Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Co brać aby chciało się ruchac albo walić konia cała noc
09.01.2026, 11:55
A ogólnie to nie jest tak że stymulanty najbardziej wypierdalaja libido ponieważ działają tylko na dopaminę czyli załóżmy nep i alfa? Bo jak jest jakieś 3cmc bardzo speedujace(dopaminowe) to tylko chce się ruchac właśnie odrazu
Be objective and honest.
09.01.2026, 12:20
Na mnie nic bardziej jak stimy właśnie, w szczegolnosci hex & alfa miażdżą mi zawsze jajca
I'm not searching for happiness
I'm searching for peace
I'm searching for peace
09.01.2026, 14:28
@"JureKiler"
Jak to mi ktoś powiedział... Myślisz, że dopamina dopaminie równa, a potem przychodzi alfa pvp i wyprowadza Cię z błędu.
Dopamina może działać w różnych obszarach mózgu.
Po 3cmc libido jest większe niż po stimach, bo trójka wyjątkowo mocno gwałci układ nagrody, tak jak na przykład meth.
Jak to mi ktoś powiedział... Myślisz, że dopamina dopaminie równa, a potem przychodzi alfa pvp i wyprowadza Cię z błędu.
Dopamina może działać w różnych obszarach mózgu.
Po 3cmc libido jest większe niż po stimach, bo trójka wyjątkowo mocno gwałci układ nagrody, tak jak na przykład meth.
Robię co chce bo na życie dzisiaj patrzę jak na szmatę
Do dzisiaj płacę za błędy i chcę już ostatnią ratę
Do dzisiaj płacę za błędy i chcę już ostatnią ratę
09.01.2026, 14:50
No ja raczej alfy i nepa nie spróbuje bo nie lubię takich mocnych stymulantów bo mnie po mocnym 3cmc serce czasem boli w mocnym tripie już nie wspominając że jestem podatny na schizy, a po euforycznych sortach nie mam takich wydarzen dla tego w tą grupę celuje zawsze (3-4mmc <3)
Be objective and honest.
09.01.2026, 14:50
Tylko ze tak jak 3cmc jedynie pobudza ochote, ale nie niweluje poczucia wstydu czy strachu zeby zasugerowac, przy stimach nie ma tego problemu bo nic co ludzkie nie staje sie nam obce.
Stimy mocniej libido potrafia pokarac, po euforykach generalnie mysli sie o roznych rzeczach i tak naprawde wszystko zalezy od tego czy cisnienie bylo zanim sie jeblo
po stimach moglbys nawet swiezo po ubiciu smietany podejsc, z flakiem miedzy nogami i bedzie ci sie chciec nie zaleznie.
Tyle ze stimy jak pisalem wyzej mocno pobudzaja libido, ale tam liczy sie obecnie to w co sie wkrecilismy badz nie mielismy czasu z jakiegos powodu tej czynnosci wykonywac.
Jak chcecie pewniaka po czym chce sie ruchac i staje - BDO
Stimy mocniej libido potrafia pokarac, po euforykach generalnie mysli sie o roznych rzeczach i tak naprawde wszystko zalezy od tego czy cisnienie bylo zanim sie jeblo
po stimach moglbys nawet swiezo po ubiciu smietany podejsc, z flakiem miedzy nogami i bedzie ci sie chciec nie zaleznie.Tyle ze stimy jak pisalem wyzej mocno pobudzaja libido, ale tam liczy sie obecnie to w co sie wkrecilismy badz nie mielismy czasu z jakiegos powodu tej czynnosci wykonywac.
Jak chcecie pewniaka po czym chce sie ruchac i staje - BDO
09.01.2026, 21:51
@"Drako Malfoy" to może czas już na... nie branie 3CMC/4MMC 
trochę czasu na homeostazę... i kto wie... cuda się zdarzaJOM

trochę czasu na homeostazę... i kto wie... cuda się zdarzaJOM
11.01.2026, 01:45
No to mi libido w kosmos wypierdala właśnie po 4mmc, kutasa mi chce wtedy rozerwać xd
Witam wszystkich w nowym roku po mojej przerwie 😁
Witam wszystkich w nowym roku po mojej przerwie 😁
Podstawą odwagi w byciu sobą jest odwaga w byciu nielubianym.
Jeżeli przestanie mieć znaczenie, co ludzie myślą o tobie - sięgniesz po wolność
15.01.2026, 19:51
Ja z moim ex jak mieliśmy fetę(ważne żeby on nie był naćpany z bardzo), to pamiętam, że działało
I oczywiście piguły, my sobie jeszcze czasem dorzucaliśmy czasem jak nas zaczynało puszczać
I oczywiście piguły, my sobie jeszcze czasem dorzucaliśmy czasem jak nas zaczynało puszczać
Będzie dobrze, chłodzę głosy złe jak lód szampana