Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Metody aplikacji - oral
01.02.2026, 20:33
Rotava dwa u mnie działanie przychodzi jakoś do 10 minut od połknięcia, ale wtedy tak fajnie faza wchodzi, że czuję się jakbym wchodził do raju xd
Podstawą odwagi w byciu sobą jest odwaga w byciu nielubianym.
Jeżeli przestanie mieć znaczenie, co ludzie myślą o tobie - sięgniesz po wolność
02.02.2026, 13:50
(01.02.2026, 17:19)Rotava dwa napisał(a): DrakoMalfoy ziomeczku fajna sprawa z tymi kapsułkami, wiesz może czy długo się to wchłania ?
Czas wchłaniania jest zależny od twojego żołądka z doświadczenia; pełny żołądek około 30 minut pusty żołądek myślę że nawet 15 minut czasem
Be objective and honest.
12.02.2026, 16:57
dla mnie minusem oralu jest to, ze musze więcej towaru zużyć żeby mieć tak intensywna fazę jak przy innych metodach aplikacji. no ale cos za cos
22.02.2026, 07:53
Roderik
To prawda, ale z drugiej strony ta faza trwa zdecydowanie dłużej i nie ma potrzeby ciągłego dorzucania - wystarczy oral, kreseczka na wielkie otwarcie i mija sobie 1,5-2 godziny nim człowieka wgl zacznie ciągnąć po kolejną porcję. Zatem do pewnego stopnia zużycie materiału się balansuje, ale przeważnie oralem towar gorzej się przyswaja (wyjątkiem z moich klimatów jest 4-CMC, MDMA - czyli bardziej euforyczne substancje).
To prawda, ale z drugiej strony ta faza trwa zdecydowanie dłużej i nie ma potrzeby ciągłego dorzucania - wystarczy oral, kreseczka na wielkie otwarcie i mija sobie 1,5-2 godziny nim człowieka wgl zacznie ciągnąć po kolejną porcję. Zatem do pewnego stopnia zużycie materiału się balansuje, ale przeważnie oralem towar gorzej się przyswaja (wyjątkiem z moich klimatów jest 4-CMC, MDMA - czyli bardziej euforyczne substancje).
22.02.2026, 08:00
Rzadko oraluje temat, głównie stymulanty przez dziurki nosa. 4cmc łyknąłem kryształek ale mam nauczkę żeby lepiej te bombki przez kapsułki stosować, lepiej się wchłania. Taką formę podania polecam
22.02.2026, 08:33
No zdecydowanie powinno być trochę zmielone i odizolowane czymś od przełyku - dla komfortu zażywania, zdrowia i fazy.