Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Rozgniatanie kryształów
15.01.2026, 15:47
Najlepiej jakąś nieużywana karta, ja zepsulem kartę Multisport i muszę wchodzić przez apke
GlasshanD mówisz o moździerzu?
Ja na tyle rzadko takie rzzeczy ćpam, że używam do tego karteczek biurowych. Tam to kruszę, z tego robię zwijki.
Mam natomiast gorszy problem, Słychać to kruszenie jednak, czasem dość głośno, a ja mam dwie współlokatorki. Jedna jest spoko, paliłam z nią jointa parę razy, ale nie wiem co ona sobie tam myśli na temat takich dragów jak mefedron , a ta co mieszka ze mną ściana w ścianę to niby ciągle coś robi na kompie, w słuchawkach, ma częso głośnąo muzykę, albo idzie spać.
Co robicie żeby zagłluszyć kruszenie kryształu?
Ja na tyle rzadko takie rzzeczy ćpam, że używam do tego karteczek biurowych. Tam to kruszę, z tego robię zwijki.
Mam natomiast gorszy problem, Słychać to kruszenie jednak, czasem dość głośno, a ja mam dwie współlokatorki. Jedna jest spoko, paliłam z nią jointa parę razy, ale nie wiem co ona sobie tam myśli na temat takich dragów jak mefedron , a ta co mieszka ze mną ściana w ścianę to niby ciągle coś robi na kompie, w słuchawkach, ma częso głośnąo muzykę, albo idzie spać.
Co robicie żeby zagłluszyć kruszenie kryształu?
Będzie dobrze, chłodzę głosy złe jak lód szampana
15.01.2026, 23:14
Mi takie cuda niepotrzebne, bo bardzo rzadko dla rozrywki coś tam przyćpam. Jak ja raz na pół roku kupiłam sobie dwa giety mefedronu, żeby pokój dobrze wysprzątać i zwyczajnie się naćpać bo raz na jakiś czas trzeba, to po cholerę mi takie coś? Ale jak ktoś ma loty cały czas to tedy to przydatne jak młynek przy jaraniu. Niby trawę można było palcami mielić, ale lepsze zawsze wychodziło z młynka
Tak bym to ujęła. Także jak walisz na tyle dużo, że często tego używasz, to dojebany zakup.
Ja się nawet nie mogę zebrać żeby nowy młynek kupić, ale tłumaczę sobie to sentymentem do tego, który mam teraz
Tak bym to ujęła. Także jak walisz na tyle dużo, że często tego używasz, to dojebany zakup. Ja się nawet nie mogę zebrać żeby nowy młynek kupić, ale tłumaczę sobie to sentymentem do tego, który mam teraz
Będzie dobrze, chłodzę głosy złe jak lód szampana
16.01.2026, 03:40
Be objective and honest.

![[Obrazek: 3577.jpg]](https://i.ibb.co/PZKwvgvy/3577.jpg)
![[Obrazek: IMG-0958.jpg]](https://i.ibb.co/KpRr41Jv/IMG-0958.jpg)