Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
3-MMC - Opinie o produkcie
09.01.2026, 19:28
Nie wrzucę fotki bo towar testowany ostatnio przed sylwestrem jakoś.
Powiem że bardzo dobre 3mmc i tyle na teraz. Miłe zaskoczenie miałem, na pewno bym spośród 3cmc/4cmc, 3mmc/4mmc zawsze wybrał i tylko 3mmc.
To jest mój ulubieniec. Pozdrawiam!
Powiem że bardzo dobre 3mmc i tyle na teraz. Miłe zaskoczenie miałem, na pewno bym spośród 3cmc/4cmc, 3mmc/4mmc zawsze wybrał i tylko 3mmc.
To jest mój ulubieniec. Pozdrawiam!
olenuitcki..
No mi też ten sorcik podszedł... oby był jak najdłużej bo ogólnie to co przychodzi do "szczurów w snach" zazwyczaj nie jest 3MMC tylko zwykłym klefajstosem,
bardzo upierdalająca mechaniczna faza - tzn ja tam ją lubię, żeby nie było - że ujmuję 3CMC ... ale jak ktoś zamawia 3MMC a dostaje nie to co ma być to trochę wkurwiające.
Wiadomo nie jesteśmy testerami, ale chlora od MMC łątwo wyczuć, zwł w samym początku działania, bo faza jest po prostu MILUSIA.
Prawie zero szczypania, coś tam smyrnie po noski i co wazne kompletny brak zjazdu ... cuś tam serduszko nawija ale do 2 godzin się uspokaja po zakończeniu imprezy.
Po 3CMC no trwa to dłużej, + te shizy że każdy wie że brałam haha
to mnie najbardziej wkurwia.
bardzo upierdalająca mechaniczna faza - tzn ja tam ją lubię, żeby nie było - że ujmuję 3CMC ... ale jak ktoś zamawia 3MMC a dostaje nie to co ma być to trochę wkurwiające.
Wiadomo nie jesteśmy testerami, ale chlora od MMC łątwo wyczuć, zwł w samym początku działania, bo faza jest po prostu MILUSIA.
Prawie zero szczypania, coś tam smyrnie po noski i co wazne kompletny brak zjazdu ... cuś tam serduszko nawija ale do 2 godzin się uspokaja po zakończeniu imprezy.
Po 3CMC no trwa to dłużej, + te shizy że każdy wie że brałam haha
to mnie najbardziej wkurwia.
09.01.2026, 22:45
No chlory to palą dosłownie cały nos doświadczeni gracze po pierwszej rysie, zapachu i wjeździe fazy rozróżnia
Be objective and honest.
10.01.2026, 21:26
no to chyba nie smyrałeś pierwszego sortu MEFa od RC-Blacka... jprd ten to palił po nosie...
( może dlatego tak dobrze wjeżdżał - bo się normalnie wżerał w nochal haha
)
( może dlatego tak dobrze wjeżdżał - bo się normalnie wżerał w nochal haha
)
trochę z tematu zbaczamy, i pewnie nam to przeniosą do wątku 4MMC ogólnego...
ale to był ost. mef który "pachniał" jak mef... i kruyszł się jak "stary mef" ... no i działał ghhhh że jedyne co mam to łezkę w oku i od tego szczypania, które mi się przypomniało
i od tej "jakości" samej fazki 
... a obecną trójeczkę... to bym w sumie znowu skosztowała. Tak na dobry początek nowego roku
ale to był ost. mef który "pachniał" jak mef... i kruyszł się jak "stary mef" ... no i działał ghhhh że jedyne co mam to łezkę w oku i od tego szczypania, które mi się przypomniało
i od tej "jakości" samej fazki 
... a obecną trójeczkę... to bym w sumie znowu skosztowała. Tak na dobry początek nowego roku
10.01.2026, 23:08
DarkSonia a więc widzę że wiesz o tym sorcie trochę więcej więc napisz mini recenzję bo ciekawi mnie od twojej osoby;
Czas badań, rodzaj podania, zjedzona ilosc, i ogólne odczucia które uświadczyłaś na przestrzeni całości badań najlepiej tych najdluzszych, bo chce sobie zobrazować i porównać ze swoimi odczuciami.
Czas badań, rodzaj podania, zjedzona ilosc, i ogólne odczucia które uświadczyłaś na przestrzeni całości badań najlepiej tych najdluzszych, bo chce sobie zobrazować i porównać ze swoimi odczuciami.
Be objective and honest.
20.01.2026, 12:03
Suche, twarde, lekko przezroczyste kamulce, ich dawki po skruszeniu (około 200mg) dały przyjemne efekty w postaci pobudzenia, euforii i zwiększonego libido. Faza w moim przypadku -wyważona: troche sero i trochę dopy.
Ten zajebisty stan utrzymuje się około godziny po czym następuje kolejna dorzutka, która działa podobnie jak pierwszy wrzut.
Materiał nie zapycha klamy, bez problemu można wyczyścić nos przez co konsumpcja jest zwyczajnie przyjemna i bezproblemowa.
To 3mmc przypadło mi do gustu i śmiało mogę polecić.
Testowałem też ze Skittles - było kozacko. Faza skumulowała się kilkukrotnie mam wrażenie.
Ten zajebisty stan utrzymuje się około godziny po czym następuje kolejna dorzutka, która działa podobnie jak pierwszy wrzut.
Materiał nie zapycha klamy, bez problemu można wyczyścić nos przez co konsumpcja jest zwyczajnie przyjemna i bezproblemowa.
To 3mmc przypadło mi do gustu i śmiało mogę polecić.
Testowałem też ze Skittles - było kozacko. Faza skumulowała się kilkukrotnie mam wrażenie.