Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Cannabis420.org - Temat główny
26.01.2026, 18:29
to na 2 zdjeciu wyglada bardziej jak jakas maczanka a nie ziolo normalne... Ale moze takie foto
27.01.2026, 12:27
Już tyle mi zostało na początku kwiaty całe na końcu miałek tak samo gniotący
Fajnie się jara szybko mi schodzi taki worek ⭐ raz na 3 tyg zamawiam zioło około wrzucę jeszcze foty przy okazji następnego zamówienia piona 💯
Fajnie się jara szybko mi schodzi taki worek ⭐ raz na 3 tyg zamawiam zioło około wrzucę jeszcze foty przy okazji następnego zamówienia piona 💯
28.01.2026, 20:47
Panowie i Panie,
Chciałbym się dowiedzieć czy to jest trawka czy jakaś maczanka? Dziękuję za odpowiedź
Chciałbym się dowiedzieć czy to jest trawka czy jakaś maczanka? Dziękuję za odpowiedź
31.01.2026, 11:22
Siema tak masz tu prawdziwe zioło nie canna co chciałeś wiedzieć już wiesz 
Jak czegoś czasem nie wiesz to pisz na maila do vendora lub tu w temacie hejka
Paka z ziołem zamówiona już 8, robię rekord hehe super zioło najlepsza amnezja ! Zamawiajcie bo warto paczka za kilka dni jestem z wami pozdrawiam

Jak czegoś czasem nie wiesz to pisz na maila do vendora lub tu w temacie hejka
Paka z ziołem zamówiona już 8, robię rekord hehe super zioło najlepsza amnezja ! Zamawiajcie bo warto paczka za kilka dni jestem z wami pozdrawiam
27.02.2026, 12:44
Cannabis420
Hello,
has anyone contacted with the vendor recently? :/
He doesn’t respond to either the email or the SESSION message, even though this seller is known for his precise and quick responses.
I hope that everything alright!
Hello,
has anyone contacted with the vendor recently? :/
He doesn’t respond to either the email or the SESSION message, even though this seller is known for his precise and quick responses.
I hope that everything alright!
06.03.2026, 16:04
Paczka stoi na mnie jest doszła! Jestem zadowolony z tego to tyle zamówiłem 20g jest dużo to daje wiele Buchów które mam jak chcę to zrobię coś dla niego Cannabis420 i daje mu plusy za to z. Daje mi same dobre rzeczy kgcham go na zawsze ♥️
Kolejna paka na miejscu szybko nawet i dobrze dane więcej lubię bardzo tego vendora ma naprawdę dobre ziółko zawsze jestem zadowolony z efektów i ilości sklep na piątkę
Kolejna paka na miejscu szybko nawet i dobrze dane więcej lubię bardzo tego vendora ma naprawdę dobre ziółko zawsze jestem zadowolony z efektów i ilości sklep na piątkę
08.04.2026, 04:25
Witam
Napisałem z prośbą o sampla, którego otrzymałem.
![[Obrazek: 20260407-185943.jpg]](https://i.ibb.co/LXpkYJq0/20260407-185943.jpg)
Przesyłka bezpieczna, wszystko gra.
Zapach jest tak bardzo intensywny, że czuć przez woreczek, niesamowite xd
Jak kolega stestuje to natychmiast dam znać co i jak, może nawet sam się skuszę bo ten zapach serio jest nieziemski
Cannabis420 dziękuje bardzo za próbkę.
Miszyn akompliszt bykej9 😘
Napisałem z prośbą o sampla, którego otrzymałem.
![[Obrazek: 20260407-185943.jpg]](https://i.ibb.co/LXpkYJq0/20260407-185943.jpg)
Przesyłka bezpieczna, wszystko gra.
Zapach jest tak bardzo intensywny, że czuć przez woreczek, niesamowite xd
Jak kolega stestuje to natychmiast dam znać co i jak, może nawet sam się skuszę bo ten zapach serio jest nieziemski

Cannabis420 dziękuje bardzo za próbkę.
Miszyn akompliszt by
Szczęście to jedyna rzecz, która się mnoży gdy się nią dzieli.
09.06.2026, 14:30
Cannabis420
Was anyone able to place an order today? Did you get a response when you wrote about an order???
Was anyone able to place an order today? Did you get a response when you wrote about an order???
10.06.2026, 20:58
mordo pisz normalnie do sklepu, bo mój ziomek zamawiał ostatnio i kontakt ze sklepem jest