Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
3-CMC Ice - Opinie o produkcie
02.12.2025, 15:03
Konrad Curze Samo odstawienie antydepresantow na 3-4 dni moze juz miec oplakane skutki
A co dopiero dolaczajac do tego "zastepowanie" ich 3cmc
Konrad Curze Jesli mowa o kremach do regeneracji to Nozoil, Rinopanteina, Larimax. Najlepiej dzialala u mnie Rinopanteina. Jest tez w sprayu
A co dopiero dolaczajac do tego "zastepowanie" ich 3cmc
Konrad Curze Jesli mowa o kremach do regeneracji to Nozoil, Rinopanteina, Larimax. Najlepiej dzialala u mnie Rinopanteina. Jest tez w sprayu
02.12.2025, 23:44
DarkSonia
1. Na co dzień pomagają i to jest najważniejsze, ale wiadomo jeśli można bez łykania tabletek (które nota bene są drogie) to tym lepiej.
2. Te 10 gramów to było pół żartem, pół absurdem - po prostu warto ważyć orale, bo o wiele trudniej wyczuć ile to jest dużo a ile to mało.
3. Popatrzę sobie na te moździerze (chyba, że jakiś konkretny polecasz). Wiadomka, że dobrze zmielone mniej wierci i najważniejsze, że lepiej się wchłania. W przypadku orali lubię tylko trochę skruszyć, aby bardziej stopniowo się uwalniała substancja a nie, że wszystko jebnie i dość szybko zniknie.
4. No brało się brudne towary (i to bardziej nieodpowiedzialnie) i wciąż żyję, ale brak większych efektów ubocznych jest kolejnym dowodem jakości Escobara.
5. Tabletki wziąłem, aby sobie ułatwić następny dzień (w trakcie ekscesów może magnez wziąłem kiedy trzęsące się łapy / latająca szczęka przeszkadzały mi to tyle). W trakcie brania nie było żadnej większej zwały fizycznej (poza wymęczeniem organizmu, ale to po długiej sesji i na własne życzenie), bardziej odczuwalne było psychiczne znużenie i brak pomysłu na siebie, zatem czemu nie walnąć krechy, aby znaleźć jakąś inspirację.
1. Na co dzień pomagają i to jest najważniejsze, ale wiadomo jeśli można bez łykania tabletek (które nota bene są drogie) to tym lepiej.
2. Te 10 gramów to było pół żartem, pół absurdem - po prostu warto ważyć orale, bo o wiele trudniej wyczuć ile to jest dużo a ile to mało.
3. Popatrzę sobie na te moździerze (chyba, że jakiś konkretny polecasz). Wiadomka, że dobrze zmielone mniej wierci i najważniejsze, że lepiej się wchłania. W przypadku orali lubię tylko trochę skruszyć, aby bardziej stopniowo się uwalniała substancja a nie, że wszystko jebnie i dość szybko zniknie.
4. No brało się brudne towary (i to bardziej nieodpowiedzialnie) i wciąż żyję, ale brak większych efektów ubocznych jest kolejnym dowodem jakości Escobara.
5. Tabletki wziąłem, aby sobie ułatwić następny dzień (w trakcie ekscesów może magnez wziąłem kiedy trzęsące się łapy / latająca szczęka przeszkadzały mi to tyle). W trakcie brania nie było żadnej większej zwały fizycznej (poza wymęczeniem organizmu, ale to po długiej sesji i na własne życzenie), bardziej odczuwalne było psychiczne znużenie i brak pomysłu na siebie, zatem czemu nie walnąć krechy, aby znaleźć jakąś inspirację.
14.12.2025, 16:44
jest dobry balans... "z mojego pkt widzenia tj odczucia" bardziej w stronę speeda gdyby na siłę coś podkreślić.
![[Obrazek: IMG-20251215-155053.jpg]](https://i.ibb.co/d4n7Bnk1/IMG-20251215-155053.jpg)
![[Obrazek: IMG-20251215-155114.jpg]](https://i.ibb.co/Sw0x57JW/IMG-20251215-155114.jpg)
Aktualne 3cmc.
Ostatnio robiłem hindusa od esco.
Ten chyba inny trochę.
Zbita struktura jak krzemienie xD
I pachnie mi kocimi sikami.
Oczywiście nic nie sugeruje ani nie hejtuje.
Bo 2 lata temu w pewnym dużym mieście taki sam jadłem i kopał dobrze.
Jutro testy 3 szczorow to coś dopisze 😎
Sory że słaba jakość zdjęć ale telefon rozwalony, zdjęcie robione mikrofala xD
Próba smaku na język gorzkie mocno takie 3cmc
Jutro testy zobaczymy 😎
Jak zawsze tylko gołąb wpadł i zajebałem.
Byłem steptycznie nastawiony.
Ale towar klepie.
Jestem zajechany po pracy i wjechało bardziej eufo
Brak chęci na walenie konia niż zawsze
ale to może zmęczenie po pracy.
Co jak by nie patrzył to kurde nie sądziłem że tak kopna 2 krechy 2 x 200mg
Jutro testy zobaczymy 😎
Jak zawsze tylko gołąb wpadł i zajebałem.
Byłem steptycznie nastawiony.
Ale towar klepie.
Jestem zajechany po pracy i wjechało bardziej eufo
Brak chęci na walenie konia niż zawsze

ale to może zmęczenie po pracy.
Co jak by nie patrzył to kurde nie sądziłem że tak kopna 2 krechy 2 x 200mg
15.12.2025, 18:19
mówiłam, że TOPka... no i z ketonami tak jest...
ostatnio nawet pisałam [ w temacie 4MMC ), że po pracy zmęczona sobie machnęłam i było spoko...
przespałam się kilka godzin, zjadłam sobie coś... i było dużo dużo dużo lepiej mocniej i intensywniej
do nich ciałko musi być ogarnięte w końcu one żerują na ukłądzie nagrody, a skądś te rezerwy się brać muszą
ostatnio nawet pisałam [ w temacie 4MMC ), że po pracy zmęczona sobie machnęłam i było spoko...
przespałam się kilka godzin, zjadłam sobie coś... i było dużo dużo dużo lepiej mocniej i intensywniej
do nich ciałko musi być ogarnięte w końcu one żerują na ukłądzie nagrody, a skądś te rezerwy się brać muszą
15.12.2025, 18:34
Śmierdzące 3cmc? Właśnie zawsze 3 cmc nie miało praktycznie żadnego zapachu w przeciwieństwie np. Do jebiacego 4cmc.
Dam znać jak jutro odbiorę i powącham XD ale nie przekonuje mnie jakoś to pozytywnie.
Dam znać jak jutro odbiorę i powącham XD ale nie przekonuje mnie jakoś to pozytywnie.
Be objective and honest.
Oczu nie powiększa, ruchac się nie chce. Z speedem słabo.
Niby klepie ale takim zmęczeniem,
strucie w chuj nie wiadomo czy faza jest od substancji czy od strucia bóg wie czym. Typowy Lubelski i warszawski flex oby w czachę jebało. Juz się zastanawiam czy to nie koci żwirek podobnie jebię.
W nocy zjadłem z 1.5 grama a czuje się gorzej niż zjadłbym 20 g
Niby klepie ale takim zmęczeniem,
strucie w chuj nie wiadomo czy faza jest od substancji czy od strucia bóg wie czym. Typowy Lubelski i warszawski flex oby w czachę jebało. Juz się zastanawiam czy to nie koci żwirek podobnie jebię.
W nocy zjadłem z 1.5 grama a czuje się gorzej niż zjadłbym 20 g