Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Metody aplikacji - oral
31.01.2026, 10:19
Kapsułki żelatynowe na allegro są za grosze nawet jak nie chcecie zamawiać to dużo witamin jest w takich kapsułkach. Te husteczki białe to chemia a i tak w przełyku się rozrywają nie używajcie husteczek
Be objective and honest.
31.01.2026, 11:29
Tylko polecam dobrze spojrzeć na rozmiar tych kapsułek, bo ja raz zamówiłem takie tyci tyci i musiałem robić 4 bombki naraz 🤣
Podstawą odwagi w byciu sobą jest odwaga w byciu nielubianym.
Jeżeli przestanie mieć znaczenie, co ludzie myślą o tobie - sięgniesz po wolność
31.01.2026, 12:22
Wielkie dzięk! Te zamówione przez mnie były właśnie Size 5 🤣
Jeżeli przestanie mieć znaczenie, co ludzie myślą o tobie - sięgniesz po wolność
31.01.2026, 19:23
DrakoMalfoy to już przeszłość, sam miałem z siebie bekę jak to zobaczyłem, ale robiłem sobie 4 bombki naraz, więc zeszło 🤣
31.01.2026, 22:08
kurvvisko BYL czas kiedy zwykle kapsułki były za małe dla mnie albo musiałem w dwie części pchać chlory bo z jednej części około 500mg już słabo robiło. A dwie to chhba700mg
I pamiętam któregoś razu u ziomka byłem wyciągnął jakieś kurwa kosmicznie wielkie witaminy gdzie nie wiem chyba w jedną capse byś wsadził spokojnie 2000mg i wtedy postanowiłem takie zamówić XD
I pamiętam któregoś razu u ziomka byłem wyciągnął jakieś kurwa kosmicznie wielkie witaminy gdzie nie wiem chyba w jedną capse byś wsadził spokojnie 2000mg i wtedy postanowiłem takie zamówić XD
Be objective and honest.
01.02.2026, 07:24
DrakoMalfoy ja wolę nie ryzykować, bo jeszcze bym się przekręcił XD
01.02.2026, 17:19
DrakoMalfoy ziomeczku fajna sprawa z tymi kapsułkami, wiesz może czy długo się to wchłania ?
01.02.2026, 18:51
Ja czasami brałem kapsułkę od pregabaliny ale musiałem to na 2-3 kapsulki robić pełna dawkę.
Ostatnio 4cmc jak waliłem to w nos coś strasznego, już tak przetyrany miałem ale wziąłem papier toaletowy, 3 warstwowy, rozwinąłem do 1 warstwy i tyle. Weszlo normalnie, w 20min
Tak samo się rozpuszczają kapsułki, praktycznie niezależnie czy od kreatyny czy pregabaliny wszystko różnica może kilku minut.
Ostatnio 4cmc jak waliłem to w nos coś strasznego, już tak przetyrany miałem ale wziąłem papier toaletowy, 3 warstwowy, rozwinąłem do 1 warstwy i tyle. Weszlo normalnie, w 20min
Tak samo się rozpuszczają kapsułki, praktycznie niezależnie czy od kreatyny czy pregabaliny wszystko różnica może kilku minut.

![[Obrazek: IMG-1144.jpg]](https://i.ibb.co/yFnw70DL/IMG-1144.jpg)