Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Amnesia - Opinie o produkcie
06.12.2025, 17:46
Paczka na miejscu mam duże potrzeby moi mali wspólnicy dostają za pół ceny reszta po 50 zł za gram ta odmiana mi najlepiej się sprzedaje od dawna druga odmiana też dobra jak się kończy jedno i drugie robię mix w jednym worku pozdro potworku
06.12.2025, 18:26
wiekszosc zbanowana,nastepni w kolejce
1.Nie znacie zasady ? po pijaku sie nie liczy.
2.Idziemy w zaparte co by sie nie działo.
07.12.2025, 11:05
To jest dobre THC jak pisze wyżej to tak jest sama próbowałam amnezji jest podobnie jak w recenzji wyżej w dodatku miło się pisze z vendorem pisze mu daj więcej coś bo i daje bardzo fajna sprawa tyle.
07.12.2025, 12:36
No cannabis ma najlepszą amnezję też zamawiam raz na jakiś czas chodź wolę słabsze odmiany ta jest najmocniejsza na pewno się nie zawiedzie nikt polecam palić w blantach nie sponiewiera aż tak mocno sam tak palę najczęściej na tym paleniu występuje też duże gastro 💪
"polecam palić w blantach nie sponiewiera aż tak mocno"
w porownaniu do czego? lufki, wiadra, czy czego? poza tym mozna blanta skrecic z 0.1g tematu, 0.6g tematu i z 2g tematu, najwieksze znaczenie ma ile sie tego skopci xD
no i oczywiscie walenie wiader to jest moim zdaniem najbardziej uwlaczajacy sposob przyjmowania marihuany, zero filtracji i walenie mikroplastiku bezposrednio w pluca, mmmm, jeszcze tylko uzywac folii aluminiowej na dodatek
w porownaniu do czego? lufki, wiadra, czy czego? poza tym mozna blanta skrecic z 0.1g tematu, 0.6g tematu i z 2g tematu, najwieksze znaczenie ma ile sie tego skopci xD
no i oczywiscie walenie wiader to jest moim zdaniem najbardziej uwlaczajacy sposob przyjmowania marihuany, zero filtracji i walenie mikroplastiku bezposrednio w pluca, mmmm, jeszcze tylko uzywac folii aluminiowej na dodatek
09.12.2025, 07:33
ja często jade z lufki i potem jak koniec towaru to masz chociarz do opalenie fifke,czasem sie czuje ze chyba wygrałem w totka
09.12.2025, 21:00
Przy lepszej lufce (chroniącej przed kometami) straty towaru są minimalne, bo pali się tylko gdy zaciągami się i nic nie marnuje się (a w blantach dymi się to, drobinki mogą wypaść i jeszcze jeśli nie dopali się całego to gasząc traci się trochę). Jedyną lepszą pod względem wydajności są waporyzatory, ale to wymaga większej inwestycji.
09.12.2025, 21:38
mam vapo fenix 2 mini jakis i szczerze to dziadostwo jebane za darmo bym nie chcial nie pale, chyba ze jade na cmentarz albo gdzies daleko, w domu ni huja i nie polecam tego gowna.
fifka joint i bongo ktore tez zgubilem xd
fifka joint i bongo ktore tez zgubilem xd
Wczoraj, 09:35
Najlepsze zioło jakie w życiu miałam mam je w obecnym zamówieniu zioło świetnie się pali nawet z zapałki bletki kupione to najlepszy sposób podania bo temat jest strasznie mocny z lufki też dobrze mocno euforyczne palenie strasznie mocne jak zaznaczyłam wcześniej wydajne
zapach nocny dobrego zioła to normalne dalej wiecie co jest można spokojnie sprzedawać na dzielni nawet. Po 60 zł za giet jest tak dobre polecam
zapach nocny dobrego zioła to normalne dalej wiecie co jest można spokojnie sprzedawać na dzielni nawet. Po 60 zł za giet jest tak dobre polecam