolność
28.11.2025, 07:14
Hehe tez kiedyś za małolata latałem pod oknami i zaglądałem do środka co tam robią xD a jak była okazja to i petardy się wrzucalo 🥳

![[Obrazek: front.jpg]](https://i.ibb.co/01ysyY4/front.jpg)