Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
| Ankieta: Jak w temacie. Nie posiadasz uprawnień, aby oddać głos w tej ankiecie. |
|||
| Na Tak | 1 | 100.00% | |
| Nie. | 0 | 0% | |
| Razem | 1 głosów | 100% | |
| *) odpowiedź wybrana przez Ciebie | [Wyniki ankiety] |
[S] ·– Funkcja w BBCode (z.spec.upr.)- dla grup
Pomysł: Dodanie możliwości zamieszania w postach notatek dla Administracji.
Opis: Przyda się kiedy chcemy zostawić notatkę a jest nałożona moderacja postów, wtedy było by to ułatwienie.
Można też wykorzystać w edycji posta i dodania właśnie tam notatnik.
Tak by było lepiej ale jeśli nie to, to można dodać opcje w funkcji zgłaszania posta.
Widoczne tylko przez zarząd Dopal.org,
Innym nie wyświetla się to, przy odpowiadaniu też nie ma opcji aby notatka została wklejona jako cytat więc ok opcja.
🗯️
Opis: Przyda się kiedy chcemy zostawić notatkę a jest nałożona moderacja postów, wtedy było by to ułatwienie.
Można też wykorzystać w edycji posta i dodania właśnie tam notatnik.
Tak by było lepiej ale jeśli nie to, to można dodać opcje w funkcji zgłaszania posta.
Widoczne tylko przez zarząd Dopal.org,
Innym nie wyświetla się to, przy odpowiadaniu też nie ma opcji aby notatka została wklejona jako cytat więc ok opcja.
🗯️
Truturututu . Baby Shark, modelkom sypię proch na blat
30.01.2026, 08:28
Szczerze mówiąc, to nie wiem, czemu miałoby to służyć. Możesz troszkę objaśnić?
Podstawą odwagi w byciu sobą jest odwaga w byciu nielubianym.
Jeżeli przestanie mieć znaczenie, co ludzie myślą o tobie - sięgniesz po wolność
30.01.2026, 09:02
Notatki od użytkowników w swoich postach dla administracji ale inni użytkownicy tego nie widzą.
No przydatne jest to kiedy chcesz napisać coś akurat w wątku w tym temacie, też jest przydatne jak masz moderację to możesz wtedy taką notatkę dodać dla administracji żeby na przykład tego posta akurat nie puszczali na forum czy coś bo ja raz napisałem w poście i został puszczony po prostu nie wiem czy z automatu czy jak.
No przydatne jest to kiedy chcesz napisać coś akurat w wątku w tym temacie, też jest przydatne jak masz moderację to możesz wtedy taką notatkę dodać dla administracji żeby na przykład tego posta akurat nie puszczali na forum czy coś bo ja raz napisałem w poście i został puszczony po prostu nie wiem czy z automatu czy jak.
Truturututu . Baby Shark, modelkom sypię proch na blat
30.01.2026, 11:15
Właśnie w pierwszej chwili też o tym pomyślałem, ale tu chyba chodzi o to, by moderator dostał informację, żeby takiego posta nie puszczać. Tyle że posty dodawane są od razu, nie przechodzą moderacji, dopiero potem moderator może go usunąć lub dodać jakąś notkę.
Jeżeli przestanie mieć znaczenie, co ludzie myślą o tobie - sięgniesz po wolność
30.01.2026, 11:17
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 30.01.2026, 11:40 przez Rweqerew333.)
kurvvisko niektórzy chyba akurat mają moderacje ale to bardzo mały procent.
30.01.2026, 11:35
Wydaje mi się, że tylko ci, co zaczynają przygodę na forum. Ale tak, jest ich raczej malutko.