Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Mixy substancji
06.12.2025, 22:23
Silence
Raczej ten komentarz był dedykowany początkującym ryzykantom. Byłem świadkiem sytuacji, że jedna osoba na imprezie poleciła drugiej mieszanie benzo z alko i ziołem, druga osoba nie wiedziała, że to jest zły pomysł i ciąg dalszy to było monitorowanie dość niskiego tętna.
Raczej ten komentarz był dedykowany początkującym ryzykantom. Byłem świadkiem sytuacji, że jedna osoba na imprezie poleciła drugiej mieszanie benzo z alko i ziołem, druga osoba nie wiedziała, że to jest zły pomysł i ciąg dalszy to było monitorowanie dość niskiego tętna.
07.12.2025, 01:45
Ostatnio sobie jebłem 3-HO-PCP + 4-HO-MiPT (jednym razem tak skromnie 7,5mg PCP i 10 homipta, a innym 20 homipta, i 15 PCP). Fajne combo tylko trzeba brać na uwagę że homipt wchodzi średnio 20-30 minut, a pcp 60-90. Tak to gitara.
07.12.2025, 03:45
Konrad Curze Zgadzam sie, ze to szalenie niebezpieczny miks dla nieswiadomych
Dosc niskie tetno to jest tu akurat najmniejszym zagrozeniem, biorac pod uwage ze mamy do czynienia z ryzykiem depresji oddechowej.
Tak, jak napisal Rweqerew333 Substancje oznaczone w tej tabeli jako "duze/srednie ryzyko" czesto swietnie dzialaja polaczone, ale jezeli juz decydujemy sie na takie ryzyko to robmy to z glowa i odpowiednia wiedza.
Dosc niskie tetno to jest tu akurat najmniejszym zagrozeniem, biorac pod uwage ze mamy do czynienia z ryzykiem depresji oddechowej.
Tak, jak napisal Rweqerew333 Substancje oznaczone w tej tabeli jako "duze/srednie ryzyko" czesto swietnie dzialaja polaczone, ale jezeli juz decydujemy sie na takie ryzyko to robmy to z glowa i odpowiednia wiedza.
(06.12.2025, 22:23)Konrad Curze napisał(a): Silence
No to jest mix bardzo niebezpieczny, nawet śmiertelny często.
07.12.2025, 12:14
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 07.12.2025, 12:16 przez Forsik1910.)
(06.12.2025, 22:23)Konrad Curze napisał(a): Silence
mogles podejsc i powiedziec co sie pewnie stanie,czemu nie zrobiles tego?
1.Nie znacie zasady ? po pijaku sie nie liczy.
2.Idziemy w zaparte co by sie nie działo.
2.Idziemy w zaparte co by sie nie działo.
07.12.2025, 17:05
Forsik1910
Nie byłem świadkiem tejże wymiany zdań i późniejszego mixowania - post factum się o tym dowiedziałem. Też wtedy byłem początkującym badaczem, zatem nie zagłębiałem się jakoś, co z czym można łączyć.
Nie byłem świadkiem tejże wymiany zdań i późniejszego mixowania - post factum się o tym dowiedziałem. Też wtedy byłem początkującym badaczem, zatem nie zagłębiałem się jakoś, co z czym można łączyć.
08.12.2025, 09:15
Katemina można z czymś łączyć ? Z ziołem mieszałem było spokojnie jakbym chciał z cmc walnąć to co się stanie ?
11.12.2025, 14:27
Co może się stać to nie wiem, Cmc cię naspiduje, po Ketaminie możesz mieć ten specyficzny stan, którego nie umiem opisać. Ja przestałem mieszać bo u mnie już szło to w zła stronę i czasem miałem mix 5 substancji a było tak samo jak przy tej jednej mocniejszej. Wydaje mi się że faza po 3cmc wygra ten wyścig