Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
5F-ADB - Opinie o produkcie
a jak !
maczana już zrobiona,
jakbym miał więcej kasy to bym wymieszał z 5cl i MDMB-BUTINACA
w przyszłości napewno będzie to możliwe
maczana już zrobiona, jakbym miał więcej kasy to bym wymieszał z 5cl i MDMB-BUTINACA

w przyszłości napewno będzie to możliwe
Maniek napisał 01.02.2026, 16:19:
Nie cytuj poprzedniej wypowiedzi, gdy bezpośrednio na nią odpowiadasz. Proszę używać opcji 'Szybka Odpowiedź" (opcja ta znajduje się w każdym wątku na samym dole) lub proszę oznaczać użytkownika do którego kierujesz swoje słowa.
Nie cytuj poprzedniej wypowiedzi, gdy bezpośrednio na nią odpowiadasz. Proszę używać opcji 'Szybka Odpowiedź" (opcja ta znajduje się w każdym wątku na samym dole) lub proszę oznaczać użytkownika do którego kierujesz swoje słowa.
w życiu są ronda z których ciężko jest zjechać
tam widzę że portal usunął chyba mi zdjęcie ? bynajmniej na zdj było 10g 5f😝
1g na 10g podkładu bym nie robił tak jak pudzilla 1:11 robił XDDDD bynajmniej dla mnie za mocno by było aczkolwiek paliliśmy takie ale ja lufka od tyłu czysciocha i mikro buch i dziękuję haha .
szczur testował czysty proch na popiole w lufce to zgniótło go wiadomo, ja jeszcze nie zabrałem się do badań, myślę że w przyszłym tygodniu podejdę
![[Obrazek: IMG-20260201-125554-169.jpg]](https://i.ibb.co/Q3QcG0Bn/IMG-20260201-125554-169.jpg)
takie zdjęcie było Fidel
1g na 10g podkładu bym nie robił tak jak pudzilla 1:11 robił XDDDD bynajmniej dla mnie za mocno by było aczkolwiek paliliśmy takie ale ja lufka od tyłu czysciocha i mikro buch i dziękuję haha .
szczur testował czysty proch na popiole w lufce to zgniótło go wiadomo, ja jeszcze nie zabrałem się do badań, myślę że w przyszłym tygodniu podejdę
![[Obrazek: IMG-20260201-125554-169.jpg]](https://i.ibb.co/Q3QcG0Bn/IMG-20260201-125554-169.jpg)
takie zdjęcie było Fidel
Substancja 5F
podkład kartki
proporcje no tak z 10g wyszło prawie 20 to lekko ponad pół g na kartkę
stężenie za słabe odrazu mówię następnym razem 1-2g tak jak V poleca
2 tygodnie temu zacząłem zabawę z współlokatorem
mocno euforyczny nawet bardzo mocno dobrze się combi do walenia konia tylko po paru dniach nawet zapomniałem o takiej czynności że istnieje
no od przed wczoraj to w sumie nie palę mały zespół odstawienny już chodzi
współlokator nabawił się zapalenia oskrzeli bo wypalił chyba z 5 całych kartek A4 I jedzie na antybiotyku XD
mnie tam dobrze zamulalo a go gasiło
jakby było większe stezenęże to też bym się pokaralł
a no tak w pierwszy dzień zmierzałem z jakimś niewiadomym canna to przy kiblu leżałem 3h mówił współlokator potem mnie usiadł na kiblu i se siedział obok i jaral do odciny ja to pamiętam jak mnie podnosił i na kiblu usadzal xdd
ogólnie temat jak najbardziej aktywny
bardzo ciężko rozpuszczalny w acetonie
gastro potężne, znowu jestem zły że tyle zjadłem jedzenia
paczka szybko doszla
na zniżkę 25% się zalapalem
OCENA OGOLNA
10/10 daje temu V
9/10 produktowi
nie lubię tej ceny jaką trzeba zapłacić za ciąg w postaci zespołu odstawiennego ale może klony se ogarnę
więc polecam wszystkim którzy przyczynili się do czytanie ze zrozumieniem
podkład kartki
proporcje no tak z 10g wyszło prawie 20 to lekko ponad pół g na kartkę
stężenie za słabe odrazu mówię następnym razem 1-2g tak jak V poleca
2 tygodnie temu zacząłem zabawę z współlokatorem
mocno euforyczny nawet bardzo mocno dobrze się combi do walenia konia tylko po paru dniach nawet zapomniałem o takiej czynności że istnieje
no od przed wczoraj to w sumie nie palę mały zespół odstawienny już chodzi
współlokator nabawił się zapalenia oskrzeli bo wypalił chyba z 5 całych kartek A4 I jedzie na antybiotyku XD
mnie tam dobrze zamulalo a go gasiło
jakby było większe stezenęże to też bym się pokaralł
a no tak w pierwszy dzień zmierzałem z jakimś niewiadomym canna to przy kiblu leżałem 3h mówił współlokator potem mnie usiadł na kiblu i se siedział obok i jaral do odciny ja to pamiętam jak mnie podnosił i na kiblu usadzal xdd
ogólnie temat jak najbardziej aktywny
bardzo ciężko rozpuszczalny w acetonie
gastro potężne, znowu jestem zły że tyle zjadłem jedzenia
paczka szybko doszla
na zniżkę 25% się zalapalem
OCENA OGOLNA
10/10 daje temu V
9/10 produktowi
nie lubię tej ceny jaką trzeba zapłacić za ciąg w postaci zespołu odstawiennego ale może klony se ogarnę
więc polecam wszystkim którzy przyczynili się do czytanie ze zrozumieniem
3 godzin(y) temu
Witam forumowiczów
Opisze produkt 5F ADB A
Kontakt z Vendorem - 10/10
Produkt 9/10
Dostawa - 4 dni więc oceniam jako ekspres delivery 10/10
Maczanka robiona w proporcji 1:50 i każdy klient zadowolony a są to stali gracze w tej branży. Jeden klient poprosił o sam proch i żałował ale klient nasz Pan także odradzam palenia samego prochu,gdyż nie ma to żadnego sensu oraz zabawy (integracji) że swoimi •ziomeczkami• a każdy wyjazd pacjenta na SOR to problemy dla naszych Vendorow.
Pakowanie - bez zarzutów
Ceny warte produktów jeśli jesteś mądrym człowiekiem to na tym zyskasz o wiele więcej niż wydałeś.
Kończąc moj wątek polecam tego Pana w 100%
Tu nie ma ściemy ani błędów tylko czysty profesjonalizm.
Zdjęć nie dodaje bo wszystkie są na stronie i nie różnią się niczym od tego co Państwo otrzymają.
Pozdrawiam Esca
----------------------------------‐---------------------------------------------
Hello forum members I'll describe the 5F ADB A product. Contact with the vendor - 10/10
Power 9/10
Delivery - 4 days, so I rate it as express delivery 10/10 Maczanka is made with a 1:50 ratio, and every customer is satisfied, and these are regular players in this industry. One customer asked for just the gunpowder and regretted it, but the customer is our king. I also advise against burning just the gunpowder, as it makes no sense or teamwork with your “friends.” Every patient's trip to the ER is a problem for our vendors. Packaging - flawless. The prices are worth the products. If you're a smart person, you'll get much more out of it than you spent. To conclude my thread, I recommend this vendor 100%. There's no bullshit or mistakes here, just pure professionalism. I'm not adding any photos because they're all on the website and are identical to what you'll receive. Best regards, Esca
Opisze produkt 5F ADB A
Kontakt z Vendorem - 10/10
Produkt 9/10
Dostawa - 4 dni więc oceniam jako ekspres delivery 10/10
Maczanka robiona w proporcji 1:50 i każdy klient zadowolony a są to stali gracze w tej branży. Jeden klient poprosił o sam proch i żałował ale klient nasz Pan także odradzam palenia samego prochu,gdyż nie ma to żadnego sensu oraz zabawy (integracji) że swoimi •ziomeczkami• a każdy wyjazd pacjenta na SOR to problemy dla naszych Vendorow.
Pakowanie - bez zarzutów
Ceny warte produktów jeśli jesteś mądrym człowiekiem to na tym zyskasz o wiele więcej niż wydałeś.
Kończąc moj wątek polecam tego Pana w 100%
Tu nie ma ściemy ani błędów tylko czysty profesjonalizm.
Zdjęć nie dodaje bo wszystkie są na stronie i nie różnią się niczym od tego co Państwo otrzymają.
Pozdrawiam Esca
----------------------------------‐---------------------------------------------
Hello forum members I'll describe the 5F ADB A product. Contact with the vendor - 10/10
Power 9/10
Delivery - 4 days, so I rate it as express delivery 10/10 Maczanka is made with a 1:50 ratio, and every customer is satisfied, and these are regular players in this industry. One customer asked for just the gunpowder and regretted it, but the customer is our king. I also advise against burning just the gunpowder, as it makes no sense or teamwork with your “friends.” Every patient's trip to the ER is a problem for our vendors. Packaging - flawless. The prices are worth the products. If you're a smart person, you'll get much more out of it than you spent. To conclude my thread, I recommend this vendor 100%. There's no bullshit or mistakes here, just pure professionalism. I'm not adding any photos because they're all on the website and are identical to what you'll receive. Best regards, Esca

10 g 5f adb, czyli będzie dużooooooo smażenia

![[Obrazek: 01998384-operation-inferno-logo.png]](https://dl2.myminifactory.com/images/campaign/01998384-operation-inferno-logo.png)

powodzenia