Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Du**.gold
06.02.2026, 19:13
Pokaż mi vendora który zachowuje się identycznie jak duch.
Wiesz o co mi chodzi. Takie samo działanie, plan, jego charakter"" itd.
Wyślij namiary.
Bo póki co tylko collabo odwzorowuje go idealnie.
Nie mówię, że inni vendorzy fe.
Po prostu tak mi sie podoba i w takich miejscach i klimatach lubie pobierać.
Wiesz o co mi chodzi. Takie samo działanie, plan, jego charakter"" itd.
Wyślij namiary.
Bo póki co tylko collabo odwzorowuje go idealnie.
Nie mówię, że inni vendorzy fe.
Po prostu tak mi sie podoba i w takich miejscach i klimatach lubie pobierać.
06.02.2026, 21:31
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 06.02.2026, 21:34 przez DrakoMalfoy.)
Fidel collabo ma iq max 80, duch wydawał się inteligenty.
Be objective and honest.
07.02.2026, 06:59
Nie ma to większego znaczenia czy ktoś popełnia błędy skoro działa tak samo, skąd wiadomo że sam styl pisania jest zmieniony, przecież od dawna z technik policyjnych i wywiadowczych można człowieka poznać po tempie pisania, po stylu literówek. po ruchu kursora. po tym, jak myślisz, jak klikasz, jak oddychasz
Nie ważne, nie zagłębiam się. Wróce do tematu, jak by nie było to z nim utrzymywałem najlepszy kontakt. Szkoda, że dział jest ukryty i nie można przegladnąć wiadomości tam, wiele osób tak pisało ale po exitscam już zmienili zdanie i rozumiem to.
Nie ważne, nie zagłębiam się. Wróce do tematu, jak by nie było to z nim utrzymywałem najlepszy kontakt. Szkoda, że dział jest ukryty i nie można przegladnąć wiadomości tam, wiele osób tak pisało ale po exitscam już zmienili zdanie i rozumiem to.
07.02.2026, 09:12
Ani jeden ani drugi nie popełniał błędów w pisowni bardziej mi chodzi o styl pisania, pomysły i charakter.
Be objective and honest.
07.02.2026, 11:34
Po tych waszych opowieściach o byłym vendorze zaczynam mieć flashbacki ze swojego związku.
Tak dużo opowiadała o swoim byłym, że sam zacząłem za nim tęsknić.
Tak dużo opowiadała o swoim byłym, że sam zacząłem za nim tęsknić.
Robię co chce bo na życie dzisiaj patrzę jak na szmatę
Do dzisiaj płacę za błędy i chcę już ostatnią ratę
Do dzisiaj płacę za błędy i chcę już ostatnią ratę
07.02.2026, 12:34
A jebać te kurwy i te dogmaty kto jak pisał jeżeli poszedł exitscam to 666 batów na gola dupe z chujem w niej włącznie
Be objective and honest.
(07.02.2026, 12:31)krzysztoff napisał(a): Duch nie robil żadnych błędów i pisał spojnie
Robił błędy dość spore, znaczne i duże, nie był to frog, ale nadal.
No i teraz kwestia, czy duch mógł współpracować z f rogiem. Tak, mógł i wiele osób tak twierdzi. Nie był to żaden tytan intelektu też, a wręcz przeciwnie, tylko niektórzy go tak wychwalają i idealizują, bo mają sentyment do niego i dobre wspomnienia z nim związane, ale też błędami walił, walił błędy i był głupkowaty, nie tak aż jak frog, ale jednak nadal.
09.02.2026, 08:31
Już wam kiedyś pisałem, że większość rynku współpracuje ze sobą. Wy serio wierzycie, że taka alfę vendorzy sobie syntezują ? Już kiedyś vendorzy się śmiali na starych forach, że kupują CMC rekstystalizuja i sprzedają jako kompletnie nowy produkt. Dziś na rynku jest 5 produktów po 1 sorcie na krzyż. Kiedyś jak vendorzy mieli więcej to wyglądało to tak, że jak u jednego się towar pojawiał to automatycznie u kolejnych tak samo. Tam nawet jak się korzystało ze stron typy my host IP to część vendorow miała te same firmy które stawiały im strony itd. A ludzie po forach siedzieli i się przegadywali kto miał lepszy sort.

![[Obrazek: Soviet-Union-PNG-Photos.png]](https://www.pngmart.com/files/22/Soviet-Union-PNG-Photos.png)

i to takie konkretne po ktorych bez problemu szlo by go rozpoznac