Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Mniej ważne kwestie, sugestie, pytania do sklepu High-Life.market
Wczoraj, 04:21
JureKiler to ludzie beda plakac, ze zamowili chwile przed informacja albo ze sie boja, ze exit i spam pokroju "kurwa gdzie ta paczka juz 4 dni czekam"
najlepiej to nic nie mowic, bo cisnieniowcom sie do rozumow nie przemowi, a kazdy ogarniety bedzie czekal az dojdzie i sprawe wyjasni na mailu, a nie tak jak czesc osob tutaj - krzykacze xD
najlepiej to nic nie mowic, bo cisnieniowcom sie do rozumow nie przemowi, a kazdy ogarniety bedzie czekal az dojdzie i sprawe wyjasni na mailu, a nie tak jak czesc osob tutaj - krzykacze xD
Wczoraj, 05:58
(Ten post był ostatnio modyfikowany: Wczoraj, 06:57 przez piotrkolo12345.)
High-LifeMarket Widzę problemy macie ale chyba pierwsze pączki to powinny iść pierwsze , a co do okresu świątecznego to też tak ma być że zam w pon a tu lipa i dopiero dojdzie za 2 tyg piwinniscie DHL paczkomaty prowadzić mi tam paka zawsze na 2 dzień a z aktualnym niewiadomo . Wysłałem maila dostałem tylko odpowiedź że niewiadomo kiedy bd . Sorki ale mam trochę nerwy dziś bo weekend do bani a miało być. Tak pięknie high nie gniewaj się ale sama prawdę pisze z mojego pkt widzenia
Wczoraj, 06:41
o takich osobach wlasnie mowie - skoro dostales odpowiedz na mailu, to po co ci jeszcze produkowanie sie na forum? 3 razy gleboki wdech i wydech, bo piszesz szybciej niz myslisz, zero skladni - przeredaguj bo chuj wi o co ci chodzi, oprocz tego ze paczki nie dostales jeszcze xd