Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
AKTUALNE USTERKI DO NAPRAWY!!! [LISTA]
Dzisiaj, 00:07
Zapisane na liście funkcji do zrobienia, natomiast w zdecydowanej większości przeglądarek można wyciszyć pojedynczą kartę
10 godzin(y) temu
Nie nazwałbym tego usterką per se, ale czy gdzieś na forum jest opcja automatycznego tłumaczenia wiadomości w języku obcym (konkretniej z francuskiego na polski / angielski), czy koniecznym jest robienie tego manualnie za pomocą translatora google'owskiego?
(07.12.2025, 20:52)123456789 napisał(a): Dobry,
Maniek
Oznaczyłem Ciebie bo Raul nawpierdalał sobie jakieś znaki specjalne i nie mogę go oznaczyć a sprawę mam.
Czy ktokolwiek tu potrzebuje dźwięku pojawiającej się wiadomości na czacie?
Pytam bo jeśli ktoś tak jak ja spędza tam sporo czasu a korzysta z jednego urządzenia do wszystkiego, to te pierdolone dźwięki blokują muzykę z innej aplikacji co doprowadza do szału.
Kurwa, trzy lata męczenia się z tym kurestwem, którego i tak nikt nie potrzebuje do szczęścia.
Dodam tylko, że wyciszenie dźwięków w samej aplikacji przeglądarki chuja daje, każda nowa wiadomość która pojawia się na czacie wycisza wszystko co leci w tle w innej apce, przecież to jakieś kuriozum...
Czy da się coś w tej kwestii zrobić?
Może jakiś przełącznik na stronie włączający/wyłączajacy dźwięk czatu?
Albo w pizdu to wyjebać w ogóle.
No nie wiem...
Raul pomóż proszę
Jak naciśniesz na belkę chatu nie będziesz miał ani wiadomości ani dźwięku
Bo widocznie skoro dźwięk masz A tego nie zrobisz to jesteś zainteresowany co jest tam napisane
Akurat ty kocie kreskowy tam siedzisz od rana do wieczora wysłał prawo się już to wkurwiać ostatnio patrzę druga w nocy poszedłeś a 5:00 rano piszę że do pracy wstałeś już
Ja mam wyłączony Dźwięk w telefonie jak ktoś pisze na czacie tak samo w Przeglądarce Dobrze szukać w Ustawieniu co trzeba, wy tylko potraficie ładnie płynie pisać , albo prosić o sample , ale od siebie coś zrobić nie potraficie
Wszystko co pisze to fikcja - nic nie ma odniesienia do rzeczywistości

![[Obrazek: Soviet-Union-PNG-Photos.png]](https://www.pngmart.com/files/22/Soviet-Union-PNG-Photos.png)