Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
NEP - Nietolerancja? Przedawkowanie?
17.07.2025, 08:21
Żarłeś tyle benzo, że nic dziwnego, że Ci odjebało kiedy odstawiłeś, a zwalasz na NEPa
Big fax, ribs got saucy no Nic Nacs, sink that
08.03.2026, 16:03
(16.07.2025, 22:23)smakosz napisał(a): jak można po nepie zadzwonić po karetke 3 czy 4 razy sam na siebie?w sensie że nie rozumiem przyczyny wezwania karetki. Ostre jazdy na bani były? Trzeba było nie dorzucać i poczekać aż sytuacji sie uspokoi
Można można ja wlazłem na dach z linka na szyji ale sam nie zadzwoniłem jak się pozbierałem to już 3 straże i 2 policję pod domem byli a negocjatorzy w drodze
To mówię dobra chuj brniemy w to dalej
No i co negocjowali 1.5h i zlazlem , alkomat dmuchałem, trzezwy, cyk psychiatryk. W sierpniu tamtego roku to było. W gazecie nawet umieścili wstyd jak cholera
Truturututu . Baby Shark, modelkom sypię proch na blat
08.03.2026, 17:08
Odradzam popełnianie samobójstwa poprzez powieszenie - łatwo spierdolić węzeł i zamiast śmierci w ciągu paru minut to człowiek może sobie tak wisieć godzinami i dogorewać.
08.03.2026, 17:19
Konrad Curze no żebyś wiedział, wlazłem na drabinę kiedyś przywiązałem się do belki na suficie zjadłem 8 tabletek 200mg ketrelu i miałem 5 piwek, wypiłem 3 piwka i mi się humor poprawił dzwonię do Mamy żeby przyszła mnie odwiązać odczepiła mnie przy suficie dosłownie były to minuty tak się przewróciłem i zasnąłem w szopie z łańcuchem na szyji
Truturututu . Baby Shark, modelkom sypię proch na blat
08.03.2026, 17:40
Jeabny piwka pił i se dyndał na łańcuchu 
Zazdroszcze życia mordo, chciałbym meć taki luz

Zazdroszcze życia mordo, chciałbym meć taki luz
08.03.2026, 22:50
po 1600mg ketrelu i 8 piwkach to dziwne byłoby, gdyby nie był wyluzowany w trzy dupy, że tak to ujmę.
Dzisiaj, 04:32
jak macie przetyrke po nepie to podziele sie z wami rada od tybetanskich mnichow - nie dorzucajcie przez dwie godziny i zacznijcie medytowac xD
10 godzin(y) temu
stan nirvany czyli rozsadzenie swojej glowy przy uzyciu strzelby w wieku 27 lat?
nie wiem czy beke tyrasz czy to na serio, ale zgniotka na stymulantach to w wiekszosci zasluga tego jak czlowiek reaguje xD jak myslisz o tym, ze ci serducho napierdala dziwnie to zaczyna bic jeszcze szybciej i jeszcze dziwniej a ty zaczynasz sie hiperwentylowac zeby tempem oddychania dogonic bicie serca i to takie perpetum debile,
a medytacja to unormowanie oddechu + pozbycie sie mysli (ktore cie jeszcze bardziej schizuja)
nie wiem czy beke tyrasz czy to na serio, ale zgniotka na stymulantach to w wiekszosci zasluga tego jak czlowiek reaguje xD jak myslisz o tym, ze ci serducho napierdala dziwnie to zaczyna bic jeszcze szybciej i jeszcze dziwniej a ty zaczynasz sie hiperwentylowac zeby tempem oddychania dogonic bicie serca i to takie perpetum debile,
a medytacja to unormowanie oddechu + pozbycie sie mysli (ktore cie jeszcze bardziej schizuja)