Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
re****co.to
(04.11.2024, 00:46)Omnibus napisał(a): smakosz Ja również chciałem kupić ten szajs i nawet byłem oburzony że vendor sprzedaje go rozbełtanego 1:10 inositol do 1 gr sprzedaje czysty pure i miałem kupić 1 gram na testy ale wstrzymałem się z zakupem do czasu przedstawienia recenzji przez pudzile ale niestety recenzji się nie doczekałem i zaniepokojony do niego napisałem w tej sprawie na pw a jego niestety nie było już wśród nas to wielka strata ale i wielka przestroga, nie znałem chłopa osobiście ale bardzo go lubiłem zawsze odpisał mi doradził był pomocny i szczerze jest mi go szkoda mimo że nawet nigdy na oczy go nie widziałem.
Testy tej substancji definitywnie i jednoznacznie już na zawsze są u mnie przekreślone.
Kto wie czy ja również bym nie podzielił losów pudzili gdyż chciałem spróbować wapo tej substancji oczywiście odmierzając na bardzo precyzyjnej wadze miligramowej ale teraz sam nie wiem jaka dawka tej substancji wywołuje depresję oddechowa a jaka zamierzony efekt.
Zabawa tą substancja to igranie z śmiercią.
Bardzo mądre słowa, ważne aby ta śmierć nie poszła na marne, jak Ciebie to przystopowało definitywnie to wraca wiara w ludzi.
Tak trzymaj.
Nie było żadnych ciastek, więc kupiłem zaprawę murarską !
Nie mogę polecić tego sklepu, te ich nierejestrowane wysyłki RC w EU pocztą to jest jakiś źart, zamówione +1 miesiąc temu i nic wciąż nie przyszło, już przestałem oczekiwać tego listu, wyjebane. Dobrze, że to było zamówienie testowe, za jakieś tam 15 euro, a nie za 150. Oferta sklepu jest fajna ale w dupę sobie to można wsadzić, jak próżno czekać na dostawę. Poczta polska to pierdolony moloch, niewydolny jak wątroba 60-letniego alkoholika, który powinien zostać zlikwidowany (razem z zarządem spółki - dół z wapnem), to jeden fakt. Ale drugim faktem jest też to, że ten gość który tam operuje tym sklepem, to jest niezły cymbał który potrafi sprowadzać z azji pierdoloną broń biologiczną (patrz nowe chińskie opioidy na sklepie), ale nie potrafi wysłać normalnej przesyłki kurierem, tylko zamiast tego puszcza nierejestrowane szmaty które może ci dojdą za dwa tygodnie, może za dwa miesiące, a może nigdy. Nie polecam, nie marnujcie pieniędzy.
07.12.2025, 15:55
No, Poczta Polska to jest takim gównem niekonkurencyjnym, niewydolnym, że to jest szok.
07.12.2025, 16:59
To że Poczta Polska nie jest dobrą firmą dostawczą to jedna sprawa, ale inną jest to, że aby poprawnie funkcjonować kraj potrzebuje państwowej poczty... nie oddaje się tego typu podstawowych funkcji podmiotom prywatnym.
Poczta polska to w ogóle nie jest firma, to jest taki "instrument finansowy", służący nie do dostarczania przesyłek, tylko i wyłącznie do robienia wałów, ustawiania przetargów i wypłacania bonusów oraz premii zarządowi tej jebanej katastrofy na kółkach. Poczta mogłaby funkcjonować dużo lepiej wciąż będąc państwową a nie sprywatyzowaną. No ale po co.
Pamiętam, że jeszcze te 5-6 lat temu takie liściki latały tak w ciągu 7-14 dni, i to z reguły docierały tak do 10. I to wtedy z pocztą było źle. Teraz to takich słów nie ma nawet, na to, co tam się dzieje. Teraz to nawet nie ma co splunąć na to przedsiębiorstwo. Zgubili już mi w ciągu ostatnich 3-4 la niejedną paczkę (rejestrowane przesyłki mam na myśli) i zgrywali idiotów. Nic się tam nie da załatwić. Nigdy już w życiu dobrowolnie nie wyślę, ani nie zgodzę się odbierać czegokolwiek pocztą polską, czy to o wartosci 5 złotych, czy 5000 zł.
Tak to jest jak się przespało, przebimbało czas na jakikolwiek rozwój. Jak Brzoska rozkminiał 20 lat lat temu otwieranie skrzynek sms-em to oni spali i się opierdalali w najlepsze. Zastój w tym pierdolniku jest nie do odrobienia. Teraz myślą, że postawią sobie trzy takie śmietniki wzorowane na paczkomacie, po tym jak inpost i inne normalne firmy w zasadzie już podzieliły rynek między soiebie, i im się wydaje że nagle dogonią wszystkich, podczas gdy najebany Sasza listonosz nawet awiza nie potrafi zostawić - a niedługo to już w ogóle nie będzie musiał, bo od 2026 nie będzie czegoś takiego jak awizo. Będą chodzić z pustymi torbami cały dzień i będą brać za to pieniądze.
No, to jebać pocztę polską, a ten sklep to tak jebać na 50%: bo zamówienia niby realizują, tylko nie potrafią się dostosować - a myśle że chcieć przesyłke z trackingiem (nawet niech będzie tą pierdoloną pocztą) to nie są wygórowane żądania, a jednak nie potrafią tego zapewnić.
Pamiętam, że jeszcze te 5-6 lat temu takie liściki latały tak w ciągu 7-14 dni, i to z reguły docierały tak do 10. I to wtedy z pocztą było źle. Teraz to takich słów nie ma nawet, na to, co tam się dzieje. Teraz to nawet nie ma co splunąć na to przedsiębiorstwo. Zgubili już mi w ciągu ostatnich 3-4 la niejedną paczkę (rejestrowane przesyłki mam na myśli) i zgrywali idiotów. Nic się tam nie da załatwić. Nigdy już w życiu dobrowolnie nie wyślę, ani nie zgodzę się odbierać czegokolwiek pocztą polską, czy to o wartosci 5 złotych, czy 5000 zł.
Tak to jest jak się przespało, przebimbało czas na jakikolwiek rozwój. Jak Brzoska rozkminiał 20 lat lat temu otwieranie skrzynek sms-em to oni spali i się opierdalali w najlepsze. Zastój w tym pierdolniku jest nie do odrobienia. Teraz myślą, że postawią sobie trzy takie śmietniki wzorowane na paczkomacie, po tym jak inpost i inne normalne firmy w zasadzie już podzieliły rynek między soiebie, i im się wydaje że nagle dogonią wszystkich, podczas gdy najebany Sasza listonosz nawet awiza nie potrafi zostawić - a niedługo to już w ogóle nie będzie musiał, bo od 2026 nie będzie czegoś takiego jak awizo. Będą chodzić z pustymi torbami cały dzień i będą brać za to pieniądze.
No, to jebać pocztę polską, a ten sklep to tak jebać na 50%: bo zamówienia niby realizują, tylko nie potrafią się dostosować - a myśle że chcieć przesyłke z trackingiem (nawet niech będzie tą pierdoloną pocztą) to nie są wygórowane żądania, a jednak nie potrafią tego zapewnić.
08.12.2025, 10:08
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 08.12.2025, 10:12 przez Forsik1910.)
dojdzie ci,listy niereje zawsze dochodzą
1.Nie znacie zasady ? po pijaku sie nie liczy
2.Na błedach nauczka to przecierz podstawa...
2.Na błedach nauczka to przecierz podstawa...
09.12.2025, 01:25
Mądrze prawisz, z resztą jedyne znane mi osoby, które korzystają z Poczty Polskiej to są ludzie starsi - młodsi praktycznie zawsze wybierają inpost / inne kurierskie. Koniecznym jest jakaś transformacja tejże nieszczęsnej poczty, ale tego typu instytucja musi pozostać w rękach państwa, bo zawierzanie dokumentów / dostarczania przesyłek w nieopłacalne rewiry sektorowi prywatnemu nie jest dobrym pomysłem.
09.12.2025, 01:36
A tam gadacie od funboostera aka tania paki poczta latały zajebiscie po 18h i paka na poczcie
09.12.2025, 03:37
A kiedy funbooster był, parę lat temu czy teraz? No wlasnie. O tym że pare lat temu poczta jako-tako działała, napisałem.