Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Kamagra
03.02.2026, 15:31
Jeśli chodzi o dochodzenie to spoko, że można w chuj długo, ale czasem właśnie chce się już skończyć, a tu fiflak nie chce trysnąć i idzie pierdolca dostać.
Podstawą odwagi w byciu sobą jest odwaga w byciu nielubianym.
Jeżeli przestanie mieć znaczenie, co ludzie myślą o tobie - sięgniesz po wolność
03.02.2026, 15:42
Dla tego czasem nawet bez partnerki nie podejmuje próby bo nie chce mi sie mechanicznie walić konia godzinę cały zapocony wole ruchać aż świnia będzie ryczeć
Be objective and honest.
03.02.2026, 16:02
Tylko godzinę? U mnie to nawet i potrafi trwać 24h XDD
Jeżeli przestanie mieć znaczenie, co ludzie myślą o tobie - sięgniesz po wolność
03.02.2026, 16:45
24h z łapa w ręku? Kurwa hardkor ja nie raz po 20 minutach odpuściłem sobie bo to nie miało sensu dla tego preferuje branie z partnerkami ❤️❤️❤️❤️
Be objective and honest.
03.02.2026, 16:57
kurvvisko
Witamy w klubie patologicznych onanistów, usiądź sobie.
Mamy owocowe czwartki i miły zarząd.
DrakoMalfoy
Co do brania z partnerką, to tylko po 3CMC/Stimach daję radę.
Być może dlatego, że "partnerki" są zazwyczaj z doskoku.
Seks po euforykach raczej tylko ze stałą zaufaną partnerką i nie "ruchanie" tylko "kochanie"
I protip dla osób, które łączą stimy z sildenafilem (grozi to stałą impotencją) - pierścień erekcyjny.
Nie będę się rozwijał, sprawdźcie sobie, działa świetnie.
Witamy w klubie patologicznych onanistów, usiądź sobie.
Mamy owocowe czwartki i miły zarząd.

DrakoMalfoy
Co do brania z partnerką, to tylko po 3CMC/Stimach daję radę.
Być może dlatego, że "partnerki" są zazwyczaj z doskoku.
Seks po euforykach raczej tylko ze stałą zaufaną partnerką i nie "ruchanie" tylko "kochanie"
I protip dla osób, które łączą stimy z sildenafilem (grozi to stałą impotencją) - pierścień erekcyjny.
Nie będę się rozwijał, sprawdźcie sobie, działa świetnie.
Robię co chce bo na życie dzisiaj patrzę jak na szmatę
Do dzisiaj płacę za błędy i chcę już ostatnią ratę
03.02.2026, 17:01
doxyou tyle że ja nie robię tego mechanicznie, a zajebiście potrafię sobie dogodzić na ręcznym czy z jakimś masturbatorem xd
Ale generalnie połówka tabsy mi starczy na całą zabawę i to jest zajebiste. Tyle że ja biorę silde, kamagre mało w życiu razy brałem.
Ale generalnie połówka tabsy mi starczy na całą zabawę i to jest zajebiste. Tyle że ja biorę silde, kamagre mało w życiu razy brałem.
03.02.2026, 17:22
Drako, ja osobiście używam takiego na jaja i fiuta, inne mnie za bardzo ściskają, coś w tym stylu:
kurvvisko
Już Tadalafil jest bezpieczniejszy, bo działa w tle, a Sildenafil wali szybko i krótko.
No generalnie tylko ostrzegam.
DrakoMalfoy
No na przykład ten który wymieniłeś.
Według mnie warto.
O ile po stimach nigdy nie miałem jakichś specjalnych problemów, żeby postawić, o tyle czasami potrafił klapnąć podczas zabawy z nieznanych mi powodów
Pierścień zapobiega odpływowi krwi, także eliminuje problem.
Już Tadalafil jest bezpieczniejszy, bo działa w tle, a Sildenafil wali szybko i krótko.
No generalnie tylko ostrzegam.
DrakoMalfoy
No na przykład ten który wymieniłeś.
Według mnie warto.
O ile po stimach nigdy nie miałem jakichś specjalnych problemów, żeby postawić, o tyle czasami potrafił klapnąć podczas zabawy z nieznanych mi powodów

Pierścień zapobiega odpływowi krwi, także eliminuje problem.
Robię co chce bo na życie dzisiaj patrzę jak na szmatę
03.02.2026, 17:33
Doxy, tylko czy się sprawdzi do ćpalnych zabaw? To znaczy ja wiem mniej więcej na czym różnica polega, jednak tak jak pisałem - pół tabsa silde mi starcza zazwyczaj.