Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
AKTUALNE USTERKI DO NAPRAWY!!! [LISTA]
Maniek dodałam, że już mam to gdzieś... to była luźna wypowiedź do JureKiler + odpowiedź na jego suestię tzw stosunek pkt rep do napisanych postów ... a nie, że ja się do tego stosunku O KTÓRYM PISZE jurek dopiepszam, spokojnie... tamte sytuacje mamy wyjaśnione ... nic nie chcę. serio
a co do mojego wpisu, tu nie chodzi tylko o mnie, system ogólnie robi błędy widzę - patrz :
![[Obrazek: iiii09l.jpg]](https://i.ibb.co/LXxN5BWM/iiii09l.jpg)
... i to nie jest chwilowe bo to widzę już dobre 2 lata jak pisałam i nie chodzi tu akurat strikte o mnie.
a co do mojego wpisu, tu nie chodzi tylko o mnie, system ogólnie robi błędy widzę - patrz :
![[Obrazek: iiii09l.jpg]](https://i.ibb.co/LXxN5BWM/iiii09l.jpg)
... i to nie jest chwilowe bo to widzę już dobre 2 lata jak pisałam i nie chodzi tu akurat strikte o mnie.
Wczoraj, 22:19
Dobrze, dziękuję za wcześniejsze zgłoszenie i ta kwestia zostanie wyjaśniona przez technika.
Wracając do drugiej kwestii, ja jednak pozostanę przy swoim i w dalszym ciągu proszę o informacje o które pytałem we wcześniejszym swoim wpisie. Po prostu wiem jak w przeszłości wyglądały wszystkie takie przypadki i w tej sytuacji w logach wszystko będzie zapisane. Wobec tego sprawdzę to dokładnie, żeby po prostu udowodnić, że ktoś tutaj zwyczajnie mija się z prawdą.
Wracając do drugiej kwestii, ja jednak pozostanę przy swoim i w dalszym ciągu proszę o informacje o które pytałem we wcześniejszym swoim wpisie. Po prostu wiem jak w przeszłości wyglądały wszystkie takie przypadki i w tej sytuacji w logach wszystko będzie zapisane. Wobec tego sprawdzę to dokładnie, żeby po prostu udowodnić, że ktoś tutaj zwyczajnie mija się z prawdą.
Maniek nie łap mnie za słówka bo to teraz wychodzi jakbym coś chciala A NIE CHCE - serio mam to gdzieś - i piszę to już 2x
bo jakbym się chciała dopiepszyć to bym napisała - gdzie byłeś jak te przygłupy mnie minusowali? przecież sam mi upierdzielałeś w tych akcjach pkty reputacji,
a z ost. bodajże -100 za karę? dobrze pamiętam? bo "myślałam" że jak ich wyzeruje to zakończe ich zjebaną zabawe gdzie prawie 1000pkt mi odjeli?
serio szkoda Twojego czasu ja mam w te pkty już wiesz co... dla mnie sprawa zamknięta, bynajmniej ja się czegoś nauczyłam.
i ... o nic nie mam pretensji. To była luźna wypowiedź do JureKiler
peace
bo jakbym się chciała dopiepszyć to bym napisała - gdzie byłeś jak te przygłupy mnie minusowali? przecież sam mi upierdzielałeś w tych akcjach pkty reputacji,
a z ost. bodajże -100 za karę? dobrze pamiętam? bo "myślałam" że jak ich wyzeruje to zakończe ich zjebaną zabawe gdzie prawie 1000pkt mi odjeli?
serio szkoda Twojego czasu ja mam w te pkty już wiesz co... dla mnie sprawa zamknięta, bynajmniej ja się czegoś nauczyłam.
i ... o nic nie mam pretensji. To była luźna wypowiedź do JureKiler
peace
Wczoraj, 22:51
Nie łapię za słówka, tylko jestem precyzyjny w odnoszeniu się do kwestii, które poruszyłaś, bo teraz wychodzi na to, że wcześniej zostałaś przez kogoś poszkodowanana bez późniejszej żadnej reakcji ze naszej strony. W ogóle tutaj nie chodzi o to czy "coś chcesz czy nie" w ramach jakiejś rekompensaty za rzekomą utratę punktów, których potem również rzekomo nie odzyskałaś. Chodzi jedynie o jasność i przejrzystość w takich i podobnych sytuacjach. Skoro piszę, że taka sytuacja nie miała miejsca i że wszystkie niesłusznie odebrane punkty zostały zwrócone, to widocznie tak było. Ty we wcześniejszym swoim wpisie sugerujesz, że jednak się mylę, więc to chyba normalne , że w takiej sytuacji chcę to zweryfikować, żeby upewnić się czy może jednak czegoś nie przeoczyłem.
Pytasz się gdzie wtedy byłem? Tam gdzie powinienem być, bo użytkownicy dostali karę i punkty zostały przywrócone. Jednocześnie przypominam, że forum nie jest monitorowane przez całą dobę, więc to normalne, że na tego typu reakcję trzeba było chwilę zaczekać (według logów niecałe półtorej godziny od zdarzenia) Zgadza się, ten jeden raz zrobiłaś to samo co oni, czyli hurtowo korzystałaś z systemu reputacji w ramach odwetu, więc nie mogło być innej reakcji w stosunku do Ciebie niż kara przewidziana za takie zachowanie.
Pytasz się gdzie wtedy byłem? Tam gdzie powinienem być, bo użytkownicy dostali karę i punkty zostały przywrócone. Jednocześnie przypominam, że forum nie jest monitorowane przez całą dobę, więc to normalne, że na tego typu reakcję trzeba było chwilę zaczekać (według logów niecałe półtorej godziny od zdarzenia) Zgadza się, ten jeden raz zrobiłaś to samo co oni, czyli hurtowo korzystałaś z systemu reputacji w ramach odwetu, więc nie mogło być innej reakcji w stosunku do Ciebie niż kara przewidziana za takie zachowanie.
zrobila sie głupia rozmowa... nic nie podważam a to co napiłeś ...ma jakiś sens
tylko czemu moja OBRONA skoro już się tak w tym rozpisałeś była potraktowana taka samo jak ich zjebana akcja ? karą...
i to karą ` w akcji gdzie walczyłam o te wł. PUNKTY ... GDZIE moderacja mi je jeszcze sama zabrała - za karę - LOL to jest DOPIERO CUŚ NIE SĄDZISZ?
nie było wtedy moderacji na czacie - sam to wł potwietdziłeś, więc siłą rzeczy obroną jest `jakaś akcja` czasami wystarczą słowa a czasami trzeba cos zrobić by nie zostać z niczym na forum.
2 lata dbasz o "jakiś poziom wypowiedzi" dostajesz za to pkt, a jakiś idiota Ci to niszczy w godziNę... bo się narąbał i ma fajną imprezę, co miałam zrobić wg Ciebie? PATRZEĆ?
skąd ja miałam wiedzieć co zrobisz POTEM TY lub Epsiak ? Dbałam tylko o własny biznes ... tudzież "wizerunek" lub jakkolwiek to nazywać.
...postąpiłeś jak postąpiłeś... spoko... napisałam już, nic do tego nie mam - jest ok
... się wiele nauczyłam i 3x piszę NICZEGO nie chce...czy dać Ci linki na upartego gdzie te minusy nadal są nie ściągnięte, serio mi sie nie chce:
https://dopal.org/showthread.php?tid=491...#pid138711
https://dopal.org/showthread.php?tid=491...#pid140244
to takie dwa głupie przykłady z tamtej akcji...
chyba, że te minusy mi zamieniłeś na plusy w jakiś znany tylko moderacji sposób - nie wiem nie znam sie
Maniek, daj już spokój... chyba masz ciekawsze rzeczy na głowie, niż to...
.
tylko czemu moja OBRONA skoro już się tak w tym rozpisałeś była potraktowana taka samo jak ich zjebana akcja ? karą...
i to karą ` w akcji gdzie walczyłam o te wł. PUNKTY ... GDZIE moderacja mi je jeszcze sama zabrała - za karę - LOL to jest DOPIERO CUŚ NIE SĄDZISZ?
nie było wtedy moderacji na czacie - sam to wł potwietdziłeś, więc siłą rzeczy obroną jest `jakaś akcja` czasami wystarczą słowa a czasami trzeba cos zrobić by nie zostać z niczym na forum.
2 lata dbasz o "jakiś poziom wypowiedzi" dostajesz za to pkt, a jakiś idiota Ci to niszczy w godziNę... bo się narąbał i ma fajną imprezę, co miałam zrobić wg Ciebie? PATRZEĆ?

skąd ja miałam wiedzieć co zrobisz POTEM TY lub Epsiak ? Dbałam tylko o własny biznes ... tudzież "wizerunek" lub jakkolwiek to nazywać.
...postąpiłeś jak postąpiłeś... spoko... napisałam już, nic do tego nie mam - jest ok
... się wiele nauczyłam i 3x piszę NICZEGO nie chce...czy dać Ci linki na upartego gdzie te minusy nadal są nie ściągnięte, serio mi sie nie chce:
https://dopal.org/showthread.php?tid=491...#pid138711
https://dopal.org/showthread.php?tid=491...#pid140244
to takie dwa głupie przykłady z tamtej akcji...
chyba, że te minusy mi zamieniłeś na plusy w jakiś znany tylko moderacji sposób - nie wiem nie znam sie
Maniek, daj już spokój... chyba masz ciekawsze rzeczy na głowie, niż to...
.
Wczoraj, 23:29
Twoja "obrona" to było dokładnie takie samo nieodpowiednie zachowanie, jak użytkowników, którzy potem zostali ukarani. Intencje w takich przypadkach kompletnie mnie nie interesują, bo to nie jest przedszkole i nie ma żadnego znaczenia kto zaczął. Co miałaś zrobić? Zgłosić i po prostu czekać. Skąd miałaś wiedzieć, że moderacja w ogóle zajmie się tym problemem? Proszę nie żartuj... Bo zaraz jeszcze się okaże, że moderacja w ogóle nic nie robi i na wszystko ma wyjebane.
Zgadza się, moderatorzy posiadają również możliwość przyznawania punktów w inny sposób niż kliknięcie "kciuka" przy wpisie i wyrównanie wygląda w taki sposób, że dodajemy utracone punkty poprzez funkcje systemowe.
Dobrze, czyli uznajemy , że nie było takiej sytuacji w której jakiś użytkownik masowo zabrał Ci punkty reputacji, a Ty później nie odzyskałaś tych punktów.
Zgadza się, moderatorzy posiadają również możliwość przyznawania punktów w inny sposób niż kliknięcie "kciuka" przy wpisie i wyrównanie wygląda w taki sposób, że dodajemy utracone punkty poprzez funkcje systemowe.
Dobrze, czyli uznajemy , że nie było takiej sytuacji w której jakiś użytkownik masowo zabrał Ci punkty reputacji, a Ty później nie odzyskałaś tych punktów.
(Wczoraj, 21:29)Maniek napisał(a): ...
A jeśli mowa o "apokalipsie minusowania Twojego konta" to pragnę poinformować, że przy każdej takiej akcji WSZYSTKIE niesłusznie odjęte punkty reputacji zostały wyrównane....
i tu jest haczyk... co w twoim mniemaniu oznacza `wszystkie nieslusznie odjęte punkty reputacji` ... ?
kurcze nie zdazylo sie dokleic do poprzedniej wiadomosci
a co do TWOJEO PYTANIA... tak... uznajemy że wszystko jest już OK... i NIE MAM PRETENSJI DO MODERACJI ŻADNEJ
a skoro tak odebrałeś mój wpis do JureKiler to bardzo przepraszam, bo rzeczywiście trochę moglo to tak zabrzmieć.
Dzisiaj, 00:14
(Wczoraj, 22:02)DarkSonia napisał(a): Maniek dodałam, że już mam to gdzieś... to była luźna wypowiedź do JureKiler + odpowiedź na jego suestię tzw stosunek pkt rep do napisanych postów ... a nie, że ja się do tego stosunku O KTÓRYM PISZE jurek dopiepszam, spokojnie... tamte sytuacje mamy wyjaśnione ... nic nie chcę. serio
Sortowanie odbywa się względem najwyższej rangi. Jeśli użytkownicy mają tą samą rangę to liczy się suma reputacji i postów.
W odniesieniu do tego screena, są tam zaznaczone profile mające różne rangi. W pierwszej kolejności brana jest ranga, a dopiero gdy jest taka sama to decyduje suma (reputacja + liczba postów).
Dzisiaj, 00:17
wszystko spoko... tylko pytanie podstawowe
- od czego zależy w takim razie ranga?
- od czego zależy w takim razie ranga?