Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
4-MMC - Opinie o produkcie
08.02.2026, 17:35
No ale jak nie oskarzasz ?
Jezeli piszesz ze cos chujowo dziala i nie polecasz innym zakupow, zarazem nie masz zadnego dowodu na to ze faktycznie dokonales jakiegos zamowienia, bo przeciez nikt nie uwierzy osobie ze swiezym kontem.
Nie rozumiem tylko po co to udawanie i na sile pisanie z bledami, zwlaszcza ze chyba ci sie zapomnialo ze w 2023 pisales nie robiac bledow
Naprawde bardzo kiepsko sie przygotowales do wszystkiego.
Samochod kupiony ?
Jezeli piszesz ze cos chujowo dziala i nie polecasz innym zakupow, zarazem nie masz zadnego dowodu na to ze faktycznie dokonales jakiegos zamowienia, bo przeciez nikt nie uwierzy osobie ze swiezym kontem.Nie rozumiem tylko po co to udawanie i na sile pisanie z bledami, zwlaszcza ze chyba ci sie zapomnialo ze w 2023 pisales nie robiac bledow
Naprawde bardzo kiepsko sie przygotowales do wszystkiego.Samochod kupiony ?
08.02.2026, 17:38
niewiem o co ci koleś chodzi możesz podać numer telefonu to pogadamy napisz na maila domnie i pogadamy oskarżać to ja mogę w sondzie a nie tutaj tutaj poprostu pisze jak jest
Wczoraj, 02:35
Świadomi tego, że ostatni pyłowy sort nie zbierał zbyt dobrych opinii, postanowiliśmy go wycofać. Nowy sort prezentuje się aktualnie w ten sposób:
![[Obrazek: Screenshot-from-2026-02-18-01-25-38.png]](https://i.ibb.co/PGmXTdKX/Screenshot-from-2026-02-18-01-25-38.png)
Wszystkie osoby które dokonały zamówienia poprzedniego sortu (pył) otrzymią 20% gratis do następnego zamówienia, prosimy aby załączyć tę informację w notatce do zamówienia.
- gratis zostanie zaaplikowany rozsądnie, czyli nie ma możliwości otrzymania 20% gratisu dla zamówienia 100g, w wypadku gdy poprzednie zamówienie to było tylko 2g
![[Obrazek: Screenshot-from-2026-02-18-01-25-38.png]](https://i.ibb.co/PGmXTdKX/Screenshot-from-2026-02-18-01-25-38.png)
Wszystkie osoby które dokonały zamówienia poprzedniego sortu (pył) otrzymią 20% gratis do następnego zamówienia, prosimy aby załączyć tę informację w notatce do zamówienia.
- gratis zostanie zaaplikowany rozsądnie, czyli nie ma możliwości otrzymania 20% gratisu dla zamówienia 100g, w wypadku gdy poprzednie zamówienie to było tylko 2g
6 godzin(y) temu
![[Obrazek: IMG-20260214-050448-edit-16167546158468.jpg]](https://i.ibb.co/7tjzNszp/IMG-20260214-050448-edit-16167546158468.jpg)
Testowałem ten nowy batch w walentynki.
Na fotografii widać drobno skruszony w palcach kryształ, od którego odpadł większy kamyk.
Sprzęt łatwo poddaje się pod kartą, do której nie przylepia się - co świadczy o jego suchości. Zapach jest lekko wyczuwalny, nie jest to smród jakiegoś rozpuszczalnika tylko raczej typowa woń syntetycznego katynonu.
Ten aplikowany przeze mnie donosowo mefedron nie powodował bólu, szybko się ładował i skutecznie smyrając dopaminę - spełniał moje oczekiwania wprowadzając w miły, kreatywny stan, pozwalający głęboko wsiąknąć w wykonywanie różnych, sprawiających przyjemność aktywności.
Ogólnie było spoko.
Dzięki High-LifeMarket
4 godzin(y) temu
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 4 godzin(y) temu przez DrakoMalfoy.)
Jak dla mnie to jest to poprzedni dostawca lub poprzedni sort patrząc na zdjęcia. Co nie zmienia faktu że był dobry
Be objective and honest.