Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Fake THC - Skittles - Opinie o produkcie
27.12.2025, 14:46
Czy to jest to co bylo w maju/czerwcu jak jaralem tego duzo czy jest to thc outdoor tak jak na stronie napisane jest ?
1.Nie znacie zasady ? po pijaku sie nie liczy.
2.Tu,gdzie szalka zeżarła niejedną baterie
31.12.2025, 17:48
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 31.12.2025, 18:42 przez Forsik1910.)
teraz napisane jest THC(outdoor) bez fake,czyli dla koleszki wnioskując dalej jest to fake tak ?
to jest raczej pewne,ale koleszka wyzej sie nie zorientowal chyba
to jest raczej pewne,ale koleszka wyzej sie nie zorientowal chyba
1.Nie znacie zasady ? po pijaku sie nie liczy.
04.01.2026, 02:32
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 04.01.2026, 02:41 przez Rweqerew333.)
Jak dla mnie - organoleptycznie ciężko odróżnić to od palenia, które często dostawałem od różnych osób jako legitne zioło.
Topki są puszyste, lepiące i pachną bardzo intensywnie (bardzo - pakowałem w drugi worek, bo było czuć w całym pokoju).
Tak na sucho w smaku (gryze tę trawę) -jak to weed - nie szczypie w język, fajny, świeży smak zielonego.
Palenie (i palę jej dużo) to też smakowite buchy, które zachwycają swoim działaniem przy naprawdę niewielkiej ilości wkładu, który mieszam z tytoniem w proporcji niemal 1:1 ze względu na to, że naprawdę nie trzeba wiele aby poczuć tę moc.
Niemniej nie jest łatwo jakoś z tym przedobrzyć.
Zdarzyło mi się spalić większą ilość za jednym zamachem i nie pokarało mnie ani razu pomimo spalenia już sporej ilości tego materiału.
Osobiście jestem tym sprzętem zachwycony.
Przyjemnie odkleja mnie on od dnia codziennego i wszelkich trosk, wprowadza w zajawkę a także zwiększa libido.
Topki są puszyste, lepiące i pachną bardzo intensywnie (bardzo - pakowałem w drugi worek, bo było czuć w całym pokoju).
Tak na sucho w smaku (gryze tę trawę) -jak to weed - nie szczypie w język, fajny, świeży smak zielonego.
Palenie (i palę jej dużo) to też smakowite buchy, które zachwycają swoim działaniem przy naprawdę niewielkiej ilości wkładu, który mieszam z tytoniem w proporcji niemal 1:1 ze względu na to, że naprawdę nie trzeba wiele aby poczuć tę moc.
Niemniej nie jest łatwo jakoś z tym przedobrzyć.
Zdarzyło mi się spalić większą ilość za jednym zamachem i nie pokarało mnie ani razu pomimo spalenia już sporej ilości tego materiału.
Osobiście jestem tym sprzętem zachwycony.
Przyjemnie odkleja mnie on od dnia codziennego i wszelkich trosk, wprowadza w zajawkę a także zwiększa libido.
09.01.2026, 10:39
Nie no dobre jest ale trzeba uważać. Dawkowaniem ok 1;1 najlepiej z czymś fajnym ja do nepa lub Kety pale
09.01.2026, 12:00
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 09.01.2026, 12:00 przez DrakoMalfoy.)
To jest normalny weed bo dostałem w sampla do zamówienia oddałem dla Jaracza zaawansowanego i był bardzo zadowolony.
Be objective and honest.

![[Obrazek: IMG-7997.jpg]](https://i.ibb.co/BVPCpFK0/IMG-7997.jpg)