Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Konwersja CBD w THC czyli THC DIY
Przeglądając PsychonautWiki natknąłem się na poradnik przedstawiający konwersje CBD w THC przy pomocy ciepła. Są też inne metody ale ta jest najprostrza. Jedyne co mnie powstrzymuje przed wypróbowaniem to piekarnik... mój maksymalnie wygrzeje 220 stopni
Aby konwersja się udała, potrzebujemy 250 stopni. Może ktoś badał temat i ma jakiś pomysł co na to poradzić? Nie ukrywam że gdyby nie to ograniczenie to piekarnia by temat przerabiała w kilogramach
Dla zainteresowanych wklejam tłumaczenie:
Potrzebny sprzęt:
- piekarnik
- termometr
- czysta blaszka
- żyletka
- mały pojemnik
Procedura:
1. Ustaw piekarnik na 250°C.
2. Umieść termometr do piekarnika na blaszce.
3. Upewnij się, że termometr wskazuje dokładnie 250°C — w przeciwnym razie może być konieczne nieznaczne podniesienie temperatury w piekarniku.
4. Otwórz piekarnik i połóż CBD na blaszce.
5. Zamknij piekarnik i poczekaj, aż temperatura ponownie wzrośnie do 250°C. CBD się roztopi.
6. Ustaw minutnik na 32 minuty i poczekaj.
7. Otwórz piekarnik, wyjmij blachę i pozostaw do ostygnięcia w temperaturze pokojowej.
8. Zeskrob żywicę z talerza za pomocą żyletki i przerzuć do pojemnika.
Analogicznie działa to z CBD-P -> THC-P oraz CBD-H -> THC-H
Aby konwersja się udała, potrzebujemy 250 stopni. Może ktoś badał temat i ma jakiś pomysł co na to poradzić? Nie ukrywam że gdyby nie to ograniczenie to piekarnia by temat przerabiała w kilogramach
Dla zainteresowanych wklejam tłumaczenie:
Potrzebny sprzęt:
- piekarnik
- termometr
- czysta blaszka
- żyletka
- mały pojemnik
Procedura:
1. Ustaw piekarnik na 250°C.
2. Umieść termometr do piekarnika na blaszce.
3. Upewnij się, że termometr wskazuje dokładnie 250°C — w przeciwnym razie może być konieczne nieznaczne podniesienie temperatury w piekarniku.
4. Otwórz piekarnik i połóż CBD na blaszce.
5. Zamknij piekarnik i poczekaj, aż temperatura ponownie wzrośnie do 250°C. CBD się roztopi.
6. Ustaw minutnik na 32 minuty i poczekaj.
7. Otwórz piekarnik, wyjmij blachę i pozostaw do ostygnięcia w temperaturze pokojowej.
8. Zeskrob żywicę z talerza za pomocą żyletki i przerzuć do pojemnika.
Analogicznie działa to z CBD-P -> THC-P oraz CBD-H -> THC-H
Nie jestem nie omylny. Napisałem coś głupiego? - zwróć mi uwagę, chętnie posłucham