Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
4mmc od escobara chemsex
23.02.2026, 21:06
Cześć, testuję aktualnie 4mmc od escobara towar sztosik. Walę od 15 i nie mogę przestać. Takie pytanko bo chat mam zablokowany. Chciałby ktoś się dołączyć ? powalić razem ? Czy coś ? Kobieta, mężczyzna obojętne. Poczęstuje tematem. Napisz skąd jest w komentarzu a odpisze ile mam do ciebie. Pozdro
23.02.2026, 21:31
Ja osobiście nieironicznie uważam, że wątek do spotkań IRL powinien zostać utworzony.
Pajacyki czytające forum mieliby znacznie ułatwioną pracę w podbijaniu statystyk łapaniem drani z nieznacznymi ilościami narkotyków.
Myślę, że CBZC również by się ucieszyło.
A kończąc tą szopkę, jako że nie mogę używać słów powszechnie uznanych za obraźliwe... Autorze wątku, jesteś chodzącą ilustracją efektu Dunninga-Krugera.
Pajacyki czytające forum mieliby znacznie ułatwioną pracę w podbijaniu statystyk łapaniem drani z nieznacznymi ilościami narkotyków.
Myślę, że CBZC również by się ucieszyło.
A kończąc tą szopkę, jako że nie mogę używać słów powszechnie uznanych za obraźliwe... Autorze wątku, jesteś chodzącą ilustracją efektu Dunninga-Krugera.
24.02.2026, 01:29
Doxyou z RiGCZ-em, ale no trzeba być wyrozumiałym. Kolega, który stworzył ten wątek, wali mefedronik od 15 lat no to wiadomym jest, że funkcje kognitywistyczne mogły się pogorszyć.
Jak coś tutaj jest mój adres + imię i nazwisko - jeżeli poczęstujesz tematem to zapraszam:
Smutne Psy 69-420
Mewy 15
Włodzimierz Biały
Jak coś tutaj jest mój adres + imię i nazwisko - jeżeli poczęstujesz tematem to zapraszam:
Smutne Psy 69-420
Mewy 15
Włodzimierz Biały
24.02.2026, 03:37
nie 15 lat tylko od 15 godziny.Tera coś pasuje zajebać ale już nie klepie tylko schizy wchodzą
24.02.2026, 08:53
na chemsex bym nie wpadl, raczej pogadać, takie info mozesz nawet przez temp.pm napisać w prywatnych wiadomościach, chociaż będzie dyskretnie
25.02.2026, 04:36
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 25.02.2026, 04:40 przez Konrad Curze.)
@"123456789"
Głodnemu chleb na myśli?
A tak na serio i z innej beczki, czemu nie zmienisz sobie znowu nicku na Leśnego Koteła skoro i tak znowu wróciłeś?
Głodnemu chleb na myśli?
A tak na serio i z innej beczki, czemu nie zmienisz sobie znowu nicku na Leśnego Koteła skoro i tak znowu wróciłeś?
25.02.2026, 04:43
Konrad Curze
Najlepiej idzie mi walenie tylko jednego konia.
Swojego.
A nicku nie zmieniam bo fasolka barwi nietoperza na dziurę w kiosku.
🙃
Najlepiej idzie mi walenie tylko jednego konia.
Swojego.
A nicku nie zmieniam bo fasolka barwi nietoperza na dziurę w kiosku.
🙃