Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
5F-ADB White - Opinie o produkcie
11.02.2026, 16:19
W tym wątku piszecie recenzje oraz opinie na temat produktu 5F-ADB White ze sklepu RCGang.shop
24.02.2026, 16:49
Chyba nigdy nie miałem tak dobrej jakościowo 5fki 
Gastrofaza przepotężna upierdolenie jak stąd do Częstochowy i oczy koloru malin na początku zaliczyłem karę i obudziłem się we własnych wymiocinach siiick mocne gowno

Gastrofaza przepotężna upierdolenie jak stąd do Częstochowy i oczy koloru malin na początku zaliczyłem karę i obudziłem się we własnych wymiocinach siiick mocne gowno
24.02.2026, 20:04
Potwierdzam, towar czyściutki i mocny.
Nie mogłem doczekać się weekendu więc zajarałem prochu i cóż... KARA
Obudziłem się po godzinie tak mniej więcej, bo ciężko stwierdzić leżąc mordą na podłodze w rzygach
Ale bania kosmos, jakbym F1 zapierdalał, później zderzenie, ściana i odcinka.
Polecam towar - WARTO
Nie mogłem doczekać się weekendu więc zajarałem prochu i cóż... KARA

Obudziłem się po godzinie tak mniej więcej, bo ciężko stwierdzić leżąc mordą na podłodze w rzygach
Ale bania kosmos, jakbym F1 zapierdalał, później zderzenie, ściana i odcinka.
Polecam towar - WARTO
24.02.2026, 21:16
Świetnie, że obaj polecacie leżenie z mordą w rzygach.
To pokazuje poziom użytkowników syntetycznych kanna.
To pokazuje poziom użytkowników syntetycznych kanna.
Big fax, ribs got saucy no Nic Nacs, sink that
24.02.2026, 21:40
Chyba zle zrozumiałeś polecam bo jest to znakomity sort dawno takiego nie miałem jeśli wogole każdy kannawrak wie jak działa 5f ale napisałem bardziej żeby uważać i broń boże nie palić czystego prochu bo skończy się kara i rzyganiem
Teraz zrobiłem 1/20 i łatwo przecholowac z dupki pale
Teraz zrobiłem 1/20 i łatwo przecholowac z dupki pale
24.02.2026, 22:15
No nie rozumiem tego fenomenu syntetycznych kanna. Żadna to atrakcja obudzić się w takim stanie i nic z tego nie pamiętać.
Sygnatura
01.03.2026, 16:35
Witam. Proszę o podpowiedź ile dla średnio zaawansowanego palacza zrobić maczanki z 1g 5f ADB . Nie chce zrobić za mało aby się karać ani za dużo by słabo działało . Proszę o odpowiedź. Podkład jaki mam to szałwia .
01.03.2026, 16:45
Cześć koleżko ja zrobiłem 1/20 z racji że na kanna idzie szybko tolerancja a mocowo wychodzi zajebioza tylko zacznij palić z dupki