Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
4-MMC - Opinie o produkcie
05.02.2026, 05:23
Mam trochę tego próbowałem raz ale niedobre i bardzo słabe działanie dziwne takie jak bym miał brać to napewno nie
U mnie znajomy ma coś podobnego w detalu już bardzo dlugo, beżowy puder, to klepie wyśmienicie.
Tylko że tamto jest fajne suchutkie a tu widać że trochę breja a jak breja to rozpuchy jeszcze w tym siedzą.
Generalnie te wszystkie pudrowe sorty mefa to trochę śmierdzą ogórem i działanie jest mocno w stronę serotoniny.
Tylko że tamto jest fajne suchutkie a tu widać że trochę breja a jak breja to rozpuchy jeszcze w tym siedzą.
Generalnie te wszystkie pudrowe sorty mefa to trochę śmierdzą ogórem i działanie jest mocno w stronę serotoniny.
07.02.2026, 09:11
Była cały czas ładna mefa to zaczęli się w breje bawić
Be objective and honest.
07.02.2026, 11:36
A mówił wujek Doksiu, mówił.
To się wszyscy puszyliście, jak kot ogonem na psa.
OCZY WAM SIĘ OTWORZĄ JAK MNIE SIĘ ZAMKNĄ
To się wszyscy puszyliście, jak kot ogonem na psa.
OCZY WAM SIĘ OTWORZĄ JAK MNIE SIĘ ZAMKNĄ
Robię co chce bo na życie dzisiaj patrzę jak na szmatę
Do dzisiaj płacę za błędy i chcę już ostatnią ratę
Do dzisiaj płacę za błędy i chcę już ostatnią ratę
08.02.2026, 16:06
wy tesz macie takie rany i popazony jenzyk po tym towarze nie działanie bardzo słabe strasznie się zawiodłem zawsze stond dostawałem dobre dragi
08.02.2026, 16:43
krzysztoff jeżeli już coś takiego piszesz to udowodnij że w ogóle to miałeś, wrzuć amatorskie zdjęcie
Be objective and honest.
08.02.2026, 16:55
Przecież takie efekty są już znane po chujowym mefedronie, ja miałem przeca to samo po mefie od pawełka xd
Nie widzę tu jakiejś nutki oszustwa w tym co user napisał. Tym bardziej jak widzę jak ten sort wygląda
Nie widzę tu jakiejś nutki oszustwa w tym co user napisał. Tym bardziej jak widzę jak ten sort wygląda
08.02.2026, 17:22
Niby tak, niby nie ale jak sie kogos oskarza to wypadalo by miec dowod jakis by swoja wersje na czyms oprzec... Bo jest jedna nie spojna rzecz, mocno popalony jezyk nie sumuje sie kompletnie z "slabym dzialaniem", nie bronie nikogo ale tez zacytuje Lukas1985 "Trzeba miec niezle nasrane w glowie zeby cos co smierdzi rozpuchem od razu pakowac w nos"
Jezeli towar byl czyszczony, to nalezalo by go zwyczajnie wyjac z wora i dac 5 do 10 minut zeby pozostalosci srodka uzytego do czyszczenia zwyczajnie odparowac.
Gdyby to byl jakis uzytkownik ktory ma jakas historie na forum to wiadomo, ale dziwnym trafem padlo akurat na tego konkretnego vendora akurat i to dzien po "obsmarowaniu" mu dupy na innym forum przez wszystkim dobrze znana persone
Wystarczy ze potwierdzi zakup, bo poki co to wyglada na naprwade slaba zagrywke - tak pozatym jak juz udajesz jakas przypadlosc, to pierw wypadalo by zaglebic dany temat bo dyslekcja to nie dysortografia graniczaca z analfabetyzmem.
Czekamy
Jezeli towar byl czyszczony, to nalezalo by go zwyczajnie wyjac z wora i dac 5 do 10 minut zeby pozostalosci srodka uzytego do czyszczenia zwyczajnie odparowac.
Gdyby to byl jakis uzytkownik ktory ma jakas historie na forum to wiadomo, ale dziwnym trafem padlo akurat na tego konkretnego vendora akurat i to dzien po "obsmarowaniu" mu dupy na innym forum przez wszystkim dobrze znana persone
Wystarczy ze potwierdzi zakup, bo poki co to wyglada na naprwade slaba zagrywke - tak pozatym jak juz udajesz jakas przypadlosc, to pierw wypadalo by zaglebic dany temat bo dyslekcja to nie dysortografia graniczaca z analfabetyzmem.
Czekamy
08.02.2026, 17:25
ja nikogo nie oskarzam pisze ze lipa to lipa nie mam zdjencia bo wszystko poszło ale niepolecam tego towara