Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Najlepsze aktualne dyso do kosmicznych podróży
26.12.2025, 11:37
Siemka!
Jesteście w stanie polecić jakieś dyso, które zabierze mnie w kosmiczne podróże po tunelach, wymiarach, latanie łózkiem po układzie słonecznym tak, jak robiło to stare dobre MXE sprzed 8 lat? Próbowałem już 3ho pcp, 3 meo pce i powiem, że 3ho pcp mogłoby być, ale może macie coś JESZCZE LEPSZEGO? Tęsknię za tym uczuciem, które opisuje na początku. Będę mega wdzięczny za polecenie konkretnej stronki. 3ho i 3meo brałem z Trrcshop.
Jesteście w stanie polecić jakieś dyso, które zabierze mnie w kosmiczne podróże po tunelach, wymiarach, latanie łózkiem po układzie słonecznym tak, jak robiło to stare dobre MXE sprzed 8 lat? Próbowałem już 3ho pcp, 3 meo pce i powiem, że 3ho pcp mogłoby być, ale może macie coś JESZCZE LEPSZEGO? Tęsknię za tym uczuciem, które opisuje na początku. Będę mega wdzięczny za polecenie konkretnej stronki. 3ho i 3meo brałem z Trrcshop.
27.12.2025, 14:47
Opce chyba już niedostępne tak mi się wydaje, została ketamina i gdzieniegdzie fdck..?
27.12.2025, 14:55
ketamine ma teraz kazdy i z tego co czytam wszystkie są dobre.
1.Nie znacie zasady ? po pijaku sie nie liczy.
2.Ja moge,bardzo chętnie wpadłbym w dupka.*** samochodem.
2.Ja moge,bardzo chętnie wpadłbym w dupka.*** samochodem.
28.12.2025, 06:08
Mxp jest spoko ketamina jak dobry sorcik to też mega jeszcze w zestawie z MDMA to już wgl