Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Mniej ważne kwestie, sugestie, pytania do sklepu High-Life.market
23.01.2026, 17:17
Tak, ja zamawiałem pod koniec zeszłego tygodnia i też jeszcze nie mam. Jedynie cichutką nadzieję, że jeszcze doleci w tym tygodniu, bo miałem supcio plany na weekend.
23.01.2026, 22:44
Niestety kodów brak, wcześniej nic nie pisałem wiadomo obsuwa może się zdarzyć ale to już trochę za długo trwa
23.01.2026, 23:20
No niestety na razie unikać tego sklepu ze względu na duże obsuwy w dostawach.
(23.01.2026, 23:20)Bortak42 napisał(a): No niestety na razie unikać tego sklepu ze względu na duże obsuwy w dostawach.
Tak to prawda obsuwy nie tylko w dostawie ale też w emejlu we wtorek poszło zapytanie o potwierdzenie zamówienia i do dzisiaj brak odpowiedzi i brak potwierdzenia więc no czekamy tylko cierpliwość nas uratuje kochani pozdrowionka wszystkim 🥰😘
Bądźmy dobrej myśli 💭 jak coś się zmieni to będę was informowała kochani 😌
Też wysłałem email w środę i zero odpowiedzi.
Ja mówię, nie miałbym z tym problemu żeby poczekać ale skoro vendor był na forum i pisał o pudrze, że taki sort jest, na profilu że wczoraj o 1 w nocy aktywny a dla ludzi którzy czekają 0 informacji ostatnia jaka była to w niedzielę więc spodziewałem się w tym tygodniu paki i nie ma.
Ja mówię, nie miałbym z tym problemu żeby poczekać ale skoro vendor był na forum i pisał o pudrze, że taki sort jest, na profilu że wczoraj o 1 w nocy aktywny a dla ludzi którzy czekają 0 informacji ostatnia jaka była to w niedzielę więc spodziewałem się w tym tygodniu paki i nie ma.
24.01.2026, 08:42
mniej wazna kwestia to jest
poczeka xd
poczeka xd
1.Nie znacie zasady ? po pijaku sie nie liczy.
2.Tu,gdzie szalka zeżarła niejedną baterie
24.01.2026, 13:15
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 24.01.2026, 14:14 przez Forsik1910.)
zgadzam sie,i fidel istnieje szansa ze jakbys nie pytal sie o sample rowne zamówieniu moze odp bys otrzymal.
pojutrze bd mial,gorzej ze mna
ehe ostatnie zamówienie nie rob z dupy gęby bo potem glupio troche fidel
pojutrze bd mial,gorzej ze mna
ehe ostatnie zamówienie nie rob z dupy gęby bo potem glupio troche fidel
1.Nie znacie zasady ? po pijaku sie nie liczy.

![[Obrazek: Soviet-Union-PNG-Photos.png]](https://www.pngmart.com/files/22/Soviet-Union-PNG-Photos.png)