Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
E-mail aktywacyjny
18.01.2024, 23:46
Próbowałem ponownie zaktualizować adres mailowy na poczcie tutanota, i niestety, ale nadal brak linka aktywacyjnego. Sprawdziłem spam, też pusto. Sprawdzę pocztę jeszcze raz za około godzinę.
01.01.2026, 22:52
Potwierdzam, że są problemy. Na tutamail.com i dnmx.cc link aktywacyjny nie przyszedł.
Dopiero z proton.me poszło.
Dopiero z proton.me poszło.
Ja dostaje od pewnego czasu wiadomości o temacie: (No Subject), w treści nie ma nic.
Prawdodobnie subskrybuje temat ktory zostal usuniety.
Warto to poprawić.
po pierwsze to zabezpiecz siebie
twoj email to Ra*ch*t@pi*z.*o
pozniej mozna leciec dalej.
i nie mowie tego tylko do Ciebie a do wiekszosci uzytkownikow
mozna wkleic cos co wyswietla dane uzytkownika
kolejny uzytkownik: txt
'fran***alt@gmail.com
serio panowie?
Prawdodobnie subskrybuje temat ktory zostal usuniety.
Warto to poprawić.
(16.01.2024, 01:01)Ratchet napisał(a): Sprawdzałem, nic nie ma. Od jakiegoś czasu próbuję zmiencić adres mailowy, dostaję informację o wysłaniu linka aktywacyjnego, po zalogowaniu na pocztę okazuje się że go brak. Przed chwilą ponownie przeprowadziłem krok po kroku, całą procedurę, a linka jak nie było tak nie ma.
po pierwsze to zabezpiecz siebie
twoj email to Ra*ch*t@pi*z.*o
pozniej mozna leciec dalej.
i nie mowie tego tylko do Ciebie a do wiekszosci uzytkownikow
mozna wkleic cos co wyswietla dane uzytkownika
kolejny uzytkownik: txt
'fran***alt@gmail.com
serio panowie?
06.01.2026, 21:08
Witam Was.
Na tutamail nie docierają linki aktywacyjne Forum dopal.org.Musiałem z protonmail się aktywować
Chciałbym Wam tez opisać moją dzisiajszą przygodę z maiłem na tuta.com.
Otóż po wielu próbach udało mi się załozyć maila na tutamail.com przez sieć TOR. Ucieszony wchodzę
lecz napotykam na informację, że mój email pozostaje pozbawiony zdolności wysyłania i odbierania poczty
w obawie przed złośliwym użytkowaniem.Dostałem też adres email do approval@tuta.de z informacją, że jak
napiszę do czego mi ten email to mi ręcznie odblokuja.Wysłałem im więc wiadomość, ze email bedzie używany
tylko do sporadycznych kontaktów ze znajomymi.
Ale założyem go specjalnie do zakupów RC oraz by zarejestrować się na to Forum..
PO kilku godzinach zniknęła ta ich wyskakujaca wiadomość o email approval.
Sprawdziłem czy mogę odbierać I wysyłać maile.Okazało się, że moge.Ucieszony złożyłem moje pierwsze
pilotażowe zamówienie do High Life i wysłałem do High Life wiadomość powitalna od nowego klienta.
Oczywiście wszystko VPN+TOR oraz privnote.
Kilka godzin pózniej zapragnąłem znowu zalogować się na moje nowe I bezpieczne konto na tutamail.com
Ku mojemu zaskoczeniu okazało się, że nie mogę wejść na konto. Ponoć złe dane logowania.Ale podaję
na 100% prawidłowe dane.Mam je tak zapisane, że wiem, że mam prawidłowe dane. Spróbowałem kilka
razy. Raz jeden nawet odpuściłem TOR bo mam bardzo solidny płatny VPN I kartę SIM na słupa.Mam też
osobną przeglądarkę z uBlockOrgin I całą resztą do łagodzenia fingerprintu.
Niestety nie udało mi się już więcej zalogować na moje nowe konto tutamail.com.
Zapewne zostałem w z jakiś względów tam zbanowany.Może to TOR I privnote ? Na to konto przyszło do mnie
tylko 2 wiadomości z innych moich kont oraz zostały wysłane wiadomości na dwa konta typu temp email.
Dlatego ostrzegam przed kontami na tutamail.com. Można takowe założyć, chwilę podziała a potem niespodzianka-lipa.
Niestaety nie zapisałem tych kodów do odzyskiwania konta.Może one by pomogły.
Ale sam fakt, że taka blokada występuje powinnac już wzbudzić podejrzenia.
Mam teraz nadzieję, że uda mi się jakoś wyjaśnić tę sytuację High Life. Szkoda by przepadła oplacona paczka.
Przesłałem do HL tę informację wraz z identyfikatorem płatności I pełnymi szczegółami zamówienia.
Może zgodzi się wysłać mi kody odbioru na moje inne konto na protonmail.
Pozdrawiam I uważajcie na tutamail.com!
Na tutamail nie docierają linki aktywacyjne Forum dopal.org.Musiałem z protonmail się aktywować
Chciałbym Wam tez opisać moją dzisiajszą przygodę z maiłem na tuta.com.
Otóż po wielu próbach udało mi się załozyć maila na tutamail.com przez sieć TOR. Ucieszony wchodzę
lecz napotykam na informację, że mój email pozostaje pozbawiony zdolności wysyłania i odbierania poczty
w obawie przed złośliwym użytkowaniem.Dostałem też adres email do approval@tuta.de z informacją, że jak
napiszę do czego mi ten email to mi ręcznie odblokuja.Wysłałem im więc wiadomość, ze email bedzie używany
tylko do sporadycznych kontaktów ze znajomymi.
Ale założyem go specjalnie do zakupów RC oraz by zarejestrować się na to Forum..
PO kilku godzinach zniknęła ta ich wyskakujaca wiadomość o email approval.
Sprawdziłem czy mogę odbierać I wysyłać maile.Okazało się, że moge.Ucieszony złożyłem moje pierwsze
pilotażowe zamówienie do High Life i wysłałem do High Life wiadomość powitalna od nowego klienta.
Oczywiście wszystko VPN+TOR oraz privnote.
Kilka godzin pózniej zapragnąłem znowu zalogować się na moje nowe I bezpieczne konto na tutamail.com
Ku mojemu zaskoczeniu okazało się, że nie mogę wejść na konto. Ponoć złe dane logowania.Ale podaję
na 100% prawidłowe dane.Mam je tak zapisane, że wiem, że mam prawidłowe dane. Spróbowałem kilka
razy. Raz jeden nawet odpuściłem TOR bo mam bardzo solidny płatny VPN I kartę SIM na słupa.Mam też
osobną przeglądarkę z uBlockOrgin I całą resztą do łagodzenia fingerprintu.
Niestety nie udało mi się już więcej zalogować na moje nowe konto tutamail.com.
Zapewne zostałem w z jakiś względów tam zbanowany.Może to TOR I privnote ? Na to konto przyszło do mnie
tylko 2 wiadomości z innych moich kont oraz zostały wysłane wiadomości na dwa konta typu temp email.
Dlatego ostrzegam przed kontami na tutamail.com. Można takowe założyć, chwilę podziała a potem niespodzianka-lipa.
Niestaety nie zapisałem tych kodów do odzyskiwania konta.Może one by pomogły.
Ale sam fakt, że taka blokada występuje powinnac już wzbudzić podejrzenia.
Mam teraz nadzieję, że uda mi się jakoś wyjaśnić tę sytuację High Life. Szkoda by przepadła oplacona paczka.
Przesłałem do HL tę informację wraz z identyfikatorem płatności I pełnymi szczegółami zamówienia.
Może zgodzi się wysłać mi kody odbioru na moje inne konto na protonmail.
Pozdrawiam I uważajcie na tutamail.com!
07.01.2026, 21:24
Na tutamail często występują problemy z dostarczaniem maili, wynika to z tego że blokują jako spam i idzie zwrotka. Nic z tym nie zrobimy, kiedyś próbowaliśmy już dodać domenę do whitelisty.

![[Obrazek: Soviet-Union-PNG-Photos.png]](https://www.pngmart.com/files/22/Soviet-Union-PNG-Photos.png)