Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Mixy substancji
19.04.2025, 19:54
Nie. Trójki z czwórka nie testowałem.
Ale podsypać trójkę MMC albo CMC - nepem i naprawdę fajnie to wchodzi. Rush kozak
Ale podsypać trójkę MMC albo CMC - nepem i naprawdę fajnie to wchodzi. Rush kozak
19.04.2025, 20:35
Ja raz zrobiłem takiego "testa"...
Trójka już była jechana od paru dni, więc postanowiłem dla odmiany walnąć 4-cmc.
Byłem już solidnie przemęczony i w pewnym momencie jak wstałem gwałtownie z łóżka to straciłem przytomność na kilka sekund i się wyjebałem aż mi vape pen poleciał z ręki na kilka metrów xD
Trójka już była jechana od paru dni, więc postanowiłem dla odmiany walnąć 4-cmc.
Byłem już solidnie przemęczony i w pewnym momencie jak wstałem gwałtownie z łóżka to straciłem przytomność na kilka sekund i się wyjebałem aż mi vape pen poleciał z ręki na kilka metrów xD
07.06.2025, 10:31
Ogólnie to nie mixuje, ale ostatnio pokusiłem się właśnie na mix 3-cmc z 4-cmc tak jak kolega wyżej wspomniał.
Słuchajcie, powiem tak... 😶🌫️
Wziąłem sobie jedną pixe, po 3h kolejną, i jeszcze po kolejnych 3h – trzecia wjechała bez pytania 🎯
W tym czasie wleciało 5 szczurów 🐀 (leciutkie, nawet nie gram łącznie, ale takie dobre sztosy amf High-LifeMarket – wszystko rozłożone na 2 dni.
Wcześniej było piwo 🍺 – ale to syf, bo człowiek tylko sika non stop i odwodnienie wjeżdża jak do siebie 🥴
Więc co jakiś czas tylko co wypocisz – to dopijasz 💧 i lecimy dalej.
Do tego jeszcze:
• Blisterek (wjechał na 2 razy) 💊
• Prawie 1.5g ketaminy 🌀
• 5x Lexotan 6mg (benzo – wiesz, jak działa) 😵💫
A towarek od vendorka: High-LifeMarket ale była zbitka na pół więc wszystko po połowie było moje.
Zbitka nie z vendorem.
Nie wiem jak to zabrzmialo. MANGAJ w glowie
Dodam, że jeszcze leży i czeka na sam koniec 4MMC
Wziąłem sobie jedną pixe, po 3h kolejną, i jeszcze po kolejnych 3h – trzecia wjechała bez pytania 🎯
W tym czasie wleciało 5 szczurów 🐀 (leciutkie, nawet nie gram łącznie, ale takie dobre sztosy amf High-LifeMarket – wszystko rozłożone na 2 dni.
Wcześniej było piwo 🍺 – ale to syf, bo człowiek tylko sika non stop i odwodnienie wjeżdża jak do siebie 🥴
Więc co jakiś czas tylko co wypocisz – to dopijasz 💧 i lecimy dalej.
Do tego jeszcze:
• Blisterek (wjechał na 2 razy) 💊
• Prawie 1.5g ketaminy 🌀
• 5x Lexotan 6mg (benzo – wiesz, jak działa) 😵💫
A towarek od vendorka: High-LifeMarket ale była zbitka na pół więc wszystko po połowie było moje.
Zbitka nie z vendorem.
Nie wiem jak to zabrzmialo. MANGAJ w glowie
Dodam, że jeszcze leży i czeka na sam koniec 4MMC
Wczoraj, 15:10
Sonia czemu udzielasz się w tematach mocnych stymulantów skoro nie tykasz tego, w trójkach i mefku może coś tam liznęłaś
Dotykasz wiatru i jesteś bliżej słońca

![[Obrazek: IMG-9276.jpg]](https://i.ibb.co/NXMQ35P/IMG-9276.jpg)