Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
4-MMC - Opinie o produkcie
26.01.2026, 22:11
Forsik1910
na dniach będę mieć ten wynalazek...
jak dotąd sorty High-LifeMarket 4MMC były dla mnie sortami nie byle jakimi
począwszy od 1 sortu ( który był jednym z lepszych jakie w życiu miałam okazję testować ) ... to każdy inny jakością był na prawdę spoko...
puder brzmi... ciekawie...
puder? czy drobny kryształ? a może SŁAWNY MEF mikro iglasty? kurcze nie wiem czego się spodziewać...
recka będzie niebawem
na dniach będę mieć ten wynalazek...
jak dotąd sorty High-LifeMarket 4MMC były dla mnie sortami nie byle jakimi
począwszy od 1 sortu ( który był jednym z lepszych jakie w życiu miałam okazję testować ) ... to każdy inny jakością był na prawdę spoko...
puder brzmi... ciekawie...
puder? czy drobny kryształ? a może SŁAWNY MEF mikro iglasty? kurcze nie wiem czego się spodziewać...
recka będzie niebawem
26.01.2026, 22:27
Mnie żaden puder nie przekonuje a ludzie odrazu kręcą nosem jak nie widzą kamieni. Więc to raczej była głupota ale mogę powiedzieć że jeden puder 4mmc mnie zaskoczył - świętej pamięci black
Be objective and honest.
(26.01.2026, 22:27)DrakoMalfoy napisał(a): Mnie żaden puder nie przekonuje a ludzie odrazu kręcą nosem jak nie widzą kamieni. Więc to raczej była głupota ale mogę powiedzieć że jeden puder 4mmc mnie zaskoczył - świętej pamięci black
HAHA, Black... to zaskakiwał wszystkim co dawał w ofertę ( no i ceną )... ja na razie nie pamiętam niekatywnych wynalazków High-LifeMarket ... pomijając te "smakowe' ... to ketony ma jedne z lepszych.
(26.01.2026, 22:47)123456789 napisał(a): Jak będzie mocno walił ogórem to na 99,999% będzie to serotoninowy potwór.
kicia ( chemiku ) rozwiń temat... ciekawa jestem co masz na myśli... pamiętaj mówimy tu o 4MMC

![[Obrazek: awert.jpg]](https://i.ibb.co/xKTsGgKk/awert.jpg)