Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
NEP - Opinie o produkcie
Na początek opisze drogę podania sniffem
💎 Przy aplikacji nie zatyka nosa i nie podrażnia śluzówki.
Nie czuć 'wypalania' nosa, zależy też od tego jak czysty mamy ale to jest to co ma być. Nie wyobrażam sobie zjeść i żeby nie poszczypało, to tak jak papieros-buch i bez tego zduszenia w płucu. - jak by bucha nie było.
Konsystencja sucho-minimalnie wilgotna, określę to tak:
- nie strzela pod kartą ale to idealny poziom
bo nie leci na gardlo jak za suchy materiał, gdyby był za mokry
- by sie kleił do karty, stołu, a nic z tego - najlepsza wilgotność tej substancji jak dla mnie.
Wygląd tego NEP to białe skrystalizowane grudki, nie zauważyłem przezroczystości jak pisano w poprzednich postach
sami na zdjęciu oceńcie.
-> Działanie:
- a kiedy chęci spadały to dopiero dorzucałem.
i tak w kółko.
Od piątku do dziś gdybym używał go sam to zostało by mi z 5g - 3.60g, na oko ale czuje że na 2.5g jeszcze 4 dni bym poleciał.
-stosując cały czas takie same dawki.
💇♂️ Jak najbardziej wychodziłem do ludzi, rozmowa na temat konkretny a nie pierdolenie o szopenie kiedy się porobi i świeci jak jarzeniówka.
Wpadł ziomek, również by podzielił wszystko co napisałem bo wprowadziłem go w ten sposób dawkowania jaki ja,
skoro ktos walnie 150mg na raz to ja nie wiem jak później.
💠 Topienie / vapowanie:
Topi się ładnie i równo, ale nie można przegrzać.
Bardzo ważne jest, żeby nie trzymać długo przegrzanego gdzieś na boku, bo później całkiem robi się kamień i to już nie jest vapowanie tylko smażenie aż szkoda materiału.
Jak się pilnuje temperatury i rytmu, to zachowuje swoje właściwości i daje to, co ma dawać, a nie spaloną resztkę bez sensu.
💠 Ocena ogólna:
Całościowo bardzo solidny materiał i przewidywalny, równy w działaniu i bez niepotrzebnych jazd, jeśli trzyma się rozsądnych dawek.
Daje kontrolę, a nie chaos, i pozwala normalnie funkcjonować zamiast kręcić się w kółko bez celu.
Jak ktoś wie co robi i kiedy przestać, to ten temat robi robotę.
Jak ktoś przesadza i grzeje jak głupi to żadna substancja mu nie pomoże.
- -[20mg-40mg] zawierała każda dawka kolejna przy dorzutach a co jaki czas dorzuty napiszę niżej.
[FOTO]
[/url]
[/url]💎 Przy aplikacji nie zatyka nosa i nie podrażnia śluzówki.
Nie czuć 'wypalania' nosa, zależy też od tego jak czysty mamy ale to jest to co ma być. Nie wyobrażam sobie zjeść i żeby nie poszczypało, to tak jak papieros-buch i bez tego zduszenia w płucu. - jak by bucha nie było.
Konsystencja sucho-minimalnie wilgotna, określę to tak:
- nie strzela pod kartą ale to idealny poziom
bo nie leci na gardlo jak za suchy materiał, gdyby był za mokry
- by sie kleił do karty, stołu, a nic z tego - najlepsza wilgotność tej substancji jak dla mnie.
Wygląd tego NEP to białe skrystalizowane grudki, nie zauważyłem przezroczystości jak pisano w poprzednich postach
sami na zdjęciu oceńcie.
-> Działanie:
- Stymulacja ogromna przy dawkowaniu 20-40mg, nie wziąłem większej linii przy dorzutkach do teraz od samego początku testów.
- a kiedy chęci spadały to dopiero dorzucałem.
i tak w kółko.
Od piątku do dziś gdybym używał go sam to zostało by mi z 5g - 3.60g, na oko ale czuje że na 2.5g jeszcze 4 dni bym poleciał.
-stosując cały czas takie same dawki.
- Libido ogromne, zgodzę się ale kiedy się tym zainteresuje, jak włączysz filmy to wkręcisz się w filmy a jak np. sprzątasz/programujesz/grasz w gry to nie myślisz o libido - i odwrotnie jak już zaczniesz walić to nie myślisz o Minecraft raczej przy trzepaniu kapucyna

💇♂️ Jak najbardziej wychodziłem do ludzi, rozmowa na temat konkretny a nie pierdolenie o szopenie kiedy się porobi i świeci jak jarzeniówka.
Wpadł ziomek, również by podzielił wszystko co napisałem bo wprowadziłem go w ten sposób dawkowania jaki ja,
skoro ktos walnie 150mg na raz to ja nie wiem jak później.
Co do tych wszystkich negatywnych skutków wypisanych wyżej to żadnych nie uświadczyłem, jedynie o 2 w nocy wyszedłem-pobiegłem za szopem i strzelałem do niego. -[niszczy różne rzeczy]-dlatego został pogoniony a nie ze względu jakiś schiz.
W sklepie byłem 2 razy po izotoniki, pogadałem z chłopakami pod sklepem troche, bez żadnych myśli że widąć po mnie czy innych głupot co mózg generował mi na alfie-pvp.
Teraz przejdę do drugiego sposobu zastosowania - czyli palenie z folii oraz z żarówki.
![[Obrazek: 3.png]](https://i.postimg.cc/XY6fFmXP/3.png)
- jak widać po zdjęciu, piękny kolor a to nic w porównaniu do dymku, który praktycznie nie gryzie, działa bardzo przyjemnie nie umiem opisać tego stanu ale aż przyjemnie wykręca mi stopy, ręce oczywiście pozytywnie, fajne uczucie - co ciekawe przy sniff tego nie doświadczam.
Dopiero jak zapale.
![[Obrazek: 3.png]](https://i.postimg.cc/XY6fFmXP/3.png)
- jak widać po zdjęciu, piękny kolor a to nic w porównaniu do dymku, który praktycznie nie gryzie, działa bardzo przyjemnie nie umiem opisać tego stanu ale aż przyjemnie wykręca mi stopy, ręce oczywiście pozytywnie, fajne uczucie - co ciekawe przy sniff tego nie doświadczam.
Dopiero jak zapale.
![[Obrazek: 20260213-230311.jpg]](https://i.postimg.cc/NG90zR7q/20260213-230311.jpg)
Niżej wstawię jeszcze filmik jak się topi.
💠 Topienie / vapowanie:
Topi się ładnie i równo, ale nie można przegrzać.
Bardzo ważne jest, żeby nie trzymać długo przegrzanego gdzieś na boku, bo później całkiem robi się kamień i to już nie jest vapowanie tylko smażenie aż szkoda materiału.
Jak się pilnuje temperatury i rytmu, to zachowuje swoje właściwości i daje to, co ma dawać, a nie spaloną resztkę bez sensu.
💠 Ocena ogólna:
Całościowo bardzo solidny materiał i przewidywalny, równy w działaniu i bez niepotrzebnych jazd, jeśli trzyma się rozsądnych dawek.
Daje kontrolę, a nie chaos, i pozwala normalnie funkcjonować zamiast kręcić się w kółko bez celu.
Jak ktoś wie co robi i kiedy przestać, to ten temat robi robotę.
Jak ktoś przesadza i grzeje jak głupi to żadna substancja mu nie pomoże.
Cytat:Niestety, dostałem ograniczenia wiekowe.
Mam nadzieję, że spoko recenzja.
Pozdro, Infuś.

![[Obrazek: 20260216-221456.jpg]](https://i.postimg.cc/tJXMkJBS/20260216-221456.jpg)
![[Obrazek: 20260216-222534.jpg]](https://i.postimg.cc/MT0L1Vmh/20260216-222534.jpg)
![[Obrazek: Soviet-Union-PNG-Photos.png]](https://www.pngmart.com/files/22/Soviet-Union-PNG-Photos.png)