Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
NEP - N-etylonorpentedron
15.11.2025, 18:55
(15.11.2025, 14:56)doxyou napisał(a): No cóż, skoro już o tym mowa...
Ja po połączeniu 3cmc z NEPem czułem się jak najbardziej normalnie
Na każdego inaczej zadziala ale no z cmc nie próbowałem, może też być kwestia że jedno po drugim zarzuciłem ale to zwyczajnie fizycznie się źle czułem co akurat jest norma jak korzystam z tzw. euforykow.
Zdefiniuj "normalny" bo jestem ciekaw
15.11.2025, 19:28
Miałem na myśli to, że właśnie fizycznie nic mi nie było.
A jeśli chodzi o efekt, to nic ciekawego.
Tylko chujowa pusta nepowa stymulacja się przebijała.
A jeśli chodzi o efekt, to nic ciekawego.
Tylko chujowa pusta nepowa stymulacja się przebijała.
15.11.2025, 22:31
moher
Do odważnych świat należy, ale w tego typu przypadkach trzeba bawić w dawki alergiczne. Ewentualnie stopniowo zwiększać, zachowując jakiś umiar przy okazji monitorując czy jest wgl sens mieszać, czy sobie odpuścić. Na mój gust gra nie warta świeczki, ale jak ktoś lubi obydwie substancje to może próbować.
Do odważnych świat należy, ale w tego typu przypadkach trzeba bawić w dawki alergiczne. Ewentualnie stopniowo zwiększać, zachowując jakiś umiar przy okazji monitorując czy jest wgl sens mieszać, czy sobie odpuścić. Na mój gust gra nie warta świeczki, ale jak ktoś lubi obydwie substancje to może próbować.
Wczoraj, 11:41
Proszę o szybkie wymienienie różnicy między CMC/MMC a NEPEM.
Całe życie cpunskie wale CMC/mmc a dużo ludzi mnie zachęca do spróbowania NEPA chciałbym żeby ludzie którzy znają te różnice w działaniu mi je wymienili tylko ja nie proszę O WYPOWIADANIE SIĘ LUDZI KTÓRZY NACZYTALI SIĘ LUB NASŁUCHALI JAK TO DZIAŁA.
tylko kurwa ludzi którzy naprzyklad walili nepa i 4mmc od higha lub esco i powiedzą mi jakie są różnice w odczuciu i działaniu. Jeżeli tego nie robiłeś to się nie wypowiadaj bo proszę.
Całe życie cpunskie wale CMC/mmc a dużo ludzi mnie zachęca do spróbowania NEPA chciałbym żeby ludzie którzy znają te różnice w działaniu mi je wymienili tylko ja nie proszę O WYPOWIADANIE SIĘ LUDZI KTÓRZY NACZYTALI SIĘ LUB NASŁUCHALI JAK TO DZIAŁA.
tylko kurwa ludzi którzy naprzyklad walili nepa i 4mmc od higha lub esco i powiedzą mi jakie są różnice w odczuciu i działaniu. Jeżeli tego nie robiłeś to się nie wypowiadaj bo proszę.
Be objective and honest.
Wczoraj, 12:48
Mmc czy cmc działa na inne receptory nic nep , nep pobudza i działa podobnie jak amfa i jednocześnie jak cmc coś w tym stylu
Dotykasz wiatru i jesteś bliżej słońca
Mglus808 zazwyczsj tylko dla ludzi ogarniałem nepa sam nigdy jescze nie próbowałem a mam ochotę.
Dla tego chciałbym zapytać ludzi doświadczonych czy jest sens podchodzić do niego jak naprzyklad po mocno speedujacych 3cmc odpalają mi się schizy, a czasem nawet trudności z oddychaniem (bardzo rzadko)
Dla tego celuje w euforyczne/serotoninowe pierdolniecia jak 3mmc gdzie nie mam ani jednego ani drugiego
Dla tego chciałbym zapytać ludzi doświadczonych czy jest sens podchodzić do niego jak naprzyklad po mocno speedujacych 3cmc odpalają mi się schizy, a czasem nawet trudności z oddychaniem (bardzo rzadko)
Dla tego celuje w euforyczne/serotoninowe pierdolniecia jak 3mmc gdzie nie mam ani jednego ani drugiego
Be objective and honest.