Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
RCGang.shop - Temat główny
Dla większej zachęty do napisania tych recenzji (wiadomo jak bywało kiedyś) - to kara rok bez nagród i sampli/próbek.
Myślę, że uczciwe - przecież każdy pobiera aby napisać jak działa? a vendor po to wysyła? Prawda?
I żeby zareklamować swoje produkty.
Więc jak ktoś jest na NIE to proszę podstawy
Co wy na to? [osoby które otrzymały]
Wtedy wyeliminuje się tych ostatnich i myślę że wszystkich ciulograjców
Myślę, że uczciwe - przecież każdy pobiera aby napisać jak działa? a vendor po to wysyła? Prawda?
I żeby zareklamować swoje produkty.
Więc jak ktoś jest na NIE to proszę podstawy
Co wy na to? [osoby które otrzymały]
Wtedy wyeliminuje się tych ostatnich i myślę że wszystkich ciulograjców
[
]
]
Truturututu . Baby Shark, modelkom sypię proch na blat
16.02.2026, 10:14
Jak będziecie robić maczanke jakie proporcje? Ja odpadłem z loterii i liczę na ciekawe recki
16.02.2026, 10:20
@"Fidel"
O stary… w dzisiejszych czasach pisanie racjonalnych postów( jak ten powyżej) jest mało popularne...
Trudno się pod tym nie podpisać.
O stary… w dzisiejszych czasach pisanie racjonalnych postów( jak ten powyżej) jest mało popularne...
Trudno się pod tym nie podpisać.
Nie było żadnych ciastek, więc kupiłem zaprawę murarską !
16.02.2026, 10:59
jak ktos sie nie wywiazywal to rozgarnieta czesc forumowiczow pietnowala jego zachowanie pod kazdym nowym watkiem nowego vendora xD duzo dezerterow tez sie porobilo, tylko ze nie wiedza ze darmozjadow nikt nie lubi, wiec niedosc ze spalili sobie mozliwosc samplowania pod swoim pseudonimem, to splamili resztki jakiejs tam gietkiej godnosci juz do konca i absolutnie wszedzie xD
korzystajac z okazji zeby uniknac dublowania postow, Szanowny Vendorze, czy mozna jeszcze zapisac sie na probki kannabinoidow? zobowiazuje sie do napisania rzetelnej i mozliwie obfitej recenzji Byronik
korzystajac z okazji zeby uniknac dublowania postow, Szanowny Vendorze, czy mozna jeszcze zapisac sie na probki kannabinoidow? zobowiazuje sie do napisania rzetelnej i mozliwie obfitej recenzji Byronik
16.02.2026, 22:10
Witaj.
Pierwsze próbki zostaną wysłane jutro.
Aby wszystko było prostsze i bardziej zorganizowane:
Proś o próbki w tym temacie tylko osoby o dobrej reputacji lub napisz do nas.
Wiadomości dotyczące próbek wysyłane w trakcie sesji lub e-mailem będą ignorowane.
Sesja i e-mail służą wyłącznie do ogólnych pytań dotyczących zamówienia i udzielania niezbędnych informacji.
Wiadomości dotyczące próbek wysyłane w trakcie sesji lub e-mailem będą ignorowane.
Sesja i e-mail służą wyłącznie do ogólnych pytań dotyczących zamówienia i udzielania niezbędnych informacji.
16.02.2026, 22:47
(16.02.2026, 22:10)Byronik napisał(a): Witaj.
Tłumacząc na polski, bo translator zrobił fikołka -
Prośby o próbki należy pisać tylko w wiadomości prywatnej na forum, albo w temacie głównym na forum.
Prośby o próbki wysłane na ich Session albo e-mail będą ignorowane.
Big fax, ribs got saucy no Nic Nacs, sink that

(16.02.2026, 10:14)krzysztoff napisał(a): Jak będziecie robić maczanke jakie proporcje? Ja odpadłem z loterii i liczę na ciekawe recki
Wszystko napiszę z dokładnością co do ml. IPA
W sobotę powinny być recki. 1/recka bo rozrobię jeden tylko narazie.
Truturututu . Baby Shark, modelkom sypię proch na blat
17.02.2026, 12:08
@"Fidel"
Leci z kraju LEGO. Czekam na Twoją reckę odnośnie proporcji, bo sam z tych kanna jeszcze maczany nie robiłem.
Jaki podkład stosujesz ?
Leci z kraju LEGO. Czekam na Twoją reckę odnośnie proporcji, bo sam z tych kanna jeszcze maczany nie robiłem.

Jaki podkład stosujesz ?

))))