Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Par*dise**t**e.**m
11 godzin(y) temu
Mówię jak było!!!
Nie mogła się otworzyć skrytka więc dzwoniłem na infolinię. Powiedzieli mi że w poniedziałek umieszcza paczkę jeszcze raz w paczkomacie.
Po kilku h dzwoni do mnie jakiś numer. Odbieram i mówi że z InPostu to jest ktoś i że mają moja paczkę i że otwiera ja teraz gdy jestem na łączu. Oczywiście zabroniłem bo mówię że to nie jest zgodne z prawem. A paczki nie mogłem odebrać bo pieprzyli coś że nie miała etykiety że chyba się odkleiła czy coś....
I co w takiej sytuacji mam zrobić?
Prawdopodobnie tej paczki nie było w skrytce już wtedy jak chciałem ją odebrać. Może rzeczywiście etykieta się odkleiła więc brawa dla Vendora za opakowanie.
I czekali aż ktoś zadzwoni żeby zapytać o paczkę.
Jakie mam teraz opcje wyjścia z sytuacji?
Nie mogła się otworzyć skrytka więc dzwoniłem na infolinię. Powiedzieli mi że w poniedziałek umieszcza paczkę jeszcze raz w paczkomacie.
Po kilku h dzwoni do mnie jakiś numer. Odbieram i mówi że z InPostu to jest ktoś i że mają moja paczkę i że otwiera ja teraz gdy jestem na łączu. Oczywiście zabroniłem bo mówię że to nie jest zgodne z prawem. A paczki nie mogłem odebrać bo pieprzyli coś że nie miała etykiety że chyba się odkleiła czy coś....
I co w takiej sytuacji mam zrobić?
Prawdopodobnie tej paczki nie było w skrytce już wtedy jak chciałem ją odebrać. Może rzeczywiście etykieta się odkleiła więc brawa dla Vendora za opakowanie.
I czekali aż ktoś zadzwoni żeby zapytać o paczkę.
Jakie mam teraz opcje wyjścia z sytuacji?
10 godzin(y) temu
Zdałem sobie sprawę, że zadałem idiotyczne pytanie (bo raczej sytuacje przypałowe uniemożliwiają przekazanie informacji o tym). Kto już odebrał sampla i nie mieli żadnych problemów? Z mojej strony mogę powiedzieć, że paczkę odebrałem i na ten moment nic się nie wydarzyło.
Forsik1910
Na pewno The End snuje nieprawdziwe historie, bo mój kod odbioru paczki był na inny numer telefonu niż ten, który podałem Vendorowi, zatem strzelam, że podobnie było z paczką The Enda.
Forsik1910
Na pewno The End snuje nieprawdziwe historie, bo mój kod odbioru paczki był na inny numer telefonu niż ten, który podałem Vendorowi, zatem strzelam, że podobnie było z paczką The Enda.
10 godzin(y) temu
No jakoś od początku mogłem śledzić paczkę kurwa na swojej apce InPost!
Na chuj mam kłamać kurwa człowieku weź mnie nie denerwuj!!!!
Na chuj mam kłamać kurwa człowieku weź mnie nie denerwuj!!!!
10 godzin(y) temu
( 10 godzin(y) temu)Konrad Curze napisał(a): Zdałem sobie sprawę, że zadałem idiotyczne pytanie (bo raczej sytuacje przypałowe uniemożliwiają przekazanie informacji o tym). Kto już odebrał sampla i nie mieli żadnych problemów? Z mojej strony mogę powiedzieć, że paczkę odebrałem i na ten moment nic się nie wydarzyło.
Forsik1910
TheEnd to Diabeu666.
10 godzin(y) temu
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 9 godzin(y) temu przez Forsik1910.)
dobra a infolinia i pendrive xd taka sytuacja,czytalem historie ze gosci pro100 spod paczkomatu powijali trzeba uwazac.
moze masz racje
moze masz racje
1.Nie znacie zasady ? po pijaku sie nie liczy
2.Na błedach nauczka to przecierz podstawa...
9 godzin(y) temu
Diabeu666? Może to ten sam, który oszukał kupę ludzi na hajpku. A skąd wiem? Bo tam również przebywam, dostał bana.
Raczej nie bazowalbym bym opiniami i wyrokami rzucanymi od tego usera.
( 9 godzin(y) temu)Pagan napisał(a): Diabeu666? Może to ten sam, który oszukał kupę ludzi na hajpku. A skąd wiem? Bo tam również przebywam, dostał bana.
No ten TheEnd to jest Diabeu666. Tak, to ten sam gość. Zresztą tutaj też oszukiwał ludzi na forum. Także nie ma co brać na poważnie tego co on pisze, bo pisze głupoty po prostu. Dostał bana tutaj też, ale zakłada multikonta i tak. Jakby paczka została wykryta, że ma substancje zakazane, to nie trafiłaby w ogóle do paczkomatu, bo zgodnie z prawem nie może trafić do obiegu.
7 godzin(y) temu
Za tego grama chuja zrobią co tam był to raz a dwa też miałem na fikcyjny numer telefonu. A powiadomienie na maila miał pewnie dla tego że aplikację która ma na telefonie jest na jego maila. Ponieważ vendor wysyłał na nasze małe bezpośrednio żeby pewnie usprawnić odbiór w jego przypadku to się nie sprawdziło
Be objective and honest.
7 godzin(y) temu
huja zrobią zalezy co kto ma w plecaku juz.Jesli w huja gra diabeuu powinien bana dostac odrazu z miejsca tylko jak to zweryfikowac teraz.
1.Nie znacie zasady ? po pijaku sie nie liczy