Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Mniej ważne kwestie, sugestie, pytania do sklepu High-Life.market
02.12.2025, 13:56
od 26 czyli od piatku czyli (wiadomo piatek nie liczmy weekend tez ) konktatu 2dni niemasz
1.Nie znacie zasady ? po pijaku sie nie liczy
2.Kasa robi kase,z ludzi kurwy szmaty
02.12.2025, 14:36
26 to była środa...
Nieważne.... czekam dalej 😉..
edit:
Witam...
Mimo opoźnienia i innych problemów gołąb wylądował.Wszystko w najlepszym porządku..😀
Polecam High-Life
👍
Nieważne.... czekam dalej 😉..
edit:
Witam...
Mimo opoźnienia i innych problemów gołąb wylądował.Wszystko w najlepszym porządku..😀
Polecam High-Life
👍
02.12.2025, 17:57
Zgadza się wszystko lata nie ma żadnych problemów paka odebrana dzisiaj więc nie srać ogniem ludziska
02.12.2025, 22:32
JureKiler przecież dop. co wjechał nowy sort...
ludzie dopiero co go dostali... zresztą sama dop. testowałam niedawno 3CMC / 3MMC / 4MMC
... z nowej partii...
raczej jakby coś nowego wjechało vendor dałby znać - bo... zawsze daje znać
myślę, że obecne recki moje / i innych muszą ci na chwilę obecną wystarczyć, jeśli masz ciśnienie
ale ode mnie w skrócie... to co wyżej wymieniłam jest PRIMA SORT, nie ma się do czego przyczepić,
ludzie dopiero co go dostali... zresztą sama dop. testowałam niedawno 3CMC / 3MMC / 4MMC
... z nowej partii...raczej jakby coś nowego wjechało vendor dałby znać - bo... zawsze daje znać

myślę, że obecne recki moje / i innych muszą ci na chwilę obecną wystarczyć, jeśli masz ciśnienie

ale ode mnie w skrócie... to co wyżej wymieniłam jest PRIMA SORT, nie ma się do czego przyczepić,
Wczoraj, 10:41
co za ludzie nawet ty jurek wez troche daj przyklad
1.Nie znacie zasady ? po pijaku sie nie liczy
U mnie akurat nie ciśnienie bo kręcę pauzę do świąt. High przyzwyczaił nas w nocy do potwierdzenia zamówienia a już minęły dwie
no i zacząłem mieć jakieś delikatne obawy że względu na większą kwotę.
Dam znać po prostu jak coś ruszy pozdro.
Usuwam poprzedniego posta
Ps.jednak mam ciśnienie bo jak sobie pomyślę o mixie 3 i 4mmc w święta to aż mi chuj staje hahaha
no i zacząłem mieć jakieś delikatne obawy że względu na większą kwotę.
Dam znać po prostu jak coś ruszy pozdro.
Usuwam poprzedniego posta

Ps.jednak mam ciśnienie bo jak sobie pomyślę o mixie 3 i 4mmc w święta to aż mi chuj staje hahaha
Be objective and honest.