Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
NEP - Opinie o produkcie
07.02.2026, 14:58
Sort za chwile bedzie nowy, wszystkie sorty sa z profesjonalnego labu, wiec te hipotezy o zanieczyszczeniach sa zabawne i nie maja zadnego pokrycia w faktach. Proponuje wyslac na badania i sie przekonac.
Escobar
Sugerujesz, że zmyślam?
Nie mam w tym interesu.
Gdyby ten sort był faktycznie taki zajebisty to nie miałbym po nim takich przebojów jakie miałem. Takie są fakty, czy to się komuś podoba czy nie.
Napisałem u Ciebie około 100 opini, wszystkie pozytywne, skosztowałem dziesiątki różnych wynalazków i zawsze byłem bardzo zadowolony, a ten sort po prostu traktuję jako wypadek przy pracy.
Nie jest to w stanie podważyć mojego zaufania do Ciebie bo zbyt dużo razy otrzymałem produkty wysokiej jakości a i zdarzały się też te wybitne na przestrzeni lat.
A chujową opinię napisałem z mojego recenzenckiego obowiązku, bo skoro chwalę tu dobre rzeczy, to te chujowe należy skarcić.
Na szczęście pojawiają się raz na kilka lat więc nie mam z tym za wiele roboty
Pozdrawiam
Sugerujesz, że zmyślam?
Nie mam w tym interesu.
Gdyby ten sort był faktycznie taki zajebisty to nie miałbym po nim takich przebojów jakie miałem. Takie są fakty, czy to się komuś podoba czy nie.
Napisałem u Ciebie około 100 opini, wszystkie pozytywne, skosztowałem dziesiątki różnych wynalazków i zawsze byłem bardzo zadowolony, a ten sort po prostu traktuję jako wypadek przy pracy.
Nie jest to w stanie podważyć mojego zaufania do Ciebie bo zbyt dużo razy otrzymałem produkty wysokiej jakości a i zdarzały się też te wybitne na przestrzeni lat.
A chujową opinię napisałem z mojego recenzenckiego obowiązku, bo skoro chwalę tu dobre rzeczy, to te chujowe należy skarcić.
Na szczęście pojawiają się raz na kilka lat więc nie mam z tym za wiele roboty

Pozdrawiam
13.02.2026, 19:58
Ktoś uraczy bieżącą opinią o produkcie ?
Nie było żadnych ciastek, więc kupiłem zaprawę murarską !
13.02.2026, 20:12
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 13.02.2026, 20:12 przez Rweqerew333.)
Temat odebrany 2 tyg temu - mniej więcej chyba wtedy kiedy kot napierdalał telefonem w bankomat i rozpierdalał co napotkał na drodze.
Przyznam, że bardzo mocny i jeszcze taki wystrzelony nie latałem (pomimo moich małych jak zwykle dawek) i wydawał się być czysty jak zawsze.
Suchy, niezbyt twardy, biało-przezroczysty - wypierdalacz libido na początku, później już stymulacja i zajawka na jakieś zajęcie, które akurat wpadnie w ręce.
Żadnych schiz ani innych wyjątkowych uboków nie uświadczyłem. Problem był tylko w tym, że zaszyłem się na tydzień z tym kamieniem (3g - starczyło) i robiłem względnie ciekawe rzeczy na kompie, które w sumie po wytrzeźwieniu - były bez sensu. To sprawiło, że nabrałem trochę dystansu do tej substancji...
Niemniej byłł to cały czas ten sam, stary, dobry NEP.
Przyznam, że bardzo mocny i jeszcze taki wystrzelony nie latałem (pomimo moich małych jak zwykle dawek) i wydawał się być czysty jak zawsze.
Suchy, niezbyt twardy, biało-przezroczysty - wypierdalacz libido na początku, później już stymulacja i zajawka na jakieś zajęcie, które akurat wpadnie w ręce.
Żadnych schiz ani innych wyjątkowych uboków nie uświadczyłem. Problem był tylko w tym, że zaszyłem się na tydzień z tym kamieniem (3g - starczyło) i robiłem względnie ciekawe rzeczy na kompie, które w sumie po wytrzeźwieniu - były bez sensu. To sprawiło, że nabrałem trochę dystansu do tej substancji...
Niemniej byłł to cały czas ten sam, stary, dobry NEP.
(13.02.2026, 19:58)Czeslawo napisał(a): Ktoś uraczy bieżącą opinią o produkcie ?
Jutro o obecnym wleci moja.
A jeśli nie będzie odbiegał dużo od tego co zamawiałem z miesiąc temu to napiszę sprostowanie do tamtej.
Wtedy nie wiem czy to co pisał 123456789 będzie miało znaczenie-bo ja juz odpowiadałem dlaczego tak na niego zadziałał.
(07.02.2026, 14:04)krzysztoff napisał(a): Zeczywiscie coś z tym nepem jest nie tak strasznie ryje denko i czuje się ponim wybojaly dlamnie lipka niech wruci stary sorcik
a wrzucisz zdjęcie sortu który miałeś?chce porównać z moim sprzed miesiąca
13.02.2026, 22:05
Rweqerew333
Rozumiem, dzięki za info - skusiłem się na tego NEP'a.
"Kota" 123456789 NEP widzę, że "złapał za wąsa".
Rozumiem, dzięki za info - skusiłem się na tego NEP'a.

"Kota" 123456789 NEP widzę, że "złapał za wąsa".
Nie było żadnych ciastek, więc kupiłem zaprawę murarską !
14.02.2026, 18:29
Wedlug mnie to jest ten sam nep co ostatnio tak jak rowerek mowi, moze nawet delikatnie lagodniejszy ale to sa moje osobiste odczucia
Wczoraj, 15:00
Dostałem w samplu ten NEP i dla mnie petarda, działa ciut słabiej od hexenu, nie zatyka nosa i nie podrażnia jej śluzówki. Jestem po tygodniu maratonu i na razie robię sobie przerwę. Polecam NEP, działa 10/10

![[Obrazek: Soviet-Union-PNG-Photos.png]](https://www.pngmart.com/files/22/Soviet-Union-PNG-Photos.png)