Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Cebulka, CandyShop
14.12.2025, 00:01
skąd to info? przecież oni mieli powoli kończyć biznes i właśnie między innymi dlatego robili taką wyjebaną wyprzedaż
14.12.2025, 00:09
smakosz A ja kojarze ze ta wyprzedaz to było wiesz "summer sale" letnie wietrzenie magazynow ktore on potem troche przedluzyl.
Wydaje mi sie ze cos poszlo nie tak, bo zaraz po tym jak przestał odpisywać, to on (chyba on - nie wiem jak tam moderacja dziala) zedytowal swoj post pierwszy w swoim watku na cebulce, ten cennik caly itd., i go wyczyscil calkiem, usunal cala tresc.
Nie wiem no, tak mi sie wydawalo po tym "czyszczeniu sladow", ze jakis przypal czy inny chuj. Na 100 %, to nie wiem co sie stalo.
Wydaje mi sie ze cos poszlo nie tak, bo zaraz po tym jak przestał odpisywać, to on (chyba on - nie wiem jak tam moderacja dziala) zedytowal swoj post pierwszy w swoim watku na cebulce, ten cennik caly itd., i go wyczyscil calkiem, usunal cala tresc.
Nie wiem no, tak mi sie wydawalo po tym "czyszczeniu sladow", ze jakis przypal czy inny chuj. Na 100 %, to nie wiem co sie stalo.
14.12.2025, 00:17
mi sie wydaje że zakończyli działalność i poprostu admini wyczyścili ich temat na cebulce w momencie gdy przestali sie odzywać. Ta wyprzedaż to była kurwa niczym black friday -80 %
aż łezka sie w oku kręci, że już sie skończyło
aż łezka sie w oku kręci, że już sie skończyło