Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
gdzie kupić benzodiazepiny w dobrej cenie
20.07.2022, 22:48
Skąd polecacie ciagnąć klony w jakiejś sensownej cenie?
Ew gdzie dostanę jakieś fajne opłacalne benzo w prochu,np bromazolam.
Ew gdzie dostanę jakieś fajne opłacalne benzo w prochu,np bromazolam.
kocham piwo
20.07.2022, 22:55
Bromazolam w prochu posiada Designer-Chems.com
Sklep posiada również inne benzo.
Sklep posiada również inne benzo.
21.07.2022, 07:41
funcaps flubromazepam, norflurazepam, bromonordiazepam
designer bromazolam
orange blue gr8 chyba tez maja bromazolam w prochu
jest sens zakladac wątek dla jednego pytania? nie mozna bylo tego napisac w temacie gdzie teraz na zakupy?
designer bromazolam
jest sens zakladac wątek dla jednego pytania? nie mozna bylo tego napisac w temacie gdzie teraz na zakupy?
21.07.2022, 13:16
Jezeli w 2022 roku nie potrafisz dostać recki na benzo to może lepiej nie bierz, w aptece zawsze najtaniej
Nie potrzebuję na tyle sporo żeby specjalnie bibułe ogarniać osobiście
Pytanie odnosiło się też do aptecznych i sprzedawców spoza rynku RC więc pomyslałem że tu będzie bardziej adekwatnie niż w wątku o RC
(21.07.2022, 07:41)PUDZILLA napisał(a): funcaps flubromazepam, norflurazepam, bromonordiazepam
designer bromazolam
Pytanie odnosiło się też do aptecznych i sprzedawców spoza rynku RC więc pomyslałem że tu będzie bardziej adekwatnie niż w wątku o RC
kocham piwo
16.09.2022, 15:08
Czy benzo od designer chem jest porównywalne z tym aptecznym? 25 mg aptecznego diazepam i.v. spacyfikowało mnie na prawie tydzień.