Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Nowości ze świata RC
02.12.2025, 21:17
Bzdura. 5htp działa kompletnie odwrotnie do SSRI. Jak już to inozytol działa podobnie.
08.12.2025, 05:44
5-htp nie działa na serotonine tylko jest prekursorem do niej.
i przypominam że to jest wątek do dyskusji na temat nowości w świecie RC.
żeby nie odbiegac od tematu - ktoś mi niedawno coś gadał o 3-MeO-PCPy. Brzmi ciekawie - 3-Metylowa wersja była naprawdę fajna. ale muszę dokładniej poszukac na ten temat, bo zdaje sie że niewiele osób o tym wie.
i przypominam że to jest wątek do dyskusji na temat nowości w świecie RC.
żeby nie odbiegac od tematu - ktoś mi niedawno coś gadał o 3-MeO-PCPy. Brzmi ciekawie - 3-Metylowa wersja była naprawdę fajna. ale muszę dokładniej poszukac na ten temat, bo zdaje sie że niewiele osób o tym wie.
08.12.2025, 11:43
Coś się dzieje w kwestii LSD
Czytałem już o 1sb-lsd i 1bs-lsd.
"1bs-lsd has as trimethylsilylbenzoyl attachment."
"1sb-lsd has a dimethyl(phenyl)silyl-Propanoyl attachment."
A teraz czytam o 1PB-LSD:
Większa stabilność
Dłuższy okres przydatności do spożycia
Bardziej spójne rezultaty
Metabolizm około 2 godz.
Masa cząsteczkowa 1PB-LSD wynosi 603,37 g/mol co jest wartością znacznie wyższą od klasycznego LSD 323,43 g/mol.
Z czysto chemicznego punktu widzenia oznacza to, że jedna cząsteczka 1PB-LSD zawiera około 53,6% masy rdzenia LSD.
W praktyce oznacza to, że 200 µg 1PB-LSD = 107 µg LSD
Czytałem już o 1sb-lsd i 1bs-lsd.
"1bs-lsd has as trimethylsilylbenzoyl attachment."
"1sb-lsd has a dimethyl(phenyl)silyl-Propanoyl attachment."
A teraz czytam o 1PB-LSD:
Większa stabilność
Dłuższy okres przydatności do spożycia
Bardziej spójne rezultaty
Metabolizm około 2 godz.
Masa cząsteczkowa 1PB-LSD wynosi 603,37 g/mol co jest wartością znacznie wyższą od klasycznego LSD 323,43 g/mol.
Z czysto chemicznego punktu widzenia oznacza to, że jedna cząsteczka 1PB-LSD zawiera około 53,6% masy rdzenia LSD.
W praktyce oznacza to, że 200 µg 1PB-LSD = 107 µg LSD