Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Produkty, które chciałbyś, żeby pojawiły się w sklepie EscobarStore.com
05.01.2026, 13:00
Zauważyłam żę 3MMC już od dłuższego czasu wisi na liście i nie zmienia swojego "stanu skupienia" na dostępne...
czy biorąc to pod uwagę - jest możliwe, że jeszcze będzie w ofercie?
czy biorąc to pod uwagę - jest możliwe, że jeszcze będzie w ofercie?
05.01.2026, 14:52
Z 3mmc jest taka sprawa, absurdalnie wysoka cena a tym bardziej ze to jest przyslowiowy "kot w worku" i jak ostatnio sie rozgladalem to stragany z wyrobiona marka albo nie posiadaja wcale, albo wlasnie blokerem jest cena.
Nie wspominajac juz o tym ze bardzo duze grono ktore teoretycznie bylo by zainteresowane w jakims stopniu 3mmc, nie musza juz siegac po zamiennik tylko moga od razu zakupic ... Hexen
Pozostala reszta nie ma czasu i nie wysciubia nosa z gorki usypanej z 4mmc
Nie wspominajac juz o tym ze bardzo duze grono ktore teoretycznie bylo by zainteresowane w jakims stopniu 3mmc, nie musza juz siegac po zamiennik tylko moga od razu zakupic ... Hexen
05.01.2026, 22:18
(05.01.2026, 14:52)Epsiakos napisał(a): Z 3mmc jest taka sprawa, absurdalnie wysoka cena a tym bardziej ze to jest przyslowiowy "kot w worku" i jak ostatnio sie rozgladalem to stragany z wyrobiona marka albo nie posiadaja wcale, albo wlasnie blokerem jest cena.kompletnie tego nie zrozumiałam, i coś czuję że nie tylko ja...
proszę napisz coś jaśniej, i dlaczego przyrównujesz 3MMC do Hexenu przecież to dwa różne światy ?
05.01.2026, 22:31
Być może chodziło o to, że u Esco w miejsce 3MMC wszedł Hexen jako nowość.
Z pozoru 2 różne substancje, a jednak hexen pomaga założyć spodnie i stać się mężczyznami chłopcom chodzącym w legginsach
Z pozoru 2 różne substancje, a jednak hexen pomaga założyć spodnie i stać się mężczyznami chłopcom chodzącym w legginsach
Robię co chce bo na życie dzisiaj patrzę jak na szmatę
Do dzisiaj płacę za błędy i chcę już ostatnią ratę
Do dzisiaj płacę za błędy i chcę już ostatnią ratę
05.01.2026, 22:37
Clonozepqm orginalny najlepszy Polski lub Czeski, teraz mam z Cypru i jesumt ch*jowy