Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Cannabis420.org - Temat główny
26.01.2026, 17:29
to na 2 zdjeciu wyglada bardziej jak jakas maczanka a nie ziolo normalne... Ale moze takie foto
27.01.2026, 11:27
Już tyle mi zostało na początku kwiaty całe na końcu miałek tak samo gniotący
Fajnie się jara szybko mi schodzi taki worek ⭐ raz na 3 tyg zamawiam zioło około wrzucę jeszcze foty przy okazji następnego zamówienia piona 💯
Fajnie się jara szybko mi schodzi taki worek ⭐ raz na 3 tyg zamawiam zioło około wrzucę jeszcze foty przy okazji następnego zamówienia piona 💯
28.01.2026, 19:47
Panowie i Panie,
Chciałbym się dowiedzieć czy to jest trawka czy jakaś maczanka? Dziękuję za odpowiedź
Chciałbym się dowiedzieć czy to jest trawka czy jakaś maczanka? Dziękuję za odpowiedź
31.01.2026, 10:22
Siema tak masz tu prawdziwe zioło nie canna co chciałeś wiedzieć już wiesz 
Jak czegoś czasem nie wiesz to pisz na maila do vendora lub tu w temacie hejka
Paka z ziołem zamówiona już 8, robię rekord hehe super zioło najlepsza amnezja ! Zamawiajcie bo warto paczka za kilka dni jestem z wami pozdrawiam

Jak czegoś czasem nie wiesz to pisz na maila do vendora lub tu w temacie hejka
Paka z ziołem zamówiona już 8, robię rekord hehe super zioło najlepsza amnezja ! Zamawiajcie bo warto paczka za kilka dni jestem z wami pozdrawiam
27.02.2026, 11:44
Cannabis420
Hello,
has anyone contacted with the vendor recently? :/
He doesn’t respond to either the email or the SESSION message, even though this seller is known for his precise and quick responses.
I hope that everything alright!
Hello,
has anyone contacted with the vendor recently? :/
He doesn’t respond to either the email or the SESSION message, even though this seller is known for his precise and quick responses.
I hope that everything alright!
Wczoraj, 15:04
Paczka stoi na mnie jest doszła! Jestem zadowolony z tego to tyle zamówiłem 20g jest dużo to daje wiele Buchów które mam jak chcę to zrobię coś dla niego Cannabis420 i daje mu plusy za to z. Daje mi same dobre rzeczy kgcham go na zawsze ♥️