Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
NEP - Opinie o produkcie
16.02.2026, 22:53
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 16.02.2026, 22:56 przez user5182743.)
Na początek opisze drogę podania sniffem
💎 Przy aplikacji nie zatyka nosa i nie podrażnia śluzówki.
Nie czuć 'wypalania' nosa, zależy też od tego jak czysty mamy ale to jest to co ma być. Nie wyobrażam sobie zjeść i żeby nie poszczypało, to tak jak papieros-buch i bez tego zduszenia w płucu. - jak by bucha nie było.
Konsystencja sucho-minimalnie wilgotna, określę to tak:
- nie strzela pod kartą ale to idealny poziom
bo nie leci na gardlo jak za suchy materiał, gdyby był za mokry
- by sie kleił do karty, stołu, a nic z tego - najlepsza wilgotność tej substancji jak dla mnie.
Wygląd tego NEP to białe skrystalizowane grudki, nie zauważyłem przezroczystości jak pisano w poprzednich postach
sami na zdjęciu oceńcie.
-> Działanie:
- a kiedy chęci spadały to dopiero dorzucałem.
i tak w kółko.
Od piątku do dziś gdybym używał go sam to zostało by mi z 5g - 3.60g, na oko ale czuje że na 2.5g jeszcze 4 dni bym poleciał.
-stosując cały czas takie same dawki.
💇♂️ Jak najbardziej wychodziłem do ludzi, rozmowa na temat konkretny a nie pierdolenie o szopenie kiedy się porobi i świeci jak jarzeniówka.
Wpadł ziomek, również by podzielił wszystko co napisałem bo wprowadziłem go w ten sposób dawkowania jaki ja,
skoro ktos walnie 150mg na raz to ja nie wiem jak później.
💠 Topienie / vapowanie:
Topi się ładnie i równo, ale nie można przegrzać.
Bardzo ważne jest, żeby nie trzymać długo przegrzanego gdzieś na boku, bo później całkiem robi się kamień i to już nie jest vapowanie tylko smażenie aż szkoda materiału.
Jak się pilnuje temperatury i rytmu, to zachowuje swoje właściwości i daje to, co ma dawać, a nie spaloną resztkę bez sensu.
💠 Ocena ogólna:
Całościowo bardzo solidny materiał i przewidywalny, równy w działaniu i bez niepotrzebnych jazd, jeśli trzyma się rozsądnych dawek.
Daje kontrolę, a nie chaos, i pozwala normalnie funkcjonować zamiast kręcić się w kółko bez celu.
Jak ktoś wie co robi i kiedy przestać, to ten temat robi robotę.
Jak ktoś przesadza i grzeje jak głupi to żadna substancja mu nie pomoże.
- -[20mg-40mg] zawierała każda dawka kolejna przy dorzutach a co jaki czas dorzuty napiszę niżej.
[FOTO]
[/url]
[/url]💎 Przy aplikacji nie zatyka nosa i nie podrażnia śluzówki.
Nie czuć 'wypalania' nosa, zależy też od tego jak czysty mamy ale to jest to co ma być. Nie wyobrażam sobie zjeść i żeby nie poszczypało, to tak jak papieros-buch i bez tego zduszenia w płucu. - jak by bucha nie było.
Konsystencja sucho-minimalnie wilgotna, określę to tak:
- nie strzela pod kartą ale to idealny poziom
bo nie leci na gardlo jak za suchy materiał, gdyby był za mokry
- by sie kleił do karty, stołu, a nic z tego - najlepsza wilgotność tej substancji jak dla mnie.
Wygląd tego NEP to białe skrystalizowane grudki, nie zauważyłem przezroczystości jak pisano w poprzednich postach
sami na zdjęciu oceńcie.
-> Działanie:
- Stymulacja ogromna przy dawkowaniu 20-40mg, nie wziąłem większej linii przy dorzutkach do teraz od samego początku testów.
- a kiedy chęci spadały to dopiero dorzucałem.
i tak w kółko.
Od piątku do dziś gdybym używał go sam to zostało by mi z 5g - 3.60g, na oko ale czuje że na 2.5g jeszcze 4 dni bym poleciał.
-stosując cały czas takie same dawki.
- Libido ogromne, zgodzę się ale kiedy się tym zainteresuje, jak włączysz filmy to wkręcisz się w filmy a jak np. sprzątasz/programujesz/grasz w gry to nie myślisz o libido - i odwrotnie jak już zaczniesz walić to nie myślisz o Minecraft raczej przy trzepaniu kapucyna

💇♂️ Jak najbardziej wychodziłem do ludzi, rozmowa na temat konkretny a nie pierdolenie o szopenie kiedy się porobi i świeci jak jarzeniówka.
Wpadł ziomek, również by podzielił wszystko co napisałem bo wprowadziłem go w ten sposób dawkowania jaki ja,
skoro ktos walnie 150mg na raz to ja nie wiem jak później.
Co do tych wszystkich negatywnych skutków wypisanych wyżej to żadnych nie uświadczyłem, jedynie o 2 w nocy wyszedłem-pobiegłem za szopem i strzelałem do niego. -[niszczy różne rzeczy]-dlatego został pogoniony a nie ze względu jakiś schiz.
W sklepie byłem 2 razy po izotoniki, pogadałem z chłopakami pod sklepem troche, bez żadnych myśli że widąć po mnie czy innych głupot co mózg generował mi na alfie-pvp.
Teraz przejdę do drugiego sposobu zastosowania - czyli palenie z folii oraz z żarówki.
![[Obrazek: 3.png]](https://i.postimg.cc/XY6fFmXP/3.png)
- jak widać po zdjęciu, piękny kolor a to nic w porównaniu do dymku, który praktycznie nie gryzie, działa bardzo przyjemnie nie umiem opisać tego stanu ale aż przyjemnie wykręca mi stopy, ręce oczywiście pozytywnie, fajne uczucie - co ciekawe przy sniff tego nie doświadczam.
Dopiero jak zapale.
![[Obrazek: 3.png]](https://i.postimg.cc/XY6fFmXP/3.png)
- jak widać po zdjęciu, piękny kolor a to nic w porównaniu do dymku, który praktycznie nie gryzie, działa bardzo przyjemnie nie umiem opisać tego stanu ale aż przyjemnie wykręca mi stopy, ręce oczywiście pozytywnie, fajne uczucie - co ciekawe przy sniff tego nie doświadczam.
Dopiero jak zapale.
![[Obrazek: 20260213-230311.jpg]](https://i.postimg.cc/NG90zR7q/20260213-230311.jpg)
Niżej wstawię jeszcze filmik jak się topi.
💠 Topienie / vapowanie:
Topi się ładnie i równo, ale nie można przegrzać.
Bardzo ważne jest, żeby nie trzymać długo przegrzanego gdzieś na boku, bo później całkiem robi się kamień i to już nie jest vapowanie tylko smażenie aż szkoda materiału.
Jak się pilnuje temperatury i rytmu, to zachowuje swoje właściwości i daje to, co ma dawać, a nie spaloną resztkę bez sensu.
💠 Ocena ogólna:
Całościowo bardzo solidny materiał i przewidywalny, równy w działaniu i bez niepotrzebnych jazd, jeśli trzyma się rozsądnych dawek.
Daje kontrolę, a nie chaos, i pozwala normalnie funkcjonować zamiast kręcić się w kółko bez celu.
Jak ktoś wie co robi i kiedy przestać, to ten temat robi robotę.
Jak ktoś przesadza i grzeje jak głupi to żadna substancja mu nie pomoże.
Cytat:Niestety, dostałem ograniczenia wiekowe.
Mam nadzieję, że spoko recenzja.
Pozdro, Infuś.
17.02.2026, 10:24
@"Fidel"
Tą recenzją przyćmiłeś samego Fidela Castro
Oby takich więcej, bo takie wnoszą dużo do tematu.
Tą recenzją przyćmiłeś samego Fidela Castro
Oby takich więcej, bo takie wnoszą dużo do tematu.
Nie było żadnych ciastek, więc kupiłem zaprawę murarską !
20.02.2026, 04:34
Jeśli będą pieniążki to zamówię dyszke tego tematu. Bardzo dobrze go wspominam. Mniejsze dawki mnie nie schizowaly i zachowywałem się normalnie. Sprawdzę jakby to było pośród ludzi
20.02.2026, 16:37
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 20.02.2026, 16:37 przez yonekolbaser.)
doleciała rakieta z nepem i 4mmc, póki co jeszcze jestem w pracy, a że to biuro podróży to lot musi byc kontrolowany XD
tak wiec na start szybkie 20-30mg sniffa i jest kurwa szybko.. bardzo szybko... wroce z edycją tego posta i uzupelnie recke jak nalezy razem z fotkami i szczegółami
tak wiec na start szybkie 20-30mg sniffa i jest kurwa szybko.. bardzo szybko... wroce z edycją tego posta i uzupelnie recke jak nalezy razem z fotkami i szczegółami
TBC - STAY TUNED! 😬😬
20.02.2026, 17:01
Kolejne zamówienie poszło,. jednak NEP dla mnie zawsze będzie top1 pod względem wyboru. Hexen trochę przedłużał posiadowke i stawałem się zombie na kilka dni, temat puszcza swoją moc po 2-3 dniach, potem nie ma sensu i lepiej te 8h chociaż przespać. Zamówienie poszło bo te kryształy wyglądały kozak, wciągałem je nawet słabo skruszone i również było gites. Lepszego sortu nie będzie. Opinia wcześniejsza była skromna bo byłem tak styrany że musiałem kilka razy zmotywować żeby cokolwiek napisać xD. Tamtejszy maraton mocowałem NEP z Hex, na początku grama waliłem samego nepu i podbiłem go na koniec hexen, stąd wiem że ciut mocniej klepie. Jak na razie wolę takie opinie pisać bo ciężko coś więcej napisać o tym samym non stop biore zawsze NEP i zrozumcie proszę
może się skusze next na 4mmc, to będzie pierwszy raz z mefedronem
może się skusze next na 4mmc, to będzie pierwszy raz z mefedronem
25.02.2026, 06:27
user5182743
Świetna recenzja, do tego niemalże artystyczne zdjęcia tematu - więcej tak merytorycznych recenzji.
Świetna recenzja, do tego niemalże artystyczne zdjęcia tematu - więcej tak merytorycznych recenzji.

![[Obrazek: 20260216-221456.jpg]](https://i.postimg.cc/tJXMkJBS/20260216-221456.jpg)
![[Obrazek: 20260216-222534.jpg]](https://i.postimg.cc/MT0L1Vmh/20260216-222534.jpg)