Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Piguły 2C-B
28.09.2025, 06:18
Miałem styczność z 2cb, działało podobnie jak zażyłem karton LSD, tylko że mocniej działa. Kolega poprosił żebyśmy zobaczyli jak jest na spacerze... Tragedia, nie mogłem patrzeć na ludzi, bałem się chodzić i myślałem że spadnę do dziury, jednak na kanapie było zajebiście, latające kolorki i rozmyty obraz, przemyślenia i czucie bliskości. Ma jakieś podobne działanie do.lsd tak czułem porównując, tylko że mocniej ale działało trochę krótko
18.12.2025, 17:48
Morko zwiedza świat !
2cb 25 mg pochodzenie cebulka.
Laborant = Morko.
Okres badań 2024 maj!
Nie miarodajne, być może mało wnoszące badanie na morko, 2cb 25mgx2 aka „UFO” nie wywołało żadnego działania na petenta.
Powód? Sam nie wie? Nie aktywne ? Bądź przez to że w tamtym „okresie” laboratoryjnym było badane od dłuższego czasu Pan tram i pan xan, być może to było powodem i dlatego nie wykazało żadnych reakcji
2cb 25 mg pochodzenie cebulka.
Laborant = Morko.
Okres badań 2024 maj!

Nie miarodajne, być może mało wnoszące badanie na morko, 2cb 25mgx2 aka „UFO” nie wywołało żadnego działania na petenta.
Powód? Sam nie wie? Nie aktywne ? Bądź przez to że w tamtym „okresie” laboratoryjnym było badane od dłuższego czasu Pan tram i pan xan, być może to było powodem i dlatego nie wykazało żadnych reakcji
15.01.2026, 15:30
kiedyś serca na kolekcjonerze do 2015 były na 2C-X
zajebiste tabsy polecam
jak w 2015 wszedł delegal Wujek dorzucił mi do zamówienia 100 szt ale zapasy się skończyły dawno,
ostatni raz jak jadłem serce to zjadłem 1x serce i 180mg MDMA to najlepszy trip w życiu potem już fraktale wszędzie widziałem
ogólnie polecam jak ktoś lubi psychodeliki
parę razy zjadłem 2c-b-fly ale to całkiem inna bajka nie polecam
zajebiste tabsy polecam
jak w 2015 wszedł delegal Wujek dorzucił mi do zamówienia 100 szt ale zapasy się skończyły dawno,
ostatni raz jak jadłem serce to zjadłem 1x serce i 180mg MDMA to najlepszy trip w życiu potem już fraktale wszędzie widziałem
ogólnie polecam jak ktoś lubi psychodeliki
parę razy zjadłem 2c-b-fly ale to całkiem inna bajka nie polecam
w życiu są ronda z których ciężko jest zjechać
17.01.2026, 10:11
Serca?
Jedyne tabse jaką pamiętam od kolekcjonera to gumi-jagoda w kapsulce żelowej czy jak one sie nazywają no taka jak po pregabalinie bardziej ---(nie po kreatynie bo nie taka duza, po prostu mniejszza no)
to dalem koledze a on spalil w ognisku,bal sie wziac bo wygladalo to no powiem strasznie
biala kapsulka niby ale jakas zoltawa jak pod swiatlo sie wzielo to jak by czarne w srodku
ciekawe czasy dopalaczy
Jedyne tabse jaką pamiętam od kolekcjonera to gumi-jagoda w kapsulce żelowej czy jak one sie nazywają no taka jak po pregabalinie bardziej ---(nie po kreatynie bo nie taka duza, po prostu mniejszza no)
to dalem koledze a on spalil w ognisku,bal sie wziac bo wygladalo to no powiem strasznie
biala kapsulka niby ale jakas zoltawa jak pod swiatlo sie wzielo to jak by czarne w srodku
ciekawe czasy dopalaczy
18.01.2026, 02:42
(17.01.2026, 10:11)Fidel napisał(a): Serca?
biala kapsulka niby ale jakas zoltawa jak pod swiatlo sie wzielo to jak by czarne w srodku![]()
ciekawe czasy dopalaczy
ja pamiętam to tak: gumie jagody po tym ludzie się przekręcali więc Wujek usunął gumi jagody nasteępnie dodali gwiazdki były na mxe potem na mxp i dodali serca na różnych 2c, były takie bardziej pomatanrańcze były fajne jak typowa tryptamina i był sort białych serc bardzo psychodeliczne wszystkie serca miały wyryty uśmiech, kiedyś białe zjadłem wszedłem do wanny z gorącą wodą i nagle wszystko falowało jak woda i bad Trip złapałem od temperatury
innym razem zjadłem 1 i 3/4 serca ze znajomymi to oni nagle zastygli i muzyka przestała grać a gdy chciałem dotknąć koleżankę doswiadczylem OOBE i widziałem siebie i innych z perspektywy górnego rogu pomieszczenia, no i były trójkąty na furanyl fentanylu oral nic nie kopał a sniff 1/3 tabletki zgniatal mnie zawroty głowy nudności i potężna euforia, fuf lepszy moim zdaniem od fentanylu gdzie fenta miałem tabletki i plastry effentora i durogestic a nasz zmarły weteran @voice pudzilla animeversa mówił mi że po fencie w tabletce jak mu dałem miał bombę życia to był 2020 jak dobrze pamiętam
w życiu są ronda z których ciężko jest zjechać

![[Obrazek: Soviet-Union-PNG-Photos.png]](https://www.pngmart.com/files/22/Soviet-Union-PNG-Photos.png)