Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
High-Life.market - Temat główny
11.12.2025, 14:25
Paka zamówiona przedwczoraj, jak narazie zero kontaktu, ale czekam cierpliwie i tak mnie nie ma w kraju. Trochę zamówiłem arsenału także jak przyjdzie będzie co testować
11.12.2025, 14:36
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 11.12.2025, 14:37 przez Forsik1910.)
jak kontaktu niema to chyba exit scam
wiadomo ze to XD jest zeby glupek se nie pomyslał
1.Nie znacie zasady ? po pijaku sie nie liczy
2.Na błedach nauczka to przecierz podstawa...
11.12.2025, 15:56
(11.12.2025, 14:36)Forsik1910 napisał(a): jak kontaktu niema to chyba exit scam
Chłopie robisz se jaja ok, jakbyś wtopił kiedyś kasę wartą 2kg to też byś był podejrzliwy. Żadnej paniki nie siałem tylko czekałem aż ktoś da znać czy wszystko lata. W tej branży to nawet nie musi być exit scam tutaj wszystko możliwe, także te podśmiechujki wsadź sb w dupe..
Vendor ma ciekawy asortyment i czekam na testy
11.12.2025, 16:44
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 11.12.2025, 17:14 przez Forsik1910.)
jaja to wy se robicie i mody powinni zrobic porzadek z tym ze ktos po 2 dniach pisze i placze ze exit scam zygac sie chce i sie zastanow albo nie zamawiaj,ciągle to samo ciagle to samo czytac nie umiesz jaka sytuacje byla 3 dni temu ? debil jestes?
Gnoje jebane teraz jak sklep 3 dni nie bd odpowiadal bedzie pisac ze exit scam? burdel robicie i do szeregu i salutuj jak to sami zobaczycie to sie przegnacie bo to żenua z waszej strony,az hl sie tu nie pojawia bo widac z kim ma doczynienia
Gnoje jebane teraz jak sklep 3 dni nie bd odpowiadal bedzie pisac ze exit scam? burdel robicie i do szeregu i salutuj jak to sami zobaczycie to sie przegnacie bo to żenua z waszej strony,az hl sie tu nie pojawia bo widac z kim ma doczynienia
1.Nie znacie zasady ? po pijaku sie nie liczy
11.12.2025, 16:53
(11.12.2025, 16:44)Forsik1910 napisał(a): jaja to wy se robicie i mody powinni zrobic porzadek z tym ze ktos po 2 dniach pisze i placze ze exit scam zygac sie chce i sie zastanow albo nie zamawiaj,ciągle to samo ciagle to samo czytac nie umiesz jaka sytuacje byla 3 dni temu ? debil jestes?
Na chu z ryjem na mnie, cofnij sobie i znajdź mi gdzie pisałem, że to exit scam. Zapytałem czy lata i czekałem, aż mi JureKiler da znać. Dał znać i zamówiłem. Weź przystopuj albo zmniejsz linie bo ci odpierdala
(11.12.2025, 14:25)KapitanKreska napisał(a): Paka zamówiona przedwczoraj, jak narazie zero kontaktu, ale czekam cierpliwie i tak mnie nie ma w kraju. Trochę zamówiłem arsenału także jak przyjdzie będzie co testować
Miałeś potwierdzenie na mailu? Jak Nie to czekaj od momentu potwierdzenia do otrzymania paczki max 3 dni robocze. Przecież wystarczy się zorientować w ostatnich postach że są opóźnienia. Jeżeli ktoś jest cisnieniowcem i martwi się o swój hajs (jak ja) to powinen wstrzymać sie do czasu wyprostowania regulaminowego lotu paczek.
Ja sie wstrzymuje do momentu regulaminowego czasu lotu bo mam za słabe nerwy
i za dużo na głowie. Moja paczka od zamówienia do otrzymania 8 dni (liczone z dniami weeekendowymi) wszystko dolatuje.
Be objective and honest.