Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Benzodiazepiny - Wątek i dyskusja ogólna.
03.09.2025, 06:36
Mam pytanie czy olanzapina pomoże przy chwilowym braku benzo? Bo skończyły mi się clony a lekarza mam we wtorek dopiero.
Chodzi mi o to czy spokojnie mogę stosować do wtorku olanzapina i czy nie wystąpią objawy odstawienne Clonazepamu?
Chodzi mi o to czy spokojnie mogę stosować do wtorku olanzapina i czy nie wystąpią objawy odstawienne Clonazepamu?
04.09.2025, 19:04
Nie wiem jak się inni do tego odniosą ale jak mi jak się benzo skończyło a musiałem chwilę zaczekać a dopadło mnie objawy odstawienne to ratowałem się kodeina .
19.09.2025, 10:43
No mi np raz jak skończyły się clony i musiałem dotrwać 4 dni bez aż do wizyty u lekarza to waliłem co kilka godzin Tramadol i żadnych objawów odstawienia benzo nie odczułem. Także opio pomaga w takich sytuacjach kryzysowych.
13.01.2026, 09:58
Forsik1910
Diazepam jest najbardziej wszechstronny jeśli chodzi o apteczne.
Stosunkowo mała szansa na odcięcie zasilania w połączeniu z alkoholem, długo działa, łatwo się schodzi, jeśli zamierzasz brać w ciągu.
A jeśli Ci zależy na jakichś konkretnych efektach to napisz napisz na jakich.
Ale jeśli na pierwszy raz zamierzasz wrzucać do piwa, to ostrożnie.
Diazepam jest najbardziej wszechstronny jeśli chodzi o apteczne.
Stosunkowo mała szansa na odcięcie zasilania w połączeniu z alkoholem, długo działa, łatwo się schodzi, jeśli zamierzasz brać w ciągu.
A jeśli Ci zależy na jakichś konkretnych efektach to napisz napisz na jakich.
Ale jeśli na pierwszy raz zamierzasz wrzucać do piwa, to ostrożnie.
Robię co chce bo na życie dzisiaj patrzę jak na szmatę
Do dzisiaj płacę za błędy i chcę już ostatnią ratę
Do dzisiaj płacę za błędy i chcę już ostatnią ratę
13.01.2026, 13:01
po naradzie z lefkiem,forsik zdecydowal sie na diazepam nie moge sie doczekac a lagodny lef to juz wogule
1.Nie znacie zasady ? po pijaku sie nie liczy.
2.Tu,gdzie szalka zeżarła niejedną baterie
2.Tu,gdzie szalka zeżarła niejedną baterie
28.01.2026, 15:19
W clony,relanium i tym podobne leki można się moment wpierdolić czujesz się zajebiście wyluzowany wyjebane na wszystko tyle że kurwisko szybko uzależnia a jeszcze jak dojdzie alko i zioło to już wgl odcina czas leci jak pojebany

![[Obrazek: 20250904-195350.jpg]](https://i.ibb.co/hxcRpGQV/20250904-195350.jpg)
![[Obrazek: 20250904-195358.jpg]](https://i.ibb.co/QFXdVDwm/20250904-195358.jpg)